luni, 16 septembrie 2013


COD GALBEN de ploi şi vijelii. Care sunt zonele afectate.
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru 21 de judete din centru si jumatatea de vest a tarii, valabila de marti, ora 15.00, pana miercuri, la ora 03.00, transmite Mediafax. Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand de marti, ora 15.00, si pana miercuri, la ora 03.00, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in Crisana, M
Expunerea băncilor străine pe România a scăzut în primele trei luni
Expunerea directă a băncilor străine pe economia românească a scăzut cu peste 3,3 miliarde dolari în primele trei luni din acest an, la 46,44 miliarde de dolari, cu aproape 25 miliarde de dolari sub nivelul maxim atins la finele anului 2008, potrivit datelor Băncii pentru Reglemente Internaţionale.
NSA, suspectată de spionaj prin intermediul operatorului belgian Belgacom
Operatorul belgian de telefonie Belgacom a anunţat luni că sistemul său informatic a fost victima unei "intruziuni" care, potrivit unui cotidian belgian, ar fi fost efectuată de către NSA cu scopul interceptării comunicaţiilor în Africa şi Orientul Mijlociu.
COD GALBEN de ploi, descărcări electrice, intensificări ale vântului. HARTA zonelor afectate
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului, valabilă în mai multe judeţe din ţară de marţi de la ora 15:00 până miercuri la ora 03:00.
Antonescu: Dacă mă duc acum la Roşia Montană, s-ar putea ca minerii să intre la loc. Nu ăsta e scopul
Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu merge acum la Roşia Montană, pentru că e posibil ca dacă merge acolo minerii să intre din nou în subteran în semn de protest, ceea ce nu e de dorit.
Succes pentru Angela Gheorghiu la Viena: prestaţia sopranei în "Tosca", apreciată de presa austriacă - FOTO
Angela Gheorghiu a susţinut patru reprezentaţii cu spectacolul "Tosca" la Wiener Staatsoper, prestaţia sopranei române fiind foarte apreciată atât de public, cât şi de presa austriacă, cotidianul Die Presse titrând "Exact aşa trebuie să fie o «Tosca»", informează biroul de presă al artistei.
Cum ar putea arăta o aşezare umană pe Marte - FOTO
Planurile unei posibile baze pe Marte, care să găzduiască fiinţe umane, au fost dezvăluite de arhitecţi. Studiul de fezabilitate vizează crearea unei aşezări construite de roboţi cu ajutorul materialelor ce se găsesc acolo. Astfel, baza ar putea fi gata să primească primii oameni.
VIDEO Protest inedit al Partidului Piratilor din Germania: O drona a aterizat langa Angela Merkel
O mica drona a aterizat la doi metri de cancelarul german Angela Merkel, in timpul unui miting electoral organizat duminica, scrie AFP. Aparatul electronic a fost lansat de Partidul Piratilor, care a dorit in acest fel sa protesteze impotriva supravegherii video practicate de politie.
Un copil de 10 ani si-a ucis sora de un an, dupa ce a lovit-o cu masina
Un copil de 10 ani din Tandarei, judetul Ialomita, si-a omorat sora de un an si trei luni dupa ce a lovit-o cu masina, relateaza B1.ro. Copilul a urcat la volanul masinii care se afla in curtea casei, descuiata si cu cheile in contact.

Niciun comentariu: