luni, 15 iulie 2013

MAMĂ PRINSĂ LA FRONTIERĂ. A încercat să FUGĂ cu fetiţa din ţară CU ACTE FALSE
Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o femeie care a încercat să o scoată ilegal din România pe fata ei de 11 ani, folosindu-se de o procură notarială falsă.
Cel mai prost hoţ din România: A fost tâlhărit de prada pe care tocmai o furase
Un tânăr din Galaţi a furat bijuteriile de aur ale mamei sale după care a încercat să le vândă prin interpuşi caselor de amanet. Aceştia i-au luat aurul fără să-i dea nimic în schimb.
Economia Chinei, în scădere pentru al doilea trimestru consecutiv
Creşterea economică a Chinei a încetinit la 7,5% în perioada aprilie-iunie, al doilea trimestru consecutiv de încetinire pentru a doua economie a lumii, a anunţat astăzi guvernul de la Beijing.
REACȚIE ȘOCANTĂ. Și-a ÎNJUNGHIAT FETIȚA după ce a rămas fără loc de muncă, apoi a încercat să se SINUCIDĂ
O femeie din Bacău și-a înjunghiat fetița de 7 ani, apoi a încercat să se sinucidă.
RESTRICŢII DE TRAFIC. Cele opt locuri DE EVITAT pentru şoferii care circulă prin Bucureşti
O arteră de circulaţie este închisă iar pe alte şapte se efectuează lucrări. De asemenea, şoferii care circulă prin Bucureşti trebuie să aibă grijă la semafoarele defecte care îngreunează traficul în şase intersecţii importante....
Fotografii nemaivăzute cu Prințesa Diana. Înconjurată de actori celebri, dansând cu John Travolta și cu președintele SUA
Au fost publicate în premieră mai multe fotografii cu prințesa Diana, în timpul unei gale organizate la Washington, în septembrie 1985.
Preşedintele Poloniei, agresat la o ceremonie în memoria a mii de polonezi masacraţi în al Doilea Război Mondial
Un necunoscut a spart un ou, duminică, pe umărul preşedintelui polonez Bronislaw Komorowski, în cursul unei ceremonii în memoria a mii de polonezi masacraţi în al Doilea Război Mondial, la Luţk, în nord-vestul Ucrainei, a anunţat poliţia.
WWTV.ro, locul unde iti petreci timpul liberoriunde te-ai afla
 Dorind sa ofere utilizatorilor sai din Romania un mod de petrecere a timpului liber, dar si mobilitate, WWTV pune la dispozitia acestora, in deplina legalitate, posibilitatea de a viziona live, online, peste 20 de canale TV, dar si aceea de a alege cand si ce vor sa vada din continutul video-on-demand disponibil pe site.

Niciun comentariu: