marți, 26 noiembrie 2013

Evaluarea MCV: CE vizează reforma justiţiei şi lupta anti-corupţie.
Reprezentantii Comisiei Europene vor fi la Bucuresti, in perioada 25-27 noiembrie pentru evaluarea progreselor inregistrate de Romania in domeniile reformei justitiei si luptei impotriva coruptiei. Echipa de experti ai Comisiei Europene, condusa de secretarul general adjunct Michel Servoz, a fost primita, luni, de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. La intrevederea de lucru au participat conduc
VIDEO Afaceri de trilioane de dolari: E un moment unic pentru semnarea acordului de liber schimb intre SUA si UE, daca ratam aceasta sansa, s-ar putea sa nu ne mai intalnim cu ea mult timp de-acum incolo
Acordul de liber schimb intre SUA si UE s-ar putea transforma in afaceri de trilioane de dolari odata intrat in practica, spune intr-un interviu Eric Stewart, presedintele Consiliului de Afaceri Romano-American. Stewart spune, in urma intalnirii avute atit cu membrii guvernului, cit si cu presedintele Basescu, ca autoritatile din Romania "sunt in mod clar in favoarea acordului", iar mesa
Apariţia soarelui şi calitatea vinului, folosite metaforic de Ponta şi premierul chinez
Apariţia soarelui în ziua aterizării la Bucureşti a aeronavei oficiale chineze şi calitatea vinului au fost două elemente folosite în mod metaforic în discursurile lor de către premierul Victor Ponta şi omologul său chinez, Li Keqiang, pentru a exprima astfel cooperarea dintre cele două ţări.
CNBC: Orientarea către Est ar putea aduce Ucrainei avantaje economice pe termen scurt
Respingerea de către Ucraina a acordului comercial cu Uniunea Europeană, la presiunea Kremlinului, a provocat temeri puterilor occidentale privind o blocare a procesului democratic din ţară, dar analiştii economici cred că apropierea de Rusia îi poate aduce avantaje în următoarele luni.
Ioan Niculae spune că Adrian Porumboiu i-a propus 600.000 pentru a truca un meci. Reacţia finanţatorului FC Vaslui
Patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, luni, la Sport.ro, că finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a propus în urmă cu trei sezoane să cedeze meciul formaţiei moldave în schimbul a 600.000 de euro, lucru dezminţit de oficialul grupării vasluiene.
Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii, după dezvăluirile făcute în cartea sa
Actriţa americană Tori Spelling a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii, în luna octombrie, după ce a fost criticată pentru declaraţiile ei controversate la adresa actriţei Katie Holmes în noua ei carte, "Spelling It Like It Is", informează contactmusic.com.
Cum arată casa de 180 de euro. GALERIE FOTO
Michael Buck (59 de ani), un fermier din marea Britanie, a reuşit performanţa de a construi o nouă casă, în fundul grădinii sale, cu suma de doar 150 de lire sterline (circa 180 de euro).
Chickie-run.
Duminica seara, intr-un interval de numai o ora, ne-a fost revelat tot ceea ce ne asteapta, politic, anul ce vine. Un presedinte care va toca marunt guvernarea USL, cu accent special pe Victor Ponta, si o alianta PSD-PC care se va apara si va contraataca prin orice mijloace, inclusiv prin lovituri sub centura. Ori de cate ori Traian Basescu va bloca un proiect PSD sau va spune, indiferent daca pol
CE va lansa un manual privind soluţionarea problemei căsătoriilor de convenienţă
Comisia Europeană (CE) va elabora un manual privind soluţionarea problemei căsătoriilor de convenienţă, demersul fiind un ajutor pentru ca statele membre să pună în aplicare norme UE care să le permită să combată eventualele abuzuri ale dreptului la libera circulaţie.
Lady Gaga, noua imagine Versace
Cântăreaţa Lady Gaga a devenit noua imagine a colecţiei primăvară-vară pe anul 2014 pentru casa de modă Versace, fiind protagonista unui pictorial realizat de cunoscuţii fotografi de modă Mert Alas şi Marcus Piggott.
Ședință de urgență a CSAT
Președintele României, Traian Băsescu a convocat pentru marți, o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării chiar în timpul vizitei oficiale a premierului Chinei în România. Băsescu îi pune bețe în roate premierului Ponta în timpul vizitei oficiale de trei zile a premierului chinez, convocând de urgență o ședință CSAT. În loc de pace și cooperare între președinte și premier în timpul vizitei
Şeful delegaţiei UE încearcă să ofere garanţii Israelului după acordul nuclear cu Iranul
Şeful delegaţiei UE în Israel, Lars Faaborg-Andersen, a încercat să le ofere garanţii israelienilor după acordul de la Geneva pe tema programului nuclear iranian.
Materiale foto şi video despre contribuţia romilor în istorie, la expoziţia "Romi pentru România"
Expoziţia "Romi pentru România", care cuprinde fotografii şi înregistrări video prin care este evidenţiată contribuţia romilor în istorie, va fi deschisă joi, începând cu ora 17.00, la viitorul Muzeu al Culturii Romilor din Capitală, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Prim-ministrul Chinei: Suma contractelor semnate cu firmele româneşti este uriaşă, va depăşi estimarea
Prim-ministrul Chinei, Li Keqiang, a afirmat că suma contractelor de investiţii pe care companiile chineze le vor semna cu cele româneşti, cu prilejul vizitei sale la Bucureşti, este "uriaşă" şi va depăşi valoarea stabilită iniţial.
Ucraina: UE denunta presiunile Rusiei si da asigurari ca acordul de asociere este in continuare pe masa
Uniunea Europeana a denuntat luni presiunile ruse asupra Ucrainei - pentru ca aceasta din urma sa renunte la un acord de asociere cu UE - si a afirmat ca oferta de apropiere adresata Kievului este "in continuare pe masa", transmite AFP.
Proteste de amploare în Thailanda. Sute de manifestanţi au ocupat ministerele Finanţelor şi de Externe
Sute de manifestanţi care cer plecarea premierului thailandez de la putere au pătruns cu forţa, luni, în complexul Ministerului de Externe, ocupând astfel al doilea minister, a anunţat o purtătoare de cuvânt a instituţiei, relatează AFP.
Steaua - Schalke 04. Peste 800 de jandarmi şi 1.650 de poliţişti asigură ordinea la meci
Peste 800 de jandarmi şi 1.650 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă la meciul dintre Steaua şi Schalke 04, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, care se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Niciun comentariu: