marți, 26 noiembrie 2013

Circa 600 de romi români au fost evacuaţi dintr-o tabără de barăci, la Milano - Corriere della Sera
Autorităţile italiene au intervenit, marţi dimineaţă, pentru evacuarea a aproximativ 600 de români de etnie romă care locuiau în două tabere de barăci construite ilegal în oraşul Milano, la operaţiune fiind prezent şi consulul României.
NATO lansează în Estonia cel mai important exerciţiu de apărare cibernetică.
NATO a lansat marti in Estonia un amplu exercitiu de aparare cibernetica, cel mai important de acest fel destinat contracararii atacurilor informatice masive si simultane impotriva statelor aliate si celor partenere, relateaza Agerpres. "Atacurile cibernetice sunt o realitate cotidiana si au devenit tot mai sofisticate si complexe", a precizat, intr-un comunicat, Jamie Shea, secretar gen
Voronin: Republica Moldova poate ajunge în UE doar prin uniunea vamală rusă
PCRM intenţionează să continue protestele faţă de încheierea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană, a anunţat liderul formaţiunii, Vladimir Voronin, care a apreciat că ţara poate ajunge în UE doar prin uniunea vamală a Rusiei.
Rusia a cerut Ucrainei să suspende acordul de asociere cu UE, confirmă premierul Ucrainei
Rusia se află la originea deciziei Ucrainei de a suspenda pregătirea unui acord de asociere cu Uniunea Europeană, a confirmat marţi premierul ucrainean Mikola Azarov.
Ministrul pentru Societate Informaţională: România are atuuri importante în domeniul ITC, care pot atrage investitori străini
România are câteva atuuri importante în procesul de atragere a investiţiilor străine, printre acestea numărându-se internetul de mare viteză, angajaţi bine pregătitţi în sectorul IT&C şi climat investiţional prietenos, a declarat marţi ministrul pentru Societatea Informaţională, Dan Nica.
Nouă metode pentru reducerea facturii la gaz pe timpul iernii
Reducerea facturilor la gaz devine în special în perioada sezonului rece o preocupare pentru mulţi dintre români.
Bugetele instituţiilor din domeniul securităţii naţionale, avizate în şedinţa CSAT.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) condusa de presedintele Romaniei, a durat, marti aproximativ 15 minute. In cadrul acestei sedinte au fost avizate proiectele de buget ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apararii Nationale, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Telecomunicatii Speciale si Serviciului de Protectie si Paza
VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 şi 28 noiembrie
VREMEA va fi rece, iar ploile se vor transforma în ninsori. Va ninge pe arii mai extinse în Banat şi Oltenia, unde vor fi mai consistente şi local în Muntenia, iar în Dobrogea vor fi precipitaţii slabe mixte.
Vlad Craioveanu, luat la întrebări de studenții de la Jurnalism
Vlad Craioveanu s-a întâlnit zilele trecute cu studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Vedeta show-ului „Faci față, faci bani” de la Kanal D, a fost invitat special la seminarul „Serile FJSC” și a răspuns, timp de două ore, tirului de întrebări venite din partea aspiranților la titlul de jurnalist. „A fost o întâlnire armonioasă, nu a încercat nimeni să mă
Anda Adam va fi Nana Mouskouri la Te cunosc de undeva
Anda Adam va fi din nou brunetă la “Te cunosc de undeva”, spre bucuria celor care i-au recomandat să-și închidă culoarea părului, și va cânta pentru prima dată în grecește, întruchipând-o pe Nana Mouskouri. Îmbrăcată cu o rochie lungă roșie, Anda va interpreta “Opa Ni Na Nai”, un cântec inspirat din folclorul grecesc. “Să nu exagerezi cu zâmbetul, să nu pară de desene animate”, a avertizat-o Andr
Bjorn Rudshagen a câștigat titlul IDM Bucharest International Bowling Open 2013
A patra ediţie a turneului internaţional de bowling în sistem open din România, IDM Bucharest International Bowling Open, s-a încheiat cu victoria lui Bjorn Rudshagen, din Norvegia, care a obţinut premiul de 2500 de euro. Locul secund, de 1500 de euro, a fost adjudecat de către Giannis Stathatos, din Grecia, iar ultima treaptă a clasamentului a fost completată de Barry Foley, din Irlanda, de 1000
Turcia: O manastire ortodoxa din secolul al V-lea ar putea fi transformata in moschee
O manastire in ruine din Istanbul, datand din secolul al V-lea, va fi modernizata si transformata in moschee, scrie marti presa turca, preluata de AFP, in conditiile in care un proiect de convertire a faimoasei Biserici Sfanta Sofia in loc de cult musulman a starnit o ampla polemica, scrie AFP.
Ponta i-a invitat pe toţi premierii prezenţi la Bucureşti să vină la meciul Steaua-Schalke
Premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, până în prezent confirmând premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia.
Margareta Pâslaru: Temistocle Popa va rămâne în continuare viu prin creaţiile sale
Cântăreaţa Margareta Pâslaru a declarat pentru MEDIAFAX că a fost o onoare să colaboreze cu Temistocle Popa, care a încetat din viaţă marţi dimineaţă, la vârsta de 92 de ani, spunând că acesta "va rămâne în continuare viu prin creaţiile sale", întrucât "un mare artist nu dispare".
Geoană: Salut decizia premierului, care încearcă să înfiinţeze un departament de politici strategice
Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta intenţionează să înfiinţeze un departament pentru politici strategice care să includă profesioniştii de top din guvern, dar şi persoane din zona privată.

Niciun comentariu: