luni, 15 iulie 2013


Poliţia face cercetări, după ce locuinţa Cameliei Voiculescu ar fi fost spartă
Poliţiştii secţiei 2 din Capitală fac cercetări în legătură cu o presupusă spargere de locuinţă, care ar fi avut loc duminică în imobilul de pe şoseaua Kiseleff în care locuieşte Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu şi şefa trustului de presă Intact.
Ponta a făcut reclamă pe Facebook planului său privind locurile de muncă. A fost raportat ca spammer
Victor Ponta a încercat să-şi popularizeze „planul său de investiţii şi locuri de muncă” pe Facebook, motiv pentru care a plătit pentru ca postarea să apară pe conturile cât mai multor utilizatori ai reţelei de socializare.
Un român a murit în timp ce încerca să parcurgă un traseu în staţiunea franceză Chamonix
Un turist român a murit în timp ce încerca să parcurgă un traseu de căţărare situat în staţiunea franceză Chamonix, relatează site-ul local Chamonet.
Cazul fetei de 16 ani dispărute: Medicul suspect ani întreţinea relaţii intime cu adolescenta în spital
Medicul chirurg de la Spitalul de Urgenţă Bârlad, principalul suspect în cazul dispariţiei, în luna martie, a unei adolescente de 16 ani, întreţinea relaţii intime cu aceasta în cabinetul său medical, susţin anchetatorii, fata fiind supusă şi unei intervenţii de întrerupere de sarcină.
Blaga admite implicarea "Doi şi'un sfert" în negocierile cu Rompetrol: "Nimic nou sub soare. Problema este că nu s-au înţeles"
Liderul PDL Vasile Blaga a precizat luni că în vremea ministrului de Interne Traian Igaş MAI a fost mandatat să negocieze cu Kazahstanul recuperarea integrală a creanţelor Rompetrol, de 660 de milioane de dolari, iar MAI a format în acest scop o comisie condusă de secretarul de stat Dascălu.
EDU.RO REPARTIZARE LICEE 2013. Peste 2.470 de elevi au fost admişi pe locurile pentru romi
EDU.RO REPARTIZARE LICEE 2013. Află ce notă ai luat la Admiterea la LICEU 2013

Niciun comentariu: