marți, 26 noiembrie 2013

Laurentiu Reghecampf: Cu Schalke va fi ultima sansa pentru primavara europeana. Speram sa obtinem prima victorie in Champions League
Steaua va incerca impotriva celor de la Schalke sa obtina prima victorie in actuala editie a Champions League. "Va  fi un meci foarte important pentru noi, ultima sansa pentru primavara europeana", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Schalke se va disputa marti, de la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.
Cum scoate Facebook smeagol-ul din tine
Mirel Palada, Sebastian Lazaroiu, Teodor Baconschi sau Adrian Papahagi scriu, de obicei, interesant si sofisticat pana la Facebook. Cunoasteti, probabil, o multime de politicieni, de jurnalisti, de amici cu toate tiglele pe casa dar care, odata scapati pe net, se transforma uneori in ceva de nerecunoscut. Iar cand ajung in preajma puterii se comporta ca Smeagol in apropierea inelului: dintr-o data
Autorul luării de ostatici în Portugalia, ucis de forţele de ordine, este un moldovean
O luare de ostatici într-un restaurant, la Pinhal Novo, în partea centrală a Portugaliei, s-a soldat duminică dimineaţa cu doi morţi, răpitorul, de origine moldoveană, potrivit presei portugheze, şi un membru al forţelor de ordine, şi cu şase răniţi.
Peste 1.000 de ghivece cu plante de cannabis, găsite la locuinţa unei femei din Prahova
Patru persoane au fost arestate preventiv, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, după ce un suspect a fost prins în flagrant cu peste jumătate de kilogram de cannabis, iar la locuinţa unei femei din Prahova anchetatorii au descoperit peste o mie de ghivece de plante de cannabis.
Eurovision 2014: Bulgaria şi Serbia s-au retras din competiţie
Bulgaria şi Serbia au anunţat că nu vor participa la ediţia de anul viitor a concursului Eurovision, invocând motivul constrângerilor financiare.
Moaştele Sfântului Petru, expuse pentru prima dată în public, în timpul unei slujbe oficiate pe Papa Francisc
Pentru prima dată în istorie, osemintele considerate ca fiind cele ale Sfântului Petru, au fost scoase duminică în faţa a mii de credincioşi sosiţi la Vatican.
Nu a mâncat fructe de zece ani, dar urmează o dietă bazată pe junk-food şi fumează 50 de ţigări pe zi. Cum arată adeptul acestui stil de viaţă
David Jeffries, un britanic în vârstă de 66 de ani, susţine că de zece ani a adoptat o dietă bazată pe junk-food, mânâncă ori de câte ori are ocazia ciocolată şi fumează, nici mai mult, nici mai puţin, 50 de ţigări pe zi.
FOTO. Cum arătau unele dintre cele mai cunoscute vedete în urmă cu 10 ani
Multe dintre vedetele din România au încercat de-a lungul timpului diverse tunsori, coafuri sau stiluri vestimentare.
Elena Udrea îi cere lui Ponta să-şi dea afară purtătorul de cuvânt.
Elena Udrea a inceput un atac dur, la adresa lui Victor Ponta, pe pagna sa de Facebook, spunand ca el a introdus golaneala in lupta politica si ca pentru a mai spala imaginea, trebuie sa-l dea afara pe Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului. Mai mult, deputatul PDL Elena Udrea il acuza pe premier ca minte fara sa clipeasca si ii contrazice pe toti oameni care nu sunt de acord cu el. Reda
CE a lansat un plan pentru a ajuta statele să combată abuzurile la dreptul la liberă circulaţie
Comisia Europeană a lansat, luni, un plan ce cuprinde cinci măsuri prin care îşi propune să ajute autorităţile naţionale să pună mai bine în practică normele naţionale privind libera circulaţie, în urma unor îngrijorări exprimate de statele membre în legătură cu acest subiect.
UE denunţă poziţia Rusiei şi anunţă că acordul cu Ucraina este în continuare pe masă
Uniunea Europeană (UE) a denunţat luni poziţia Rusiei cu privire la semnarea unui acord de asociere Ucraina-UE şi a afirmat că oferta europeană este "în continuare pe masă".
Băsescu, despre Forumul economic China-Europa Centrală şi de Est: Este o şansă şi, dacă proiectele prezentate vor fi realiste şi convingătoare, România nu poate decât să câştige
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Forumul economic China-Europa Centrală şi de Est de la Bucureşti este o şansă pentru România şi, dacă proiectele prezentate vor fi realiste şi convingătoare, România nu poate decât să câştige.
Românul care şi-a ucis familia în SUA ar putea fi extrădat.
UPDATE. Cererea de extradare a lui Camil Matase - barbatul cu cetatenie romana si americana care si-a ucis sotia si un fiu in Texas - va fi discutata pe 5 decembrie de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), care a emis luni pe numele acestuia un mandat de arestare provizorie in vedere extradarii pentru 18 zile. --- Autoritatile judiciare din SUA au transmis Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, prin Mini
Mircea Geoana va fi promovat Inalt reprezentant al Guvernului si se va ocupa de proiecte strategice si de diplomatie publica
Premierul Victor Ponta a confirmat, intr-o interventie tefonica la Antena 3, ca lui Mircea Geoana i se va oferi postul de "Inalt reprezentant al Guvernului", scrie EVZ.
Bărbatul care şi-a ucis soţia şi un copil în SUA a plâns în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti
Camil Mătase, arestat pentru că şi-a ucis soţia şi unul dintre cei doi fii în SUA, a plâns, luni, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti şi le-a spus că regretă "enorm" ce a făcut.

Niciun comentariu: