luni, 15 iulie 2013

Rihanna s-a făcut de râs la un concert susținut în Polonia, în cadrul turneului Diamond World Tour, după ce și-a arătat întregului public, păsărica. 
rihanna cocnertÎn ultima perioadă, Rihanna ține prima pagină a presei tabloide și mondene internaționale cu știri care nu-i fac cinste. După ce și-a călărit pe scenă un fan, apoi pe altul l-a lovit în cap cu microfonul, de astă dată Rihanna le-a arătat fanilor, păsărica.
Una dintre cele mai iubite și controversate cântărețe din lume a susținut un concert incendiar în Polonia. Atât de incendiar a fost încât Rihanna a arătat și ce are între picioare, spre deliciul celor prezenți la concert.
Astfel că spectacolul din Polonia oferit de ea și de trupa ei de dansatori, a devenit de-a dreptul incendiar când de sub pantalonii vedetei s-a putut vedea zona inghinală.
Și asta pentru că pantalonul care compunea vestimentația artistei și care i-a scos la vedere … zona inghinală.
Accidentul vestimentar s-a produs din cauza materialului fluid din care erau confecționați pantalonii, dar și din cauza croielii – având cracul foarte larg. Data viitoare cu siguranță își va arăta, tot din greșeală și sânii.
The post Rihanna, cu păsărica la vedere în timpul unui concert susținut în Poloniaappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
PNL nu se dezice de Fenechiu decât după o decizie definitivă în instanță
Partidul Național Liberal a luat act de decizia ÎCCJ referitoare la dosarul în care vicepreședintele PNL Relu Fenechiu, a fost condamnat vineri la cinci ani de închisoare cu executare.
fenechiu si pnlPNL spune că: pană la pronunțarea unei sentințe definitive, liderul liberal beneficiază in continuare, din punct de vedere legal și moral, de prezumția de nevinovăție.
Prin întreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovadă de profesionalism și eficiență. Acesta a dus la bun sfârșit proiecte de importanță majoră pentru Romania, precum privatizarea CFR Marfă și deblocarea Programului Operațional Sectorial “Transport”. Ne exprimăm regretul că Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate in calitate de ministru al Transporturilor. Realizările din perioada mandatului ministerial demonstrează că desemnarea sa a fost cea mai potrivită alegere pentru acest portofoliu, unul dintre cele mai dificile și importante din structura guvernamentală„, se mai arată în comunicatul de presă al PNL, remis exclusivNEWS.ro.
În cadrul unei convorbiri telefonice cu primul ministru Victor Ponta, Relu Fenechiu a confirmat decizia sa de a demisiona din fruntea Ministerului Transporturilor.
Partidul Național Liberal va propune o persoană pentru acest portofoliu după consultări în cadrul forurilor interne și discuții cu primul ministru.
The post PNL nu se dezice de Fenechiu decât după o decizie definitivă în instanțăappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: