marți, 26 noiembrie 2013

Traian Berbeceanu va fi eliberat din arest
Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, va fi eliberat din arest, după ce instanţa supremă a decis definitiv, marţi, că poate fi cercetat în libertate în dosarul în care est acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală.
China se pregăteşte să lanseze prima ei sondă spaţială care se va aşeza pe Lună
China a anunţat, marţi, că va lansa la începutul lunii decembrie prima ei sondă spaţială care se va aşeza pe Lună, unde va plasa un vehicul de explorare teleghidat, denumit "Iepurele de jad", informează AFP.
Casa în care a copilărit Eminem a fost demolată
Casa din Detroit în care a copilărit Eminem, distrusă într-un incendiu la începutul lunii noiembrie, a fost demolată luni, în urma unei decizii a băncii Michigan Land.
Premierul chinez: Suntem pregătiţi să valorificăm o linie specială de credit de 10 miliarde de dolari
China este pregătită să discute cu părţile relevante despre modalităţile de a valorifica o serie de canale de finanţare considerând că poate fi valorificată cu succes o linie specială de credit de 10 miliarde de dolari americani, în liniile trasate de regulamentele UE, a declarat premierul chinez.
Guvernul propune crearea unui post de ofiţer de legătură la Comandamentul operaţii speciale al SUA
Guvernul propune, într-un proiect de HG, înfiinţarea şi finanţarea unui post de ofiţer de legătură al forţelor pentru operaţii speciale din Armata României la Comandamentul de operaţii speciale al Statelor Unite ale Americii, cu sediul la Tampa, Florida.
Serviciile secrete ucrainene cer anchetarea unor manifestanţi proeuropeni care ar fi atacat agenţi secreţi care efectuau o misiune de supraveghere
Serviciile secrete ucrainene, SBU, au cerut anchetarea unor manifestanţi proeuropeni care au atacat luni seara agenţi aflaţi într-un microbuz în care efectuau o operaţiune de supraveghere electronică, relatează AFP.
Maria Tănase şi Ion Cantacuzino, omagiaţi miercuri şi joi de Cinemateca Română
Două programe speciale dedicate Mariei Tănase şi lui Ion Cantacuzino - importante personalităţi ale artei şi culturii româneşti - vor avea loc miercuri şi joi, în Sala Eforie a Cinematecii Române, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
VIDEO. Mircea Dinescu, audiat în dosarul Revoluţiei.
Poetul Mircea Dinescu a fost audiat, marti, de procurori in dosarul Revolutia si a refuzat sa fie martor in acest proces. "A stat la o discutie cu procurorii, la povesti vanatoresti. Nu am acceptat sa fiu martor. Eu am stat la TVR", a spus Mircea Dinescu la iesirea de la DNA. Poetul a declarat ca dosarul Revolutia este "penibil", deoarece multi dintre cei care au participat la
TOPUL cărţilor pe care oricine trebuie să le citească până la vârsta de14 ani. Care este cartea preferată pentru copii în Marea Britanie
Cu prilejul Săptămânii cărţilor pentru copii, sărbătorită între 7-11 octombrie, fundaţia britanică Booktrust a efectuat un sondaj cu scopul de a alcătui un top 10 al cărţilor pe care tinerii trebuie să le citească înainte de a împlini 14 ani.
Primăvara de la Bucureşti. Călduroasa vizită a premierului Li, sub "soarele neobişnuit" al omologlui Ponta: "De obicei este iarnă, dar noi am simţit vremea senină"
E 7 seara la Beijing când Li Keqiang aterizează în “ţara prietenă”. “O vizită istorică”, spun crainicii televiziunii de stat, citând din Victor Ponta. O vizită cu sare şi cu pâine din care rupe cu ambele mâini sub ochii lui Ponta zâmbind, supus protocolului. O vizită care “va da un suflu nou relaţiei tradiţionale de prietenie şi cooperare dintre cele două ţări”, scrie cu convingere Xinhua, agenţia
Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.
Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. "Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile", a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de m
Profesoară din Teleorman, filmată în ipostaze intime. Femeia este acuzată că făcea videochat
O profesoară de la o şcoală din Turnu Măgurele a ajuns în centrul unui scandal de proporţii după ce pe Internet a fost publicat un filmuleţ în care ea şi iubitul ei mimează un act sexual.
Proteste la Kiev: Aproximativ 20.000 de persoane au manifestat impotriva respingerii acordului de asociere cu UE. Adunarile, marcate de confruntari violente cu politia
Aproximativ 20.000 de manifestanti sustinatori ai acordului cu UE s-au adunat luni seara in centrul Kievului, dupa ce fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a intrat in greva foamei in semn de solidaritate cu cei care protesteaza fata de respingerea acestui acord, potrivit mediafax.

Niciun comentariu: