luni, 5 august 2013

Moarte CRUNTĂ pentru un adolescent de 17 ani, care venise în vacanţă pe litoral.
UPDATE. Adolescentul care s-a electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la spital, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, tanarul a fost resuscitat la fata locului, dupa care a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a
Tânăr de 17 ani, la spital după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din Eforie Nord
Un turist de 17 ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, luni după-amiază, după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din staţiunea Eforie Nord, pentru că a vrut să se suie în maşinuţe electrice mergând în picioarele goale în perimetrul de funcţionare al acestora.
Dezvăluiri după şapte decenii. Britanicii au susţinut atacurile americanilor asupra Hiroshima şi Nagasaki
Marea Britanie a susţinut folosirea bombelor nucleare de către Statele Unite ale Americii (SUA) împotriva Japoniei în cel de-al doilea război mondial, cu circa o lună înainte de lansarea primei bombe asupra oraşului japonez Hiroshima, pe 6 august 1945, potrivit unor documente ale Arhivelor Naţionale americane, recent declasificate, informează luni agenţia japoneză de presă Kyodo.
VIDEO. Imagini rare cu "Unicornul mărilor". "Este un gigant, arată terifiant"
Scafandrii australieni au reuşit să surprindă imagini spectaculoase cu una dintre cele mai bizare creaturi subacvatice, în timpul unei expediţii din apropierea insulei Tasmania.
Balotelli i-a urat "La mulţi ani" lui Obama şi l-a invitat pe preşedintele SUA la o întâlnire cu AC Milan
Internaţionalul italian Mario Balotelli i-a urat "La mulţi ani" lui Barack Obama, într-un mesaj postat pe Twitter, şi l-a invitat pe preşedintele american să întâlnească echipa AC Milan, la Miami, unde milanezii vor juca miercuri cu LA Galaxy.
Patru persoane, între care un primar din Harghita, trimise în judecată pentru fraudă cu fonduri UE
Patru persoane, între care un primar din judeţul Harghita, au fost trimise în judecată de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, pentru fraudarea bugetului comunităţii europene şi al celui de stat cu aproape 150.000 de euro, în perioada 2008-2012.
Omar Hayssam cere rejudecarea dosarului de terorism
Omar Hayssam a depus la instanţa supremă o contestaţie în anulare în dosarul de terorism, care, dacă va fi admisă, va duce la rejudecarea dosarului, acţiunea având primul termen de judecată în 24 ianuarie 2014.
Mircea Sandu: Primăria Bucureşti să scadă din preţul chiriei la Arena Naţională valoarea biletelor pentru consilieri
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i se pare normal ca Primăria Bucureşti să scadă din preţul chiriei pentru Arena Naţională suma de 10.000 de euro, cât reprezintă valoarea biletelor pe care FRF e obligată să le pună la dispoziţie consilierilor locali.
Mircea Sandu: Primăria Bucureşti să scadă din preţul chiriei la Arena Naţională valoarea biletelor pentru consilieri
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că i se pare normal ca Primăria Bucureşti să scadă din preţul chiriei pentru Arena Naţională suma de 10.000 de euro, cât reprezintă valoarea biletelor pe care FRF e obligată să le pună la dispoziţie consilierilor locali.
Sandu: Mi-e teamă ca Rapidul să nu intre în faliment, ce a lăsat Copos în urmă e greu de acoperit
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, că îi este teamă că FC Rapid va intra în faliment şi va fi retrogradat în Liga a V-a, deoarece datoriile lăsate în urmă de fostul proprietar George Copos sunt foarte greu de acoperit.
Dezvăluiri inedite despre idila dintre Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy
Marilyn Monroe i-a telefonat soţiei lui J.F. Kennedy pentru a-i dezvălui faptul că are o aventură cu acesta, afirmă autorul unei cărţi apărute recent în Statele Unite, care prezintă o serie de detalii insolite despre idila celebrei actriţe cu fostul preşedinte american, informează independent.co.uk.
O agenţie din SUA oferă, neoficial şi secret, informaţii care permit inculpări - presă
Agenţia Federală pentru combaterea Drogurilor din SUA are o unitate secretă care furnizează altor servicii secrete şi procurorilor informaţii confidenţiale provenind din interceptări, furnizate pentru inculparea presupuşilor infractori, fără însă a le fi dezvăluită sursa.
Deficitul de profesori din învăţământ se păstrează constant.
Aproximativ jumatate dintre candidatii care au sustinut examenul au obtinut o catedra in sistemul de invatamant romanesc. Problema este ca numarul acestora nu este suficient pentru a suplini lipsa profesorilor titulari din sistem. Un numar de 25.993 de posturi didactice din invatamantul preuniversitar au ramas neocupate in urma celor doua etape de repartizare care au avut loc in luna august a anul
Locuri de muncă disponibile în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia. Salariile pot ajunge şi la 84.000 de euro anual
Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia au disponibile locuri de muncă accesibile şi cetăţenilor români, salariile oferite putând ajunge şi la 84.000 de euro anual, potrivit reţelei europene de ocupare, Eures.
Actriţa Julie Christie a făcut greva foamei pentru deţinuţii din închisoarea Guantanamo
Actriţa Julie Christie a făcut greva foamei timp de o săptămână, în semn de solidaritate cu deţinuţii din închisoarea americană Guantanamo care au adoptat aceeaşi formă de protest.
Băsescu, întrebat dacă se teme de ce va spune Hayssam: Nici măcar nu îmi produce o minimă tresărire
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, întrebat dacă are motive să se teamă de ceea ce ar putea spune Omar Hayssam, că nici măcar nu îi produce "o minimă tresărire", pentru că nu l-a cunoscut până când acesta nu a cerut să se ducă după ziariştii răpiţi în Irak.
Un autocar cu 21 de copii la bord s-a răsturnat în zona Piatra Craiului
Un autocar în care se aflau 21 de copii şi trei adulţi, care circula de la Topoloveni spre Băile Felix, s-a răsturnat, luni după-amiază, pe DN 1, în zona Piatra Craiului, judeţul Bihor, un singur copil fiind rănit uşor la un picior, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Aderarea Croaţiei la UE nu a schimbat cu nimic dezastrul economic al ţării
Focurile de artificii care au marcat intrarea Croaţiei în Uniunea Europeană s-au stins, iar noul membru al blocului comunitar se găseşte, la o lună de la aderare, deloc surprinzător, în faţa realităţilor unui dezastru economic, comentează AFP.
Cât costă biletele pentru concertul lui Julio Iglesias
Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 octombrie, au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 200 şi 500 de lei, informează un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Niciun comentariu: