luni, 16 septembrie 2013

Băsescu: RMGC i-a dat legea lui Şova, iar acesta, profund incompetent, i-a dat-o şefului său
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că RMGC i-a dat ministrului Dan Şova proiectul de lege aflat acum în Parlament, iar acesta, "profund incompetent", i l-a dat şefului său, Victor Ponta, iar acesta, bucuros de faptul că poate scăpa de responsabilitate, l-a trimis la Parlament.
Fraudă de 115 milioane euro în sectorul energetic din Bulgaria.
Ministrul bulgar al Economiei si Energiei, Dragomir Stoiev, a descoperit ca sectorul energetic a fost fraudat cu 230 milioane leva (115 milioane euro), informeaza Mediafax. Stoiev a declarat la postul de televiziune TV7 ca numeroase persoane au comis in ultimii ani fraude cu energie si a spus ca a cerut sefului holdingului pentru energie BEH, Boian Boev, sa notifice procuratura in legatura cu oric
Vladimir Putin: Rusia îşi va restabili prezenţa militară în Arctica
Rusia îşi va restabili prezenţa militară în Arctica, cu scopul de a supraveghea Calea Maritimă de Nord, un proiect strategic considerat să joace un rol tot mai important în comerţul internaţional, a anunţat luni preşedintele rus Vladimir Putin.
Turcia a doborât un elicopter sirian care a intrat în spaţiul său aerian
Turcia a anunţat că a doborât, luni, un elicopter sirian care a intrat în spaţiul aerian turc, în apropierea graniţei, informează Al Jazeera, citând Reuters. Incidentul vine în contextul în care comunitatea internaţională aşteaptă anunţarea concluziilor raportului ONU privind folosirea armelor chimice în războiul din Siria.
Donaţii de 54.000 lei, strânse de parohiile BOR din Galaţi şi Brăila pentru victimele inundaţiilor
Protoieriile şi parohiile Bisericii Ortodoxe Române (BOR) din judeţele Galaţi şi Brăila au colectat donaţii în bani, alimente şi alte obiecte de primă necesitate, în valoare de 54.000 de lei, pentru victimele inundaţiilor, informează un comunicat al Patriarhiei.
Băsescu: Cea mai bună soluţie privind Roşia Montană este ca Parlamentul să retragă proiectul - LIVE TEXT
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, că cea mai bună soluţie privind Roşia Montană este ca Parlamentul să retragă proiectul.
Accident grav la Huşi: un TIR s-a răsturnat peste o casă.
Traficul rutier pe drumul european E 581, spre Vama Albita, este blocat, luni seara, pe unul din sensuri la intrarea in municipiul Husi, dupa ce un TIR plin cu marfa s-a ciocnit cu un autoturism, apoi s-a rasturnat peste o casa, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, accidentul a avut loc pe artera principala din municipiul Husi, la intersectia c
ONU prezintă raportul privind atacurile chimice din Siria. Fotografia care dezvăluie rezultatul anchetei
Secretarul-general al ONU, Ban Ki-moon, a prezentat luni, într-o şedinţă cu uşile închise a Consiliului de Securitate, mult aşteptatul raport al experţilor Naţiunilor Unite privind utilizarea armelor chimice în războiul din Siria, concluziile anchetei urmând să fie făcute publice după ora 19:00 (ora României), într-o conferinţă de presă, anunţă ONU.
Mazăre: Dacă va fi reabilitat cu fonduri UE Cazinoul nu va putea fi folosit pentru jocuri de noroc
Primarul Radu Mazăre a anunţat, luni, la finalul şedinţei extraordinare a Consiliului Local, că după reabilitarea sa cu fonduri europene Cazinoul nu va putea fi folosit pentru practicarea jocurilor de noroc, urmând a i se stabili altă destinaţie.
Victor Hănescu, eliminat de un jucător de 17 ani şi care nu e în clasamentul ATP în primul tur la Sankt Petersburg
Tenismanul Victor Hănescu, locul 63 ATP, a ratat, luni, calificarea în turul doi al turneului de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii în 

Niciun comentariu: