luni, 16 septembrie 2013

Imaginea cu care a surprins pe toată lumea: cum arată Alexandru Arşinel după transplantul de rinichi

AY

Acţiunile Fondului Proprietatea au atins un nou maxim istoric
Bursa de la Bucureşti a crescut uşor, cu 0,16%, în prima parte a şedinţei de luni, într-o piaţă în care atenţia jucătorilor a continuat să fie orientată spre acţiunile Fondului Proprietatea (FP), care au atins un nou maxim istoric, de 0,7120 lei/titlu.
TRAGEDIE în Mexic: Cel puţin 21 de morţi din cauza unei furtuni tropicale şi a unui uragan.
Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8.000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicala Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, in timp ce de uraganul Ingrid, la Golful Mexic, era asteptat cu infrigurare in statul Tamaulipas, unde urmeaza sa ajunga luni dimineata, transmite Mediafax. Ploile torentiale, inundatiile si alunecarile de teren provocate de furtuna
Simona Halep a mai urcat un loc. Vezi poziţiile româncelor în clasamentul WTA.
Jucatorea de tenis Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA si se afla pe pozitia 18, cea mai buna din cariera, cu 2630 de puncte. Irina-Camelia Begu a iesit din Top 100, dupa ce a coborat de pe locul 81 pe 118, cu 538 puncte, potrivit Mediafax. Sorana Cirstea se mentine pe locul 22, cu 2.250 de puncte, iar Monica Niculescu a coborat de pe locul 42 pe 43, cu 1.265 de puncte. Tot o mentinere
Băsescu: Un "inculpat", un "infractor" strigă pe propria-i televiziune să iau mâna de pe Justiţie
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că un "inculpat", un "infractor" strigă...
Imaginea cu care a surprins pe toată lumea: cum arată Alexandru Arşinel după transplantul de rinichi
Actorul Alexandru Arşinel a fost fotografiat pentru prima dată după transplantul de rinichi la care a fost supus în urmă cu două săptămâni.
Se întâmplă în Germania: "Exportul bunicilor" în Polonia, practică tot mai comună pe fondul îmbătrânirii populaţiei
Tot mai multe familii germane îşi trimit bătrânii în centre de îngrijire din Polonia, din cauza costurilor prea ridicate din ţară, "exportul bunicilor" devenind o problemă controversată în Germania, denunţată de o parte a presei drept "colonialism gerontologic".
Operaţiunile de redresare a pachebotului Costa Concordia au început
Operaţiunile de redresare a pachebotului Costa Concordia au început, după o întârziere de trei ore, au anunţat autorităţile de pe mica Insulă toscană Giglio.
Schalke vs Steaua: De-abia asteptam s-o batem pe Steaua
Steaua va debuta in Champions League (editia 2013-2014) impotriva celor de la Schalke, intr-o partida care se va disputa miercuri (de la ora 21:45). "Steaua poate sa vina, fierbem s-o batem", au declarat jucatorii formatiei din Bundesliga. Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro.

Niciun comentariu: