luni, 16 septembrie 2013

Haşotti: Dacă Orban va semna o moţiune de cenzură, va avea probleme foarte mari
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, în situaţia în care Ludovic Orban va semna o moţiune de cenzură împotriva deciziei partidului, va avea probleme foarte mari, el făcând aluzie, ca opinie personală, la excluderea acestuia din PNL.
O comisie ONU anchetează 14 presupuse atacuri cu arme chimice comise în Siria.
Comisia Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului a anuntat luni ca ancheteaza 14 presupuse cazuri de atacuri cu arme chimice produse in Siria in ultimii doi ani, transmite Mediafax. "Anchetam 14 presupuse cazuri de utilizare a armelor chimice, dar nu am stabilit cine este responsabil" de aceste crime, declara presedintele Comisiei ONU pentru Drepturile Omului, Paulo Pinheiro.
România va deschide o nouă mină de uraniu. La cât se ridică investiţia
România va deschide un nou zăcământ de uraniu, aflat în comuna Grinţieş, judeţul Neamţ, în condiţiile în care singurul zăcământ aflat în prezent în exploatare, cel de la Crucea, este în curs de epuizare, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern iniţiat de Ministerul Economiei.
Această pagină de Facebook, deschisă în urmă cu DOAR CÂTEVA ZILE, a strâns 1,2 milioane de LIKE-uri
O pagină Facebook de "Susţinere pentru bijutierul de la Nisa"(sudul Franţei), inculpat pentru omucidere voluntară după ce a ucis un hoţ, adunase până sâmbătă 1,2 milioane de "like-uri", o cifră a cărei amploare a suscitat o dezbatere pe Twitter
ANALIZĂ: Termenele din acordul americano-rus privind arsenalul chimic sirian, privite cu scepticism
Termenele de un an pentru distrugerea arsenalului chimic militar sirian şi de două luni pentru trimiterea unor experţi în Siria, prevăzute în acordul americano-rus încheiat sâmbătă la Geneva, sunt privite cu scepticism de către unii experţi.
O bombă cu focos activ a fost găsită lângă calea ferată Arad - Bucureşti
O bombă veche, dar cu focosul activ, a fost găsită, luni, lângă calea ferată Arad-Bucureşti de pe coridorul IV pan-european, în apropiere de municipiul Arad, intervenţia pirotehniştilor durând trei ore, fără a fi afectată circulaţia trenurilor.
Eva Herzigova: Votca este cel mai bun truc de înfrumuseţare
Modelul Eva Herzigova a declarat într-un interviu recent că "votca este cel mai bun truc de înfrumuseţare" şi a dezvăluit că obişnuieşte să folosească această băutură alcoolică pentru a-şi decolora părul, informează contactmusic.com.
Kaka va lipsi o luna din cauza unei accidentari - Brazilianul a renuntat la salariu pe perioada cat este indisponibil
Revenit la AC Milan (n.r. intr-o disputa oficiala) la partida cu Torino (din weekend-ul trecut), Kaka s-a accidentat si va lipsi aproximativ o luna, informeaza Gazzetta dello Sport. Pe perioada cat va fi indisponibil, jucatorul brazilian a renuntat la salariul pe care il primeste de la formatia italiana.
Mihai-Razvan Ungureanu vrea sa initieze o motiune de cenzura. Ludovic Orban (PNL): Votez orice motiune impotriva cabinetului Ponta
Mihai-Razvan Ungureanu, senator al Fortei Civice, a anuntat luni ca intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Victor Ponta si ca a discutat atat cu fortele de opozitie din parlament, cat si cu reprezentanti ai PSD si PNL, fara a face insa nominalizari.
6 probleme ale traiului în doi şi cum să scapi de ele.
Ai o relatie stabila de mult timp si ai luat hotararea de a te muta cu partenerul in aceeasi casa. Desi, la prima vedere, te gandesti ca va fi ca o petrecere in pijamale cu persoana iubita, s-ar putea sa aveti discutii despre amenajare ori despre distribuirea cheltuielilor, arata publicatia Cosmopolitan.com. Va trebui sa faceti compromisuri si sa incercati sa nu ii lasati pe cei din jur sa creeze
Bicicliştii cer demisia lui Oprescu.
Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania (OPTAR) vor organiza, sambata, un mars pe biciclete pentru a-i cere lui Sorin Oprescu sa demisioneze din functia de Primar General al Capitalei, potriviu unui comunicat de presa al OPTAR. Organizatia sustine ca amenajarea de piste pentru biciclete pe carosabil va fi un avantaj pentru toti l
Orban: Votez orice moţiune de cenzură împotriva lui Ponta, "hibrid nereuşit" ...
Deputatul PNL Ludovic Orban sustine ca va vota orice motiune de cenzura impotriva premierului Victor Ponta, despre care afirma ca este "un hibrid nereusit" intre "capitalismul lui Nastase"si "comunismul lui Iliescu", fiind nemultumit de declaratiile premierului facute la Rosia Montana, transmite Mediafax. "Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am vazut aievea pe Ion Ilie
SCHALKE - STEAUA LIVE. Cine conduce partida SCHALKE - STEAUA, debutul Stelei în grupele Ligii Campionilor 2013-2014
STEAUA - SCHALKE. Arbitrul tur Cuneyt Cakir va conduce la centru meciul pe care echipa Steaua îl va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în compania formaţiei Schalke 04, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării steliste.
Federaţia Naţională Mine Energie susţine începerea exploatării miniere la Roşia Montană
Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Marin Condescu, susţine începerea exploatării miniere la Roşia Montană, argumentând că astfel ar fi create locuri de muncă.
Turistă din Cehia, dispărută în Munţii Retezat şi căutată de salvamontişti
O turistă din Cehia, în vârstă de 46 de ani şi cu deficienţe de vedere, care s-a rătăcit în Munţii Retezat, este căutată de salvamontişti, jandarmi montani şi poliţişti, după ce prietenii care o însoţeau pe un traseu montan au anunţat, abia după 19 ore, că femeia a dispărut.
Cum să diferenţiezi un iPhone fals de unul original - VIDEO
După lansarea ultimelor modele de iPhone, 5S şi 5C, experţii îi avertizează pe clienţi că ar putea cumpăra un fals iPhone dacă îşi achiziţionează smartphone-ul de pe internet.
A murit Marina Chirca, femeia care a facut parte, alaturi de Elisabeta Rizea, din grupul de rezistenta anticomunista condus de Toma Arnautoiu
Fosta membra a rezistentei anticomuniste Marina Chirca a murit sambata, la varsta de 98 de ani, anunta Digi24.ro. Aceasta a ajutat, timp de noua ani, grupul de rezistenta de la Nucsoara, din care a facut parte si Elisabeta Rizea, potrivit sursei citate.

Niciun comentariu: