marți, 12 noiembrie 2013


Al Bano concertează la Bucureşti, pe 7 mai 2014, acompaniat de o orchestră simfonică
Cântăreţul italian Al Bano revine la Bucureşti pe 7 mai 2014, pentru un concert care va avea loc la Sala Palatului, alături de Alexander Simphony Orchestra.
Geoană: Dacă cineva crede că dacă se aliază cu Băsescu poate câştiga în 2014, se înşală amarnic
Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, în replică la afirmaţiile şefului statului, Traian Băsescu, susţinute de liderul PNL Crin Antonescu, că PSD are prima şansă să câştige Preşedinţia României în 2014, el arătând că se înşală cel care crede că, aliindu-se cu Băsescu, poate câştiga în 2014.
Antena 1 şi Kanal D au scăpat nesancţionate de CNA în cazul reclamaţiilor Biancăi Drăguşanu
Antena 1 şi Kanal D nu au fost sancţionate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în cazul vedetei TV Bianca Drăguşanu, care a reclamat la CNA faptul că aceste televiziuni i-au încălcat dreptul la propria imagine, viaţa privată, onoare şi reputaţie.
Mizele uriase pentru economie ale unei decizii politice: Mutarea autostrazii Sibiu-Pitesti pe ruta Sibiu-Brasov ar fi un dezastru pentru Uzina Dacia
Autostrada Sibiu - Pitesti ar putea sa nu se mai faca in urmatorii sapte ani. Ideea este sustinuta de Dan Sova, ministrul marilor proiecte, care propune in schimb mutarea Coridorului IV pe ruta Sibiu - Brasov, contrar cerintelor si planurilor UE. Intentiile ministrului Marilor Proiecte a starnit neliniste in interiorul uneia dintre cele mai importante companii din tara: Dacia. Astfel, sindicalisti
Datoria externa pe termen mediu si lung, in usoara crestere: 79,143 miliarde euro/ Deficit al balantei de plati de 595 milioane euro, la noua luni
In perioada ianuarie - septembrie 2013 contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 595 milioane euro, comparativ cu un deficit de 4,8 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, pe fondul reducerii deficitului balantei comerciale (cu 3.05 miliarde euro) si al majorarii surplusului inregistrat de balanta serviciilor (cu 1,492 miliarde euro, au transmis marti oficiali ai Banc
...000.000.000... Cum previi o amenda cu multe zerouri? Seminar specializat sustinut de Valentin Mircea, fost vicepresedinte Consiliul Concurentei. Locuri limitate!
O mare companie a fost amendata cu o suma uriasa, 561 milioane euro, in luna martie 2013 pentru nerespectarea unei reguli de concurenta pe care si-a asumat-o in mod expres. Compania avea unul din cele mai complexe programe de conformare cu regulile de concurenta ("competition compliance") si, totusi, a gresit. Cum poate fi asigurata respectarea regulilor de concurenta si cum pot fi evita
Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania: 1,49 miliarde euro
Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 1,49 miliarde euro (in scadere cu 9,9 la suta fata de perioada ianuarie - septembrie 2013), din care participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata au insumat un miliard de euro iar creditele intragrup 492 milioane euro, a transmis marti BNR.
Roşia Montană, punct şi de la capăt.
Comisia speciala pentru Rosia Montana a respins proiectul de lege initiat de Guvernul Ponta si a recomandat elaborarea unui cadru legislativ mai larg privind exploatarile. Decizia comisiei parlamentare nu echivaleaza cu incheierea subiectului ci cu declansarea de negocieri in interiorul USL privind continutul legii. De altfel, premierul Victor Ponta a recunoscut, implicit, ca PSD nu renunta la ide
Nadia Comăneci împlineşte, marţi, 52 de ani (VIDEO).
Fosta gimnasta Nadia Comaneci implineste, marti, 52 de ani. Prima sportiva din istoria gimnastigii mondiale care a primit nota 10 intr-o competitie olimpica isi va petrece ziua de nastere alaturi de familie si prieteni intr-un local din Oklahoma, SUA. //
60% dintre companii consideră că fidelizarea clienţilor reprezintă o prioritate strategică.
Expo Media organizeaza cel mai important eveniment cu tematica atragerii si fidelizarii clientilor, “Customer Loyalty & CRM Forum 2013', in data de 21 noiembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Bucuresti, 11 noiembrie 2013 – Sintagma “consumatorul este rege' a devenit din ce in ce mai vehiculata in lumea oamenilor de marketing. Azi mai mult decat oricand traim intr-un mediu in care
Ce obiecţii au avut bucureştenii cu privire la scumpirile de la metrou: Condiţiile de călătorie nu o justifică. "Ne bagă pe gât orice preţ pentru că depindem de metrou"
În jur de 100 de cetăţeni şi-au exprimat, în scris, nemulţumirile legate de majorarea tarifelor Metrorex cu până la 30%. Bucureştenii s-au adresat autorităţilor încă de la intrarea proiectului în consultare publică, respectiv la finele lunii trecute, luni fiind termenul limită până la care cetăţenii şi-au putut exprima obiecţiile.
EXCLUSIV: Asistenţa Socială - buget de cheltuieli de trei ori mai mare decât Sănătatea şi Educaţia
Asistenţa socială, Sănătatea, Transporturile şi Educaţia sunt domeniile care vor avea în 2014 cel mai mare volum de cheltuieli bugetare, incluzând nu doar bugetul ministerelor de resort, ci şi alocările din partea primarilor, în timp ce Agricultura, Apărarea şi Mediul sunt în coada acestui clasament.
MRU: Dreapta românească va avea grijă să nu intre Antonescu în turul doi al prezidenţialelor
Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că dreapta românească o să aibă grijă să nu intre Crin Antonescu în turul doi al prezidenţialelor şi a arătat că. "şi dacă se rupe şi dacă nu se rupe USL, dreapta trebuie să dea un preşedinte României, altul decât Antonescu".
Raluca Turcan: Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Antonescu, e retrograd şi antieuropean
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, că mai bine şi-ar "tăia o mână" decât să-l voteze pe Crin Antonescu la prezidenţiale, arătând că acesta este "retrograd şi antieuropean", iar PNL şi PSD sunt vinovaţi în aceeaşi măsură de sărăcirea României.
Dan Petrescu, favorit sa-l inlocuiasca pe Martin Jol la Fulham
Dan Petrescu (actualmente la Dinamo Moscova) si Roberto Di Matteo sunt favoriti sa-l inlocuiasca pe Martin Jol pe banca tehnica a celor de la Fulham, informeaza dailymail.co.uk, conform Mediafax.
Ce inseamna TTIP: acordul comercial UE - SUA care ar putea creste PIB-ul Europei cu 120 miliarde euro
Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii (Transatlantic Trade and Investment Partnership - TTIP) este un acord comercial pe care Statele Unite si Uniunea Europeana il negociaza incepand din aceasta vara si care ar putea deveni, potrivit specialistilor, cel mai mare acord regional de comert liber din istorie. El are drept scop sa inlature obstacolele comerciale in numeroase sectoare
MAE: Declaraţiile preşedintelui Barroso au fost preluate INEXACT de presă.
Ministerul Afacerilor Externe arata ca declaratiile de luni seara, 11 noiembrie, ale presedintelui Comisiei Europene, José Manuel Durão Barroso, facute la un post privat de televiziune din Franta, au fost preluate inexact de presa din Romania. Citeste si: Barroso: Romania nu va intra in Schengen in 2014 'Presedintele Barroso a reconfirmat, practic, pozitia de fond a Comisiei Europene cu privire la
Autorităţile iau în calcul listarea Hidroelectrica şi Electrica la bursa din Londra
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Londra, că este posibil ca anul viitor Hidroelectrica, Electrica şi alte companii de stat să fie listate pe bursă londoneză, asemenea Romgaz.
Michelle Pfeiffer: Operaţiile estetice minore sunt bune, câtă vreme nu deformează corpul
Actriţa Michelle Pfeiffer, care a interpretat rolul Catwoman în filmul "Batman se întoarce", a declarat recent că este deschisă faţă de ideea operaţiilor minore de chirugie estetică, atâta vreme cât acestea nu transformă în mod ciudat corpul.
VREMEA miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti
Miercuri, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul extrem al Moldovei şi 17 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între 1 şi 10 grade.
CNCD a amendat-o pe directoarea unei şcoli din Capitală, pentru discriminarea unui copil cu Asperger
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a amendat-o cu 1.000 de lei pe directoarea unei şcoli din Capitală, care ar fi făcut presiuni pentru mutarea de la clasă a unui elev cu sindromul Asperger, informează Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD).
Un vas de croazieră cu peste 200 de persoane la bord a eşuat pe Rin
Un vas de croazieră a eşuat, marţi dimineaţa, pe Rin, la frontiera între Franţa şi Germania, cu peste 200 de persoane la bord, care au debarcat în cele din urmă în condiţii de siguranţă, potrivit pompierilor.
Boc: Guvernul va găsi motive pentru a promova pe altă cale proiectul Roşia Montană, prin HG
Fostul premier Emil Boc consideră că Guvernul Ponta va găsi motive să promoveze proiectul de la Roşia Montană pe altă cale, prin HG, nu prin Parlament, apreciind drept "o cacealma" respingerea proiectului, o încercare "de adormire" a celor care se opun acestuia.
DIICOT cere instanţei supreme închisoare cu executare pentru Stamen Stanchev
DIICOT a cerut marţi instanţei supreme condamnarea lui Stamen Stanchev la închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trădare prin transmitere de secrete, în timp ce avocaţii din oficiu care l-au reprezentat au cerut achitarea acestuia, sentinţa urmând să fie pronunţată în 19 noiembrie.
Berarii, ingrijorati de preconizata crestere a accizelor pentru anul 2014: Presiunea fiscala nu face altceva decat sa conduca la o diminuare a consumului, deci la o scadere a veniturilor colectate la buget
“Suntem îngrijorați de această practică constantă a autorităților române de a nu oferi predictibilitate mediului de afaceri și de a constitui pe hârtie creșteri ale veniturilor bugetare prin sporirea accizelor. Realitățile pieței ultimilor ani ne-au demonstrat însă că presiunea fiscală nu face altceva decât să conducă la o diminuare a consumului, deci la o scădere a veniturilor colectate la buget&
Raluca Turcan: USL a respins extinderea la nivel national a programului after school
Parlamentarii USL au respins proiectul legislativ care prevedea extinderea la nivel national a programului after school si introducerea unui tichet lunar de 100 de lei pentru elevii care intra in acest program, a declarat vicepresedintele PDL Raluca Turcan. Proiectul a fost respins "la initiativa Ecaterinei Andronescu si cu incalcarea procedurilor parlamentare", a sustinut Raluca Turcan,
Socks for life - Unul din zece copii este nascut prematur. La nivel mondial
Cu toții știm că a da naștere unui copil este una dintre cele mai frumoase și importante experiențe pe care poate să o aibă o mamă și se presupune că ar fi o experiență pozitivă. A avea un bebeluș născut înainte de termen este o adevărată traumă pentru fiecare mamă și fiecare familie care se confruntă cu o astfel de situație.
Iată de ce urăsc femeile să facă sex oral bărbaților
Umilința, gustul penisului, îngenuncherea în fața bărbatului, sunt doar trei motive pentru care femeile urăsc să facă sex oral partenerilor. Nu toate femeile fac sex oral bărbaților, iar cele care fac nu recunosc acest lucru, fie din rușine, fie din prea multă mândrie. Unele dintre femei consideră că a face sex oral unui bărbat reprezintă o umilință maximă întrucât trebuie să îngenuncheze în fața
Tarom ar putea avea, în 4 ani, o flotă nouă şi unificată. "Sunt prea multe tipuri de avioane, costurile sunt prea mari şi profit aproape deloc"
Creşterea numărului de curse interne şi regionale, precum şi schimbarea şi unificarea flotei sunt două dintre obiectivele pe care trebuie să le urmărească compania Tarom, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, la conferinţa Mediafax Talks about Aviation.
Ivan, lui Băsescu şi Antonescu: PSD poate da liniştit preşedintele în 2014
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, marţi, în replică la afirmaţiile şefului statului, Traian Băsescu, susţinute de liderul PNL Crin Antonescu, că PSD poate să dea liniştit un preşedinte în 2014 şi că social-democraţilor nu le este frică să intre separat în alegeri.
​VIDEO Cum functioneaza aparatul de rezonanta magnetica (IRM) si ce afectiuni poate depista? Avantajele unei investigatii moderne explicate de un medic specialist
Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM) este una dintre cele mai avansate tehnici imagistice medicale neirandiante si neinvazive ce permite vizualizarea multiplanara a diferitelor organe si tesuturi ale corpului uman; ea asigura un contrast excelent intre diferitele tipuri de tesuturi, mult superior comparativ cu Tomografia Computerizata (CT). Examinarea Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM)
Manipulare marca Antena 3. DNA nu ancheteaza salmonella!
Stiti scandalul cu Avicola Calarasi si suspiciunea de salmonella, nu? Eh, iata ce declara Orlando Daher intr-un interviu la Antena 3: "ancheta DNA ne-a bagat in faliment". Sau cel putin asta e titlul dat de Antena 3 si pe site, si pe burtiera. Cum functioneaza manipularea Antena 3? Cam asa: scoatem la inaintare urmatoarea fraza: "ancheta DNA privind carnea infestata cu salmonella...
Liiceanu: Românii stau prost cu ”conştiinţa colectivă”.
Gabriel Liiceanu a declarat, intr-un interviu pentru Revista 22, ca romanii 'stau prost cu constiinta colectiva', pentru ca protesteaza impotriva cianurarii de la Rosia Montana si nu impotriva guvernantilor. 'Dar daca este asa si la noi nu se intampla nimic sau mai nimic reparatoriu, inseamna ca stam prost cu «constiinta colectiva», care manifesta, iata, intens impotriva cianurii de la Rosia Monta
Ion Dichiseanu, despre Geo Costiniu: Era un om plin de talent, cu un farmec deosebit
Ion Dichiseanu a declarat pentru MEDIAFAX că actorul Geo Costiniu, care a încetat din viaţă în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani, a fost "un om plin de talent, cu un farmec deosebit" şi cu "o priză enormă la public".

Niciun comentariu: