marți, 26 noiembrie 2013

Gust (PSD): În condiţiile actuale, de blat cu Băsescu, Antonescu nu va fi nici o noapte preşedinte
Deputatul PSD Florentin Gust lansează un atac la adresa liderului PNL, Crin Antonescu, pe care îl critică pentru că nu mai este adversarul lui Traian Băsescu şi îl avertizează că, în condiţiile actuale, "de blat cu Băsescu", nu va nici măcar pentru o noapte preşedintele ales de către români.
Moldovan: E înghesuială mare pentru funcţia de selecţioner, pe mine mă va interesa după vreo 15 ani
Tehnicianul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este "înghesuială mare" pentru funcţia de selecţioner al primei reprezentative a României, precizând că pe el acest post îl va interesa doar după 15 ani de antrenorat.
Papa îndeamnă guvernele să nu cedeze în faţa bogaţilor şi să reglementeze pieţele
Papa Francisc a îndemnat guvernele să nu cedeze în faţa bogaţilor şi să reglementeze pieţele, avertizând că armele şi sistemele moderne de supraveghere nu vor reţine violenţa generată de inegalitatea veniturilor şi excluziunea socială.
Moldovan spune că lui Mutu nu îi va fi uşor să se adapteze la "nebunia" din fotbalul românesc
Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, susţine că lui Adrian Mutu, care din luna ianuarie va evolua sub formă de împrumut la Petrolul Ploieşti, nu îi va fi uşor să se adapteze la "nebunia" din fotbalul românesc.
Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Radu Dogaru si Eugen Darie, condamnati la sase ani si opt luni de inchisoare
Judecatoria Sectorului 3 i-a condamnat, marti, pe Radu Dogaru si Eugen Darie la sase ani si opt luni de inchisoare cu executare, pentru furtul celor sapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, in octombrie 2012, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva; ea poate fi atacata cu recurs.
VORBEŞTE ROMÂNEŞTE. Profesoara care a renunţat la salariul şi maşina de serviciu de la multinaţională pentru a-i învăţa limba şi literatura română pe copiii din Apuseni
O profesoară de limba română face zilnic naveta din Cluj-Napoca, peste 100 de kilometri dus-întors, în fiecare zi, ca să-i înveţe carte pe copiii din Mărişel, o comună din Apuseni. Mirela Miron se trezeşte la 5 dimineaţa, la 6 e în microbuz, alături de copii, iar la 9 - la ore. La finalul zilei reface traseul, dar în sens învers: Mărişel – Cluj. Ca să-nţelegeţi resortul care a făcut-o pe doamnă as
Raport OMS: Numeroşi greci îşi autoinoculează HIV pentru a încasa indemnizaţii sociale
Numeroşi greci îşi autoinoculează virusul HIV pentru a putea încasa un ajutor social de 700 de euro, conform unui raport al OMS citat de postul britanic Sky News.
Declaraţie de avertizare a Rusiei la summitul european de la Vilnius
Summitul european al Parteneriatului Estic va adopta vineri la Vilnius o declaraţie care va avertiza "voalat" Rusia în legătură cu o ingerinţă în afacerile ţărilor vecine, scrie ziarul polonez Gazeta Wyborcza în ediţia de marţi.
Dorin Lazăr Maior a fost dat în urmărire internaţională
Preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, condamnat la şapte ani de închisoare, a fost dat, marţi, în urmărire internaţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Niciun comentariu: