vineri, 9 august 2013

Tânăr înjunghiat de un bărbat, fiindcă nu i-a spus cât au costat pantofii sport din picioare


DIALOG ÎNTRE SUA ŞI RUSIA - John Kerry: Relaţiile dintre SUA şi Rusia reprezintă un interes comun
Relaţiile diplomatice dintre Statele Unite şi Rusia reprezintă "un interes comun" pentru ambele părţi, în pofida mai multor divergenţe, în special privind cazul Snowden, a declarat vineri secretarul de Stat american John Kerry, în cadrul întâlnirii cu omologul său Serghei Lavrov.
Israelul a efectuat un raid aerian în Egipt, omorând cinci presupuşi terorişti
Un avion fără pilot al Forţelor Aeriene israeliene a efectuat, vineri, un raid în Peninsula Sinai, situată în nordul Egiptului, omorând cinci presupuşi militanţi islamişti suspectaţi de pregătirea unor atacuri împotriva Israelului, relatează ziarul Haaretz.
Cristian Zgabercea, Demeter Andras si Claudiu Lucaci, oficial in echipa de manageri a TVR
Cristian Zgabercea, Demeter Andras si Claudiu Lucaci au fost desemnati castigatori ai concursurilor de proiecte manageriale organizate de SRTv, acestia urmand sa ocupe functiile de Producator General, director al Casei de Productie din Televiziunea Romana si, respectiv, director al Stirilor TVR, informeaza Mediafax.
Valer Marian: Decizia ANI e o imbecilitate juridica; fac plangere penala pentru abuz in serviciu
Senatorul Valer Marian declara ca decizia ANI prin care a fost declarat incompatibil este "o imbecilitate juridica", o va contesta in instanta si va face plangere penala pentru abuz in serviciu si calomnie impotriva inspectorului de integritate si a presedintelui ANI, Horea Georgescu, transmite Mediafax.
Prof.dr. Irinel Popescu: Programul de transplant hepatic de la Fundeni, dezvoltare fără precedent.
Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat Agerpres prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de Stiinte Medicale. Acest lucru a fost posibil datorita numarului mare de donatori aflati in moarte cerebra
Percheziţii la centrele de dezmembrări auto. Vezi ce caută poliţiştii.
82 de autovehicule, aflate in diverse faze de dezmembrare, pentru care nu se detineau documente de provenienta, au fost indisponibilizate, in urma unor perchezitii efectuate de politistii buzoieni. Actiunea a fost efectuata in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Buzau si s-a desfasurat pentru probarea activitatii infractionale a cinci agenti economici si persoane fizice, suspectati ca desfasoa
Tânăr înjunghiat de un bărbat, fiindcă nu i-a spus cât au costat pantofii sport din picioare
Un orădean a fost arestat şi trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Bihor, după ce, săptămâna trecută, beat fiind, a înjunghiat un tânăr, care a refuzat să-i spună cât l-au costat pantofii sport pe care îi purta.
Recomandările MAE pentru cei care merg cu maşina în Bulgaria
Ministerul Afacerilor Externe recomandă celor care călătoresc cu autoturismul în Bulgaria să încheie asigurări antifurt.
Colegiul Psihologilor: Ministerul Transporturilor încurajează emiterea de avize psihologice false
Colegiul Psihologilor din România (CPR) critică Ministerul Transporturilor pentru că intenţionează să reglementeze profesia de psiholog în specialitatea psihologia transporturilor "fără a avea acest drept", încurajând astfel "practica ilegală" de emitere a unor avize psihologice false.
Oprah Winfrey a declarat că a fost victimă a rasismului într-un magazin de lux din Zurich - VIDEO
Prezentatoarea şi producătorul de televiziune Oprah Winfrey a declarat că a fost victimă a rasismului într-un magazin de lux, în timpul unei călătorii la Zurich, unde a mers luna trecută pentru a participa la căsătoria cântăreţei Tina Turner.
"Mona Lisa" MOLECULARĂ: Copie a celebrei picturi de trei ori mai mică decât diametrul unui fir de păr
O copie moleculară a tabloului "Mona Lisa", de 25.000 de ori mai mică decât opera originală şi de trei ori mai mică decât diametrul unui fir de păr uman, a fost realizată cu ajutorul nanoparticulelor de cercetătorii de la Georgia Institute of Technology.
Membrii Aerosmith au înregistrat melodia "Walk This Way" în timp ce aşteptau o livrare de cocaină
Membrii trupei Aerosmith au înregistrat melodia "Walk This Way" în timp ce aşteptau să le fie livrată o doză de cocaină, a dezvăluit liderul formaţiei rock, Steven Tyler, pe blogul său de pe site-ul nme.com.
Traian Băsescu, la vernisajul expoziţiei dedicate Regelui Ferdinand I de la Constanţa
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri seară, la Constanţa, unde participă la vernisajul expoziţiei dedicate Regelui Ferdinand I al României, la bordul Fregatei "Regele Ferdinand", el fiind întâmpinat de Garda de Onoare care a intonat imnul de stat.
Cât de CREDULI sunt românii: OPT persoane, păcălite de un EXCROC spaniol.
Rata mare a somajului din Romania ii face pe oameni sa accepte practic orice loc de munca. Iar daca oferta vine de la un cetatean strain frumos imbracat, increderea este si mai mare. Opt romani, dornici sa lucreze pentru o companie aeriana din Spania, au ajuns sa dea bani frumosi unui spaniol, alegandu-se insa cu buzunarele goale. Spaniolul a fost prins in flagrant, pe aeroportul Otopeni, de polit
Turnul Eiffel a fost EVACUAT în totalitate, din cauza unei ALERTE cu BOMBĂ
Turnul Eiffel a fost evacuat în totalitate, vineri după-amiază, din cauza unei alerte cu bombă, relatează presa franceză.
STUDIU: Produsele promovate online pot fi supraevaluate din pricina "efectului de turmă"
Produsele promovate online pot fi supraevaluate ca urmare a aşa-numitului "efect de turmă", oamenii având tendinţa să aprecieze un lucru după ce, anterior, mai multe persoane au admis că sunt încântate de acesta, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici pe mai multe platforme online.
Monedele dacice recuperate din SUA şi Germania, expuse la Muzeul de Istorie din 14 august
Cele 49 de monede dacice de tip Koson recuperate din Statele Unite ale Americii, împreună cu lotul de cinci monede dacice din aur şi 14 podoabe dacice din argint, părţi ale unui tezaur mai mare, recuperate din Germania, vor fi expuse, începând cu 14 august, la Muzeul Naţional de Istorie a României.
DECLARAŢIA DE AVERE A judecătoarei Cîrstoiu, cercetată pentru luare de mită
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti, cercetată de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă, deţine cinci terenuri şi două apartamente, potrivit declaraţiei de avere din 12 iunie 2012.
Fiul judecătoarei Cîrstoiu, fost preot, cercetat pentru un accident rutier cu trei morţi
Fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, Florin Cergan, reţinut vineri pentru complicitate la trafic de influenţă, a fost implicat, în martie 2011, într-un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, instanţa respingând atunci propunerea de arestare preventivă a acestuia, formulată de procurori.
Stranierii convocaţi de Victor Piţurcă pentru amicalul cu Slovacia
Selecţionerul Victor Piţurcă a decis ca 10 dintre cei 14 jucători români legitimaţi la cluburi din străinătate ce au fost convocaţi de principiu să fie reţinuţi în lotul pentru meciul amical cu Slovacia, programat miercuri, pe Arena Naţională, renunţând la Papp, Florescu, Chiţu şi Keşeru.

Niciun comentariu: