luni, 5 august 2013


Tratamentul inovator care permite dinţilor cariaţi să se reconstruiască şi să se cicatrizeze
Cercetătorii francezi au realizat o descoperire importantă în domeniul terapiilor celulare aplicate în sănătatea bucodentară.
Cinci "munci" pentru Victor Ponta. După vacanţa în Țara Marelui Licurici.
Aflat în vacanţă în străinătate, cel mai probabil în Statele Unite, după cum a dezvăluit Adrian Năstase, premierul Ponta are câteva teme nerezolvate. M-am gândit să-i dau o mână de ajutor și să le pun pe hârtie, respectiv...
AFACEREA CUMPĂRATĂ cu 1,1 mld de dolari și VÂNDUTĂ 70 de mil. dolari
Anul trecut New York Times Co. a scos la vânzare ziarul Boston Globe. A reușit să îl vândă acum pentru suma de 70 de milioane de dolari cash.
PERICOL PE CALEA FERATĂ. Un tren cu încărcătură toxică a deraiat
Un tren care transporta o încărcătură extrem de inflamabilă şi corozivă a deraiat.
REZULTATE TITULARIZARE 2013. Aproape 80 la sută dintre profesori au obţinut note peste 5 la TITULARIZARE 2013
REZULTATE TITULARIZARE 2013 - NOTE şi REZULTATE pe EDU.RO Aproape 80 la sută dintre profesorii care au participat la concursul naţional de TITULARIZARE 2013 au obţinut note peste 5, înainte de contestaţii.
REZULTATE TITULARIZARE 2013 pe EDU.RO. Câţi profesori au obţinut nota 10
REZULTATE TITULARIZARE 2013 pe EDU.RO. Câţi profesori au luat nota 10 şi de unde sunt cei mai mulţi dintre aceştia.
Ciprian Marica, pe lista celor de la Arsenal
Ciprian Marica (27 de ani) ar putea ajunge la Arsenal, dupa cum informeaza Ioan Becali, impresarul jucatorului. "Este aproape de Arsenal. Este un atacant foarte bun, jucator de echipa nationala", a declarat agentul internationalului roman.
Incendiu GRAV la un bar din Timişoara. Focul s-a extins la o agenţie de pariuri şi la un ...
Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la un bar din Timisoara, extinzandu-se la o agentie de pariuri si la un autoturism din apropiere, iar pompierii, care au intervenit cu patru autospeciale, au reusit sa stinga flacarile dupa aproape o ora, informeaza Mediafax. Potrivit pompierilor, locuitorii din zona strazii Borzesti din Timisoara au simtit miros de fum si au sunat la 112, insa ince
Silvio Berlusconi: Guvernul trebuie să meargă înainte. DISCURSUL fostului premier în faţa a peste 1.000 de simpatizanţi
Liderul dreptei italiene Silvio Berlusconi a dat asigurări duminică seara că Guvernul "trebuie să meargă înainte", în contextul în care condamnarea sa, joi, de către Curtea de Casaţie a provocat o mare tensiune pe scena politică.
Răzbunarea unui tată furios: a plătit 150.000 de dolari în 4 tone de monede
O instanţă din Illinois l-a obligat pe Roger Herrin, 76 de ani, să înapoieze peste 500.000 de dolari din banii de asigurare pe care îi primise după ce fiul său murise într-un accident de maşină. Bătrânul a decis să plătească aproape o treime din această sumă în monede. Cei 150.000 de dolari au cântărit 4 tone.
Pentru fiecare zi de închisoare, Gabriel Bivolaru a băgat în buzunar 60.000 de dolari. Cât de rentabilă este meseria de infractor în România
”Evenimentul Zilei” a prezentat în urmă cu trei luni câteva procese celebre în care prejudiciul a fost recuperat în foarte mică măsură. Printre ele se regăsește și dosarul lui Bivolaru, reținut sub acuzația de furt, evaziune...
MINORE racolate pe Facebook de o rețea de PROXENETI
Racolau fetele pe Facebook și apoi le sechestrau și le obligau să se prostitueze. Toate erau minore. Luni dimineață mscații au acționat pentru prinderea liderului rețelei.
COD ROŞU de TERORISM în Pakistan: Informaţii privind un posibil atac asupra unei ţinte cheie, la Islamabad
La Islamabad, capitala Pakistanului, a fost decretată alerta roşie după ce oficialii au primit informaţii privind un posibil atac împotriva unei ţinte importante, au declarat duminică doi oficiali pakistanezi, pentru CNN.
Copilul de cinci ani din Iaşi bătut de concubinul mamei sale a murit
Copilul în vârstă de cinci ani, din comuna ieşeană Bălţaţi, internat săptămâna trecută în stare critică în spital, după ce a fost bătut violent de concubinul mamei sale, a murit luni dimineaţă.
Pielea publica: De ce se expun fetele frumoase
Daca Internetul ar fi existat cu 50 de ani mai devreme, credeti ca Brigite Bradot, Chaterine Deneuve, Marilyn Monroe si Jane Fonda ar fi ales sa se expuna digital pentru a castiga bani? Sunt multe fete frumoase, insa nu toate aleg facila calea a exhibtionismului.
Fostul deputat Gabriel Bivolaru, REŢINUT pentru furt de produse petroliere şi evaziune fiscală
Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost reţinut, luni, de procurorii constănţeni, alături de mai multe persoane, fiind suspectat de furt de produse petroliere, evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unor surse judiciare.
NEWS ALERT. Concedieri în masă la o instituție de stat
Un număr de 3.000 de angajați ANAF vor fi disponibilizați. Începând de astăzi și până la sfârșitul săptămânii angajații care urmează să fie disponibilizați vor primi preavizele.

Niciun comentariu: