luni, 16 septembrie 2013

Antonescu: Lucrările oricărei comisii se desfăşoară în Parlament,nu în mină,nu în ...
Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu poate spune daca membrii comisiei parlamentare speciale se vor deplasa la Rosia Montana, desi e de dorit, el mentionand insa ca lucrarile oricarei comisii se desfasoara in Parlament, nu in mina sau in Piata Universitatii, transmite Mediafax. Antonescu a afirmat ca nu poate spune daca membrii comisiei speciale a Parlamentul
Pachebotul Costa Concordia începe să se redreseze - FOTO
Pachebotul de croazieră Concordia, eşuat de aproximativ 20 de luni în apropierea Insulei toscane Giglio, în Italia, a început să se redreseze cu puţin înainte de ora 9.00 GMT (12.00, ora României), a constatat un jurnalist AFP.
VREMEA până pe 29 septembrie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua până la sfârşitul lunii în fiecare regiune a ţării
Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 16 -29 septembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Tomac: Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de înregistrare a Partidului Mişcarea Populară
Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să accepte cererea de înregistrare în Registrul partidelor politice a Partidului Mişcarea Populară, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac.
Crin Antonescu: Victor Ponta nu poate trimite comisia parlamentara la Rosia Montana, eventual poate trimite o delegatie guvernamentala
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat luni ca premierul Victor Ponta nu poate trimite nicio comisie parlamentara la Rosia Montana, asa cum a promis duminica, aratand ca acesta poate eventual sa trimita o delegatie guvernamentala pentru a discuta cu partizanii proiectului de acolo.
Combustia spontana a guvernarii pe motiv de Rosia Montana. Bonus: Foaie verde premolar/ Ponta este bipolar
Langa butelia cu gaz a furiei publice legata de proiectul minier – furie adunata de mai bine de 14 ani, cu o presiune din ce in ce mai mare – Victor Ponta a aprins chibritul care se numeste Legea pentru unele masuri aferente exploatarii auro-argintifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere din Romania. Rezultat? S-a ales scrumul de o buna part
Întâlnire cu Piaţa Universităţii? Calculul lui Ponta.
Duminica, Traian Basescu a spus ca trebuie sa mearga la Rosia Montana, Crin Antonescu nu a zis nimic, iar Victor Ponta a ajuns la fata locului, a intrat in subteran si le-a promis minerilor blocati in galerii ca, in schimbul iesirii lor de sub pamant, va introduce in tuneluri o delegatie de parlamentari. Dinspre opozitia de dreapta, nu s-a conturat o pozitie demna de luat in seama, fapt pentru car
Beyonce a fost trasă de pe scenă de un fan la un concert în Brazilia. Artista a dat dovadă de mult tact VIDEO
Celebra cântăreaţă Beyonce a trecut prin emoţii mari după ce un fan...
SUA, Franţa şi Marea Britanie vor o rezoluţie "puternică şi constrângătoare" privind Siria
Preşedintele francez François Hollande şi şefii diplomaţiilor americană John Kerry şi britanică William Hague au apreciat luni că este "esenţială" ajungerea la o "rezoluţie puternică şi constrângătoare" a ONU privind criza din Siria, a anunţat preşedinţia franceză.
Stroe: În Galaţi vor fi instalate bucătării pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, la Galaţi, că în zonele din judeţ afectate de inundaţii vor fi instalate bucătării cu bucătari de la Armată, pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă, precizând, totodată, că 200 de locuinţe modulare sunt deja disponibile.

Niciun comentariu: