marți, 26 noiembrie 2013

ANCHETĂ despre abuzurile asupra animalelor în filme celebre.
O investigatie ampla condusa de publicatia americana The Hollywood Reporter a scos la iveala adevaruri dramatice despre abuzurile asupra animalelor care au loc frecvent in industria cinematografica, informeaza Mediafax. Cazul serialului HBO "Luck", anulat dupa ce s-a descoperit ca patru cai au murit in timpul filmarilor, este doar varful icebergului in ceea ce priveste abuzurile asupra a
Ambasada Rusiei la Chişinău şi-a instalat stâlpi metalici de protecţie, înaintea semnarea acordului de asociere dintre Republica Moldova şi UE
Ambasada Rusiei în Republica Moldova şi-a consolidat luni măsurile de securitate, fără să anunţe în mod oficial autorităţile moldovene, relatează ProTV Chişinău.
Anchetă a Poliţiei după găsirea unor fragmente din cadavrul unei farmaciste dată dispărută
Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă după ce, în apropierea căii ferate din localitatea Mirăslău, au fost găsite fragmente dintr-un cadavru, oamenii legii stabilind că este vorba despre o femeie de 64 de ani, farmacistă în Alba Iulia, care era dată dispărută din octombrie.
Expozitie de amploare despre istoria tarilor din Balcani, din 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie
In 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie se va deschide o mare expozitie la care au contribuit 14 muzee din sud-estul Europei pentru a crea o imagine despre cum s-a modernizat regiunea intre 1789 si 1920. La evenimentul "Imagining The Balkans" fiecare muzeu a venit cu zece exponate reprezentative, iar expozitia este deschisa pana in aprilie 2014.
Investitor: Piaţa imobiliară are nevoie de o recalibrare, s-a dezvoltat prea mult în timp scurt
Piaţa imobiliară are nevoie de o "recalibrare", deoarece s-a dezvoltat prea mult, într-o perioadă scurtă, iar gradul de neocupare este mare, crede Liviu Tudor, proprietarul parcurilor Novo Park şi West Gate, menţionând că va începe un nou proiect doar dacă un client existent vrea să se extindă.
Elisabeta Bostan: Temistocle Popa nu poate pleca dintre noi niciodată, muzica sa e unică
Regizoarea şi scenarista Elisabeta Bostan a declarat pentru MEDIAFAX că Temistocle Popa, care a încetat marţi dimineaţă din viaţă, la vârsta de 92 de ani, "nu poate pleca niciodată dintre noi", afirmând că muzica sa este unică, iar pentru film a fost "o adevărată minune".
Argeş: Copil cu handicap de la o şcoală specială, în stare gravă după ce a căzut de la etaj
Un copil cu handicap de la o şcoală pentru elevi cu nevoi speciale a ajuns în stare gravă la Spitalul din Câmpulung Muscel, marţi, după ce a căzut de la primul etaj al şcolii, primele informaţii furnizate de poliţişti fiind că băieţelul, în vârstă de 6 ani, ar fi fost împins de către o colegă.
Summit-ul premierilor China-Europa Centrală şi de Est, încheiat cu adoptarea "Bucharest Guidelines"
Lucrările Summit-ului Premierilor din China-Europa Centrală şi de Est s-au încheiat, marţi, cu adoptarea documentului Bucharest Guidelines, care prevede promovarea investiţiilor şi afacerilor în domeniul infrastructurii, IMM, agriculturii, transporturilor feroviare şi telecomunicaţiilor.
Becali a citat din psalmi în faţa instanţei şi a cerut să execute pedeapsa sub supraveghere
Gigi Becali a citat din psalmi în faţa magistaţilor de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă dosarul lui privind contopirea pedepselor şi a cerut să execute pedeapsa sub supraveghere, spunând că "a făcut deja şapte luni" şi astfel a fost reeducat.

Niciun comentariu: