luni, 5 august 2013


Fostul deputat Gabriel Bivolaru şi alţi trei membri ai grupării sale, arestaţi preventiv
Fostul deputat Gabriel Bivolaru şi trei dintre membrii grupării specializate în furt de combustibil din conducte al cărei lider era au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa în noaptea de luni spre marţi.
Un piton a ucis doi copii în timp ce dormeau, în Canada.
Un piton scapat dintr-un magazin de animale a ucis doi copii in varsta de 5 si 7 ani, in timp ce dormeau, in cursul noptii de duminica spre luni la Cambellton, in estul Canadei, informeaza Mediafax. Cei doi baieti care dormeau in apartamentul unui prieten au fost surprinsi in somn de reptila. Aceasta scapase dintr-un magazin specializat in comercializarea animalelor exotice situat la parterul clad
Japonezii comemorează 68 de ani de la bomba nucleară de la Hiroshima. Zeci de mii de persoane participă la ceremonii
Zeci de mii de persoane s-au reunit marţi dimineaţă la Hiroshima pentru a marca 68 de ani de când a fost lansată prima bombă atomică din istorie, ce a devastat acest oraş din vestul Japoniei.
Furtul de bijuterii de la Cannes: Lloyd's oferă recompensă de un milion de euro pentru găsirea lor
Llyod's oferă un milion de euro recompensă celui care va permite găsirea bijuteriilor furate la Cannes, în sudul Franţei, la 28 iunie, când a avut loc o spargere şi a căror valoare a fost estimată la peste 100 de milioane de euro, se arată într-un anunţ trimis marţi AFP.

Niciun comentariu: