vineri, 9 august 2013


CAMERA ASCUNSĂ în raiul imobiliar al RA-APPS. Cum ajungi să îţi cumperi apartament cu 6 camere în buricul Capitalei
Reporterii gândul au pătruns într-un apartament RA-APPS, pretinzând că sunt interesaţi să participe la licitaţie şi să-l cumpere.
Ministrul Finantelor: ​Romania va incasa mai mult din redevente
"Vrem sa colectam din redevente mai mult decat incasam acum pentru ca suntem in situatia de a colecta cel mai putin din UE la acest capitol. In acelasi timp, nu vrem sa punem un nivel prea ridicat al redeventelor care i-ar impiedica pe operatorii economici sa se dezvolte sau sa investeasca. Discutam cu operatorii de pe fiecare  domeniu urmand sa stabilim un nivel optim, in care sa fie avantajat si
Embleme FRF contrafăcute, descoperite la vamă la Otopeni.
Mii de embleme inscriptionate cu Federatia Romana de Fotbal (FRF), Internationale Milano si Real Madrid, susceptibile de a fi contrafacute, au fost descoperite de inspectorii vamali din cadrul Biroului Otopeni Calatori, informeaza un comunicat al ANAF. Inspectorii din cadrul Biroului Vamal Otopeni Calatori impreuna cu echipele mobile din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti, ca urmare a ana
Un bărbat a lăsat fără apă mii de oameni şi zeci de firme, de două ori. "Ne-am dus la sigur, fiindcă ştiam despre ce e vorba. Iar a oprit apa, tot acelaşi cetăţean"
Un bărbat care locuieşte în zona de sud a oraşului Bistriţa a închis un robinet din reţeaua publică de alimentare cu apă, astfel că mii de oameni au rămas fără apă potabilă, miercuri seară şi joi dimineaţă, printre cei afectaţi fiind şi primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, care locuieşte în zonă.
Coreea de Nord şi-ar fi dublat capacitatea de îmbogăţire a uraniului - ISIS
Imagini din satelit sugerează că Phenianul şi-ar fi dublat capacitatea de îmbogăţire a uraniului la instalaţia Yongbyon, a anunţat joi un centru de american studii care supraveghează programul nuclear nord-coreean, relatează AFP.
REZULTATE TITULARIZARE 2013 pe EDU.RO - Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele finale. Procentul de promovare a crescut la 81,03%. UPDATE
REZULTATE TITULARIZARE 2013 - EDU.RO. Ministerul Educaţiei publică astăzi rezultatele finale după contestaţii ale candidaţilor care au susţinut examenul de TITULARIZARE 2013. Procentul de promovare a crescut la 81,03%. Un candidat a obţinut nota 10 în urma recorectării
Ungaria este afectată de un val de căldură
Ungaria este afectată de câteva zile de un val de căldură, temperaturile depăşind recordul atât la nivel naţional, cât şi în zona capitalei Budapesta, relatează MTI.
Ungaria este afectată de un val de căldură
Ungaria este afectată de câteva zile de un val de căldură, temperaturile depăşind recordul atât la nivel naţional, cât şi în zona capitalei Budapesta, relatează MTI.
VIDEO. Ce se întâmplă când te ciupeşte un ţânţar
Specialiştii francezi de la Institut Pasteur din Paris au realizat o cercetare pentru a stabilili cu exactitate ce se întâmplă atunci când un ţânţar muşcă o persoană sau un animal.
Secretele pastelor italieneşti: de ce trucuri trebuie să ţii cont
Ce ai tu în comun cu un bucătar profesionist şi cu bunica unui italian? Nişte paste delicioase.
Evoluţia costumului de baie: odinioară poliţia măsura pe plajă costumele de baie
GLAMOUR a decis să facă o scurtă călatorie în timp, în vremurile în care noţiunea de bikini era practic inexistentă. Suntem sigure că până la sfârşitul acestui material, veţi fi cu mult mai fericite de evoluţia modei şi de faptul că nu va fi vreodată nevoie să purtaţi aşa ceva:
Săftoiu: Dacă Guvernul refuză dialogul şi revizuirea politicii fiscale, PDL depune o moţiune simplă
PDL va introduce la începutul sesiunii parlamentare o moţiune simplă pe politici fiscale, în cazul în care Guvernul USL "refuză dialogul şi revizuirea" politicii fiscale "bazată excesiv şi abuziv pe creşterea de taxe şi impozite", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.
Statele Unite sunt interesate de reluarea creşterii economice în Grecia, afirmă Joe Biden
Statele Unite sunt interesate de reluarea creşterii economice în Grecia şi doresc ca această ţară puternic afectată de criză să rămână în zona euro, a declarat vicepreşedintele american Joe Biden, citat într-un interviu publicat joi.

Niciun comentariu: