vineri, 9 august 2013

Pandurii a învins Hapoel Tel-Aviv, scor 2-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa
Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia israeliană Hapoel Tel-Aviv, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.
SUPRAVIEŢUIRE miraculoasă: Doi bărbaţi dispăruţi în timpul războiului din Vietnam, găsiţi în viaţă, după 40 de ani, în junglă - VIDEO
Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi în viaţă în jungla din Vietnam, la 40 de ani după ce fuseseră daţi dispăruţi, în timpul războiului cu Statele Unite, relatează Daily Mail.
SUPRAVIEŢUIRE miraculoasă: Doi bărbaţi dispăruţi în timpul războiului din Vietnam, găsiţi în viaţă, după 40 de ani, în junglă - VIDEO
Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi în viaţă în jungla din Vietnam, la 40 de ani după ce fuseseră daţi dispăruţi, în timpul războiului cu Statele Unite, relatează Daily Mail.
O pagina Facebook 'Adopta un tigan' starneste controverse in Franta
O plangere pentru "incitare la ura rasiala" a fost depusa impotriva unei pagini Facebook intitulate "Adopteungitan.com", a anuntat o asociatie pentru protectia drepturilor oamenilor din Bouches-du-Rhone, Franta, care denunta "un val de ura impotriva comunitatii tiganilor", scrie Le Figaro, care citeaza un articol AFP.
Cum montăm lavoarul în baie, pas cu pas.
Piata actuala a materialelor folosite in cadrul unei reamenajari s-a dezvoltat atat de mult, incat oferta nu are cum sa nu-l multumeasca si pe cel mai pretentios consumator. Producatorii de toate calibrele concura la diversificarea fara precedent a materialelor, a mobilierului, a produselor de bricolaj, a corpurilor sanitare sau de iluminat. Oricine isi doreste modificarea infatisarii locuintei o
HAPOEL - PANDURII LIVE în turul trei preliminar din Europa League 2013-2014
HAPOEL - PANDURII LIVE. Meciul HAPOEL TEL AVIV – PANDURII, din turul 3 preliminar al EUROPA LEAGUE, este LIVE joi seară de la ora 20.
VITESSE - PETROLUL LIVE în turul trei preliminar al Europa League
VITESSE - PETROLUL LIVE. Meciul VITESSE - PETROLUL, din turul 3 preliminar al EUROPA LEAGUE, este LIVE joi seară de la ora 21, pe Digisport.
Israelul ar putea aproba un nou plan de colonizare, în pofida negocierilor cu palestinienii
Autoritatea Civilă israeliană din Cisiordania a aprobat un plan care prevede construirea a peste 800 de case noi în coloniile din această zonă disputată cu palestinienii.
Vânzările Prada au crescut în primul semestru, susţinute de cererea din Asia
Vânzările producătorului italian de poşete şi pantofi de lux Prada au crescut în primul semestru cu 12%, la 1,73 miliarde de euro, susţinute de cererea provenită din Asia.
Parchetul instanţei supreme solicită dosarul torţionarului Alexandru Vişinescu
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat, joi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dosarul având ca obiect denunţul formulat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului împotriva torţionarului Alexandru Vişinescu.
Peste o sută de clădiri din Grecia, afectate în urma cutremurului produs miercuri
Două locuinţe au fost distruse, iar alte o sută au suferit daune în urma cutremurului cu magnitudinea de 5,1, care a avut loc miercuri, în comuna Amfiklia, la 120 de kilometri distanţă nord de Atena, au anunţat joi autorităţile locale.
Braşov: Profesorul de la Medicină arestat pentru corupţie a luat mită de la 32 de studenţi
Profesorul de la Facultatea de Medicină a Universităţii "Transilvania" Braşov care în luna februarie a fost arestat pentru fapte de corupţie a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce s-a stabilit că a luat mită de la 32 de studenţi din anii terminali.
Performanţă rară în baschetul mondial: O junioară română a reuşit "quadruple-double" la CE under 16
Baschetbalista Ana Ferariu, componentă a naţionalei under 16 şi a echipei Olimpia Braşov, a reuşit, miercuri seară, o performanţă unică pentru baschetul românesc şi rară în cel mondial, punctând la patru capitole în statistici, la meciul câştigat împotriva Irlandei, scor 82-49, la CE din Portugalia.
Concertul JULIO IGLESIAS învinge canicula!.
Desi atmosfera de vancanta se simte la fiecare pas, iar Romania pare a fi topita de vremea caniculara din ultimele zile, vestea concertului artistului spaniol JULIO IGLESIAS de la Sala Palatului (24 octombrie), a starnit interesul publicului inca din primul moment. Acest fapt se reflecta in vanzarile biletelor inregistrate la numai 5 zile de la punerea acestora in vanzare. Asa se face ca, biletele
Bătălia pentru Liga Europa: Astra, Petrolul şi Pandurii luptă azi pentru un loc în play-off.
Echipele romanesti din preliminariile Ligii Europa au in aceasta seara trei meciuri importante, de care depinde parcursul lor in cupele europene, dar si coeficientul pe ca fotbalul romanesc il va primi din partea UEFA. Daca Astra este cu un picior in play-off, Pandurii si Petrolul vor avea meciuri extrem de dificile in deplasare. Astra Giurgiu - Trencin (ora 19.00, TV: Digi Sport 1) (3-1 tur) Giur

Niciun comentariu: