luni, 15 iulie 2013


Trei ani fără Mădălina Manole. De ce s-ar fi sinucis artista
Motivul care a împins-o în braţele morţii
Ambasadorul Cristian Istrate, rănit în accidentul în urma căruia fiul său cel mare a murit, este în stare stabilă
Şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, rănit în accidentul produs duminică pe DN 1, în judeţul Sibiu, a fost operat de ruptură de splină, starea acestuia fiind stabilă, în timp ce soţia acestuia nu a necesitat internarea.
Coreea de Nord şi Coreea de Sud au reluat negocierile pentru redeschiderea complexului industrial Kaesong
Cele două Corei au reluat luni negocierile cu privire la redeschiderea complexului industrial Kaesong, care a devenit o adevărată piatră de încercare în relaxarea tensiunilor din peninsulă.
WTA: Simona Halep, locul 23 in lume - Cea mai buna clasare din cariera
Simona Halep a urcat sapte locuri in ierarhia WTA (dupa ce s-a impus la Budapesta), sportiva din Romania aflandu-se pe 23 in lume, cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea a coborat pe pozitia 33, in timp ce lider mondial se mentine Serena Williams.
The Economist: Grupari infractionale profesioniste din Europa de Est iau in vizor orasele germane
Nivelul total al infractionalitatii a scazut in ultimii ani in Germania, precum s-a intamplat in intreaga Europa, in ultimii doi ani inregistrandu-se mai putin de 6 milioane de infractiuni, insa statisticile ascund cateva tendinte printre care o crestere brusca a infractiunilor ce vizeaza anumite bunuri, fiind incluse aici si furturile din buzunare. Noul factor al ecuatiei care, potrivit specialis
REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2013. Ministerul Educaţiei a publicat rapoarte cu elevii care ...
Ministerul Educatiei a actualizat rapoartele privind Ierarhia la nivel judetean/a municipiului Bucuresti. Modificarile aparute pot ficonsultate pe site-ul edu.ro. Astfel, pe site-ul Ministerului Educatiei a fost publicata o harta interactiva care contine informatii despre aceste ierarhii. Dati click pe fiecare judet pentru a vedea care este ierarhia! Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a publicat
SUTE de angajaţi ai CFR protestează faţă de subfinanţarea sistemului feroviar.
Peste 200 de angajati ai CFR protesteaza, luni, in fata MInisterului de Finante, informeaza b1.ro. Acestia protesteaza fata de subfinantarea sistemului feroviar, reducerile salariale si de personal. Ei sustin ca subventia pentru CFR Calatori s-a diminuat cu 40% fata de anul 2011 si probleme mari cu banii sunt si la infrastructura. Stire in curs de actualizare.
Justiţia egipteană a BLOCAT averea liderului Fraţilor Musulmani.
Justitia egipteana a decis duminica sa blocheze averile a 14 oficiali islamisti de rang inalt, inclusiv a liderului suprem al miscarii islamiste Fratii Musulmani, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aceasta decizie, initiata de procurorul general Hisham Barakat, vizeaza noua lideri ai confreriei, au precizat aceste surse. Citeste si Egipt: Trei persoane au fost ucise, iar alte 17 ranite, intr-un ata
Un român a murit ÎNECAT în Andaluzia
Trupul neînsufleţit al unui român de 28 de ani a fost găsit pe una dintre plajele din provincia andaluză Almeria, informează Agerpres.
Riscul de boli cardiovasculare, accident vascular sau demenţă poate fi citit în ochi
Ochii sunt un bun indicator al stării de sănătate. Uneori, semnele unor boli sistemice precum afecţiunile cardiovasculare sau diabetul se pot vedea în ochi sau în zona ochilor cu mult înainte ca simptomele să apară.
SECRETUL SCÂRBOS al FRUMUSEȚII VEȘNICE. În Japonia s-a lansat un tratament greu de acceptat
Experții în frumusețe propun un tratament controversat pentru întreținerea tinereții chipului. Programul ar putea revoluționa industria cosmeticii, femeile care l-au folosit lăudându-i deja efectele.
10 ani de puşcărie pentru o ţeapă de un milion de lei
O femeie din Galaţi a reuşit ca în perioada 2005-2007 să vândă în mod fraudulos casa fostului ei soţ, pe cea a unchiului şi pe cele ale unor prieteni. Procesul s-a desfăşurat cu greutate.
Microsoft a redus cu până la 30% preţurile tabletelor Surface RT. Cât costă acum tabletele
Microsoft a redus cu până la 30% preţurile de referinţă ale tabletelor Surface RT, în încercarea de a atrage clienţi pe o piaţă aglomerată, dominată de concurenţii companiei.
China: Trei oameni au murit, din cauza taifunului Soulik.
Cel putin trei persoane au murit, iar peste o jumatate de milion de oameni au fost evacuati din calea taifunului Soulik, care a atins duminica estul Chinei, relateaza AFP, conform Mediafax. Oamenii au murit in provincia Guangdong unde, potrivit statiilor meteorologice locale, in numai 20 de ore, nivelui apei a atins 25 de centimetri, a aratat agentia China Noua. Soulik a atins provincia de coasta
Ecuador: Vulcanul Tungurahua, pe punctul SĂ ERUPĂ.
Ecuadorul se afla in alerta duminica ca urmare a reluarii activitatii vulcanului Tungurahua, situat in centrul tarii, o regiune turistica din apropiere de padurea amazoniana, transmite agentia France Presse, informeaza Agerpres. Explozii puternice, insotite de emisii de lava si de cenusa, au fost inregistrate in vulcan, unul dintre cele mai active din tara, cu o inaltime de 5.029 de metri de altit

Niciun comentariu: