vineri, 9 august 2013

Tariceanu, la RFI: Mi-e teama ca PNL ar putea fi sanctionat la urne, daca se majoreaza taxele si impozitele


Emir Kusturica va regiza un documentar despre preşedintele uruguayan Jose Mujica - FOTO
Cineastul sârb Emir Kusturica, dublu laureat cu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes, intenţionează să regizeze un documentar despre preşedintele uruguayan Jose Mujica, un politician cu un profil unic în peisajul politic sud-american, a anunţat o sursă apropiată de guvernul acestei ţări.
Tariceanu, la RFI: Mi-e teama ca PNL ar putea fi sanctionat la urne, daca se majoreaza taxele si impozitele
Masurile pe care le asteapta publicul de la PNL "nu sunt in nici un caz cele de majorare a taxelor, intr-o formula simplista, atata vreme cat exista atata evaziune fiscala". O spune, intr-un interviu la RFI, fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu. El se teme ca PNL va fi sanctionat de alegatori in 2014.
Criminali in libertate: 30 de ani de la asasinarea lui Gheorghe Ursu
Criminalii, delatorii, colaboratorii formali si informali ai Securitatii, tortionarii si cadristii, cei numiti “persoane de incredere”, sunt liberi si nepasatori. Unii detin, ori au detinut pana foarte recent, functii importante, dau si lectii de anticomunism. Fosti informatori ai Securitatii tin prelegeri despre democratie si discursuri in Parlament. Par sa fi uitat cum era cand semnau angajament
Sorana Cîrstea, în sferturi la Toronto. A mai eliminat un nume mare al tenisului!.
Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Toronto dupa ce a eliminat-o pe Jelena Jankovic (14 WTA), scor final 6-3/6-4. Sorana a reusit aceasta performanta la doua zile dupa ce elimina o alta jucatoare importanta a campionatului WTA, Caroline Wozniacki (9 WTA). Atat Jankovic, cat si Wozniacki au ocupat in trecut pozitia de lider mondial. In
Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias din Capitală
Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.
DIALOG ÎNTRE SUA ŞI RUSIA: Americanii şi ruşii se întâlnesc la Washington, în pofida tensiunilor
Americanii şi ruşii se întâlnesc vineri la Washington la nivel de miniştri, cu scopul de a continua dialogul între cele două puteri, care întreţin relaţii foarte reci, şi în contextul anulării, cu două zile în urmă, a unui summit între preşedinţii Barack Obama şi Vladimir Putin.
VIDEO Raul Rusescu a marcat o dubla pentru Sevilla in Europa League
Raul Rusescu a marcat primele sale goluri pentru FC Sevilla, fostul atacant al Stelei bifand o "dubla" contra celor de la Mladost Podgorica (victorie cu 6-1), in turul trei preliminar al Europa League.
YOUTUBE - Ce face un brand ca să aibă succes?.
YouTube este noua cheie a succesului pentru branduri, arata un stiudiu realizat de Pixability, o companie specializata in marketingul prin intermediul clipurilor video, informeaza clickz.com. Studiul ofera si sapte ponturi pentru specialistii in marketing pe care sa le puna in aplicare in cazul brandurilor de care se ocupa. 1. Fii consistent 2. Ia in serios procesul de optimizare prin intermediul
TOPUL FORBES al celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană
Simon Cowell, juratul acerb din emisiunea de talente "The X Factor", ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană, la egalitate cu Howard Stern, membru în juriul emisiunii "America's Got Talent".
Rachete ruseşti de tip S-300 destinate Siriei au fost fabricate, dar nu au fost livrate
Rusia a fabricat o parte dintre rachetele sol-aer de tip S-300 destinate Siriei, însă livrarea prevăzută în primăvara lui 2013 a fost amânată pentru 2014, în pofida unui avans plătit de Damasc, scrie în ediţia de vineri cotidianul rus Vedomosti.
Buda: Viaţa bate filmul - 12.739 de firme româneşti sunt în insolvenţă, iar Guvernului nu-i pasă
Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, atrage atenţia Guvernului Ponta că, prin "ignorarea cu desăvârşire a mediului privat", economia României "va fi îngropată iremediabil", spunând că "viaţa bate filmul, 12.739 de firme româneşti se află în insolvenţă, iar Guvernului Ponta nici că-i pasă”.
Galerie FC Botosani plecare Brasov
Galerie FC Botosani plecare Brasov From: BotosaneanulTV Views: 0 0 ratings Time: 00:36 More in Film & Animation
Galeria Dak Hooligans Botosani
Galeria Dak Hooligans Botosani From: BotosaneanulTV Views: 1 0 ratings Time: 00:53 More in Film & Animation
DNA montează MICROFOANE şi CAMERE VIDEO în sticle de COCA-COLA
News Achiziţie şocantă la Direcţia Naţională Anticorupţie... din fonduri europene! Instituţia vrea să cumpere sticle de Coca-Cola de 0,5 litri, după cum scrie într-un document oficial aprobat de procurorul-şef Laura Codruţa Kovesi, în care să monteze microfoane şi camere video în miniatură.
Depistat in trafic fara permis si cu o alcoolemie de 0,77mg/l
News?n noaptea de 08/09.08.2013, în jurul orei 00.30, Ionuţ P. de 25 ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani.Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din data de 31.07.2013, iar tânărul nu poseda permis de conducere.
Cercetat pentru mai multe infracţiuni rutiere
  News La data de 08.08.2013, în jurul orei 20.40, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spătar Milescu din municipiul Botoşani, G. Marian Alexandru de 20 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unui imobil.
OPINII: Un irespirabil aer maoist
Actualul Guvern face totul să întoarcă România în trecutul sumbru, ca un program de calculator pentru amatorii de filme horror. Sistematic. Expectativa de peste un an şi jumătate în care a fost aruncată societatea ar trebui să aibă un final. A continua în...
Un om de afaceri roman a fost gasit mort in propria masina
Fostul director al Fabricii "Clujana", Radu Tarmure, a fost gasit mort in masina sa, joi seara. Omul de afaceri era acuzat de delapidare de fonduri. Apelul la 112 a fost facut de un vecin al barbatului care l-a vazut pe acesta zacand in masina, in...

Niciun comentariu: