luni, 15 iulie 2013

Londonezii sunt EXASPERAŢI de infractorii români. Vezi ce au hotărât autorităţile britanice.
Autoritatile britanice cer Guvernului Romaniei sa trimita agenti de politie pentru a ajuta la combaterea delictelor comise de romani in centrul Londrei, informeaza Mediafax. Primaria Londrei propune trimiterea aceluiasi grup de agenti de politie care au fost la Londra in timpul Jocurilor Olimpice din 2012. Autoritatile britanice sunt din ce in ce mai preocupate de romanii de etnie roma care s-au s
Cât cheltuiesc românii pentru mobiliarea bucătăriei.
Romanii se alineaza tendintelor internationale in mobilarea bucatariilor si platesc chiar si 7.000 de euro pentru amenajare. 'In functie de materialele si finisajele alese, mobilarea premium a unei bucatarii de mici dimensiuni se poate incadra intr-un buget mediu de 2.000 de euro, in timp ce in cazul unei bucatarii mai mari, cu mobilier, blat si lavoar mai speciale, bugetul poate ajunge pana la 7.
Preţul “corect” pentru o locuinţă în România: 24.000 euro.
Raportul dintre pretul unei case si venitul anual mediu pe familie a oscilat in SUA in ultimii 30 de ani intre 3 si 4,2. Pornind de la venitul lunar mediu pe gospodarie diin Romania, de 2521 lei, si extrapoland valorile medii din Statele Unite, obtinem pretul-reper pentru locuintele romanesti. Imobiliare.net face o analiza in aceasta saptamana raportand preturile apartamentelor din Bucuresti la sa
Elena Udrea: "USL pune pe butuci industria românească"
Deputatul PDL Elena Udrea a atras atenția asupra scăderii producției industriale a României, spunând că USL patronează un adevărat dezastru economic pentru industria românească.
ACCIDENTUL de tren din Franța. Autoritățile au confirmat cauzele tragediei
Societatea națională a căilor ferate (SNCF) din Frnața a confirmat că accidentul feroviar soldat cu moartea a șase persoane, produs vineri în apropiere de Paris, a fost provocat de desprinderea unei peise de oțel care lega două...
Facultatea de Jurnalism a INTERZIS accesul jurnaliștilor în clădire!
Absurdul atinge cote maxime la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti.
Uma Thurman, în vacanţă: Actriţa, surprinsă în ipostaze romantice cu logodnicul ei - FOTO
Uma Thurman a fost în vacanţă alături de logodnicul său, bancherul Arpad Busson, şi cei trei copii ai săi, Maya (14 ani), Levon (10 ani) şi Rosalind (în vârstă de 1 an).
Grapini: Am observat un "dezechilibru" între interesele publice şi cele private
Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat luni că a constatat un "dezechilibru" între interesele publice şi cele private şi că va căuta, împreună cu reprezentanţii altor ministere, modalităţi de reducere a fiscalităţii pentru IMM-uri.
Ponta, despre cererea lui Blaga pentru sesiune extraordinară: E din seria "Vasile, fă-te că munceşti!"
Liderul USL, Victor Ponta, consideră că declaraţia liderului PDL, Vasile Blaga, privind convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru impactul cazului Fenechiu asupra MCV face parte din seria "Vasile, fă-te că munceşti", arătând că până acum nu a auzit vreun lucru deştept de la acesta.

Niciun comentariu: