luni, 16 septembrie 2013


Simona Halep a urcat pe locul 18 în ierarhia mondială
Simona Halep a mai urcat o treaptă în clasamentul mondial WTA, față de săptămâna trecută, fiind acum pe poziția 18, cea mai bună din întreaga ei carieră. După două săptămâni de staționare pe locul 19, Simona Halep este de azi, a 18-a jucătoare a lumii. Și asta grație celor 4 turnee câștigate în trei luni de zile, anul acesta plus sfertul de finală de la US Open. Românca are acum un total de 2630 p
Palmares istoric pentru lotul olimpic de astronomie: Romania a obtinut 7 medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie
Lotul olimpic al Romaniei a obtinut cele mai bune rezultate din istoria participarilor la Olimpiada Internationala de Astronomie, anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews.ro. Elevii au obtinut in total 7 medalii, dintre care 2 medalii de aur, 2 medalii de argint si 3 medalii de bronz. In clasamentul neoficial pe natiuni, Romania a ocupat locul 3.
Pauza de ras cu TimesNewRoman: Odata cu inceperea scolii, pretul tigarilor la bucata a atins un nou maxim istoric
Pompier, ars pe rug de vasluienii care l-au vazut muncind: Nu stiam ce face, am banuit ca e vrajitorOdata cu inceperea scolii, pretul tigarilor la bucata a atins un nou maxim istoricPremierul Ponta propune o noua varianta de regionalizare: "Rosia Montana va trece la Canada"Cercetatorii britanici: Tutankamon a murit asteptand autorizatie pentru piramidaIntra in legalitate! Asistentele TV,
Vendetta, razbunarea sangelui in Albania: Aproape 600 de copii nu merg la scoala, de teama de a nu fi ucisi de familiile rivale
Aproape 600 de copii din Albania nu vor merge la scoala la deschiderea anului scolar deoarece traiesc inchisi in case pentru a scapa de vendetta, razbunarea sangelui prin sange, a declarat pentru AFP Gjin Marku, un responsabil al unui ONG local.
Preşedintele Băsescu susţine o declaraţie de presă
Preşedintele Traian Băsescu susţine, luni, de la ora 18.30, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.
DEZVĂLUIRI despre corupţia din industria modei
Corupţia din industria modei este descrisă pe larg într-un articol apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, în care autoarea lui, controversata jurnalistă Liz Jones, vorbeşte despre cadourile promoţionale, vacanţele şi cardurile de reduceri oferite celebrităţilor de marile case de modă.
Un ziarist va fi purtătorul de cuvânt al partidului lui Băsescu
Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat, luni, că purtătorul de cuvânt al partidului va fi fostul jurnalist Bogdan Gamaleţ.
EDITORIAL: A început şcoala.
Vine un moment in viata fiecarui parinte cand realizeaza ca odata cu varsta se modifica si nevoile copilului sau. Preocuparile acestuia se schimba, dezvoltandu-si un nou stil de viata caracteristic etapei pe care o incepe, ceea ce duce implicit si la regandirea spatiului ce ii revine. Odata cu noile preocupari si nevoi ale acestuia, au loc si modificari privind mediul lui de viata. O camera de cop
De ce nu prea cred in finalitatea protestelor de azi
Ceea ce a inceput acum doua saptamani ca un protest ecologist anti-Rosia Montana, presarat cu idei nationaliste, anti-capitaliste, anti-occidentale, marxiste si anarhiste s-a transforat intr-o miscare pur contestatara, anti-sistem, transideologica. Cei peste 10.000 de oameni prezenti duminica seara pe strazile Capitalei si cele cateva mii iesite in diferite orase din tara au avut de transmis un me
Antonescu a participat la deschiderea anului şcolar la unitatea de învăţământ unde e elevă fiica sa - FOTO
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi-a însoţit fiica, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar, la unitatea de învăţământ din capitală unde aceasta este elevă în clasa a VII-a, el fiind invitat de către directoarea şcolii să adreseze câteva cuvinte celor prezenţi.
Organizaţiile pentru drepturile elevilor cer 6% din PIB pentru educaţie.
Organizatiile care lupta pentru drepturile elevilor si studentilor cer Guvernului acordarea a 6% din PIB pentru educatie, se arata intr-un comunicat al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) si Consiliului National al Elevilor (CNE). Astfel, bugetul alocat pentru educatie anul acesta este de doar 3,6% din PIB, conform Raportului Bugetului 2013, in conditiile in care Le
Mii de persoane au fost evacuate în Indonezia, în urma erupţiei unui vulcan.
Aproape 6.000 de persoane au fugit din propriile locuinte pe Insula indoneziana Sumatra, dupa eruptia unui vulcan din care ieseau coloane de fum impresionante luni, informeaza Mediafax. Vulcanul Sinabung, situat in nordul Sumatra (nord-vestul Indoneziei), a inceput sa erupa duminica dimineata, aruncand pietris si cenusa peste satele din zona. "Numarul persoanelor evacuate este de 5.956",
Twitter este înaintea Facebook şi Google în domeniul publicităţii pe dispozitive mobile
Twitter este înaintea Facebook şi Google în domeniul publicităţii pe dispozitive mobile precum smartphone-uri şi tablete, unde va obţine în acest an peste jumătate din venituri, potrivit datelor EMarketer, transmite Bloomberg.
Cum sa intaresti sistemul imunitar al copiilor la inceperea scolii
Afectiunile precum streptococii din gat, infectiile urechii sau toxiinfectiile alimentare sunt foarte comune in sezonul intoarcerii la scoala. Profesorii, parintii de adolescenti si toti cei care participa, dintr-un motiv sau altul, la cursurile scolare trebuie sa fie atenti la germenii acestui sezon.
Orange introduce trafic de date in toate abonamentele si acces la serviciile TV inclusiv pe smartphone-uri si tablete
Orange a anuntat luni ca a extins posibilitatea accesului la serviciile TV inclusiv de pe smartphone-uri si tablete, prin intermediul unei aplicatii - Orange TV GO, disponibila atat pentru terminalele cu Android cat si cu iOS.  De la 17 pana la 52 de canale TV pot fi vizionate de abonatii Orange TV si de cei care detin un abonament Pantera. Cel mai ieftin abonament Orange TV costa 5 euro/luna. Ope
Fostul şef al Biroului FMI din Grecia a organizat la plecare o petrecere "sălbatică"
Fostul şef al Biroului FMI din Grecia, Bob Traa, înlocuit la începutul lunii septembrie, a organizat o petrecere "sălbatică" cu ocazia plecării de la post, cu "alcool din abundenţă", la reşedinţa sa din Filothei, un cartier de vile din nordul Atenei, potrivit presei elene.
ACCIDENT PE A3: O cisternă încărcată cu benzină S-A RĂSTURNAT la intrarea pe autostradă
O cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat, luni după-amiază, în Ploieşti, la intrarea pe autostrada A 3, primele informaţii arătând că nu există victime, iar zona a fost izolată.
Primarul Chişinăului cere o campanie mai activă de eutanasiere a maidanezilor
Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a cerut luni regiei "Autosalubritate" să consolideze măsurile de capturare a maidanezilor şi să-i eutanasieze dacă nu vor fi revendicaţi în termen de zece zile.
Abidal spune că Dani Alves s-a oferit să-i doneze ficatul
Fundaşul formaţiei AS Monaco, Eric Abidal, a declarat, luni, că fostul său coechipier de la FC Barcelona, Dani Alves, s-a oferit să-i doneze ficatul atunci când francezul a avut nevoie de transplant, în urmă cu 18 luni.
Dolj: Adolescentă de 16 ani, reţinută după ce şi-a ucis iubitul
O adolescentă de 16 ani din Dolj a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis iubitul, înjunghiindu-l cu un cuţit, ea spunându-le anchetatorilor că acesta o bătea frecvent şi că nu a mai putut suporta agresiunile.
Câte milioane de euro va câştiga STEAUA din participarea în LIGA CAMPIONILOR
Cele 32 de cluburi calificate în faza grupelor Ligii Campionilor vor primi de la UEFA minimum 8,6 milioane de euro fiecare, în timp ce câştigătoarea competiţiei ar putea încasa în total 37,4 milioane de euro, fără a include în această sumă banii proveniţi din drepturile TV.
Ghişe: Legea privind eutanasierea câinilor nu respectă principiul bicameralismului
Senatorul PNL Ioan Ghişe, unul dintre parlamentarii care au atacat la CC legea privind eutanasierea câinilor comunitari nerevendicaţi, a declarat, luni, că actul nu respectă principiul bicameralismului şi riscă să fie atacat în justiţie după ce produce efecte.

Niciun comentariu: