marți, 12 noiembrie 2013


Ungaria elimină comisioanele la retragerile de la bancomate de până la 500 euro de pe lună
Parlamentul de la Budapesta a adoptat o lege care elimină începând de la 1 februarie comisioanele bancare pentru două retrageri pe lună de la bancomate totalizând până la 150.000 de forinţi (circa 500 de euro), nivelul salariului mediu din Ungaria, potrivit Portfolio.
SUA vor deveni primul producator mondial de petrol in 2015
Statele Unite vor deveni primul producator mondial de petrol in 2015, dar nu isi vor mentine aceasta pozitie decat aproximativ zece ani, a afirmat marti Agentia Internationala de Energie (AIE), citata de AFP.
Boom-ul internetului in Romania: De la un inceput timid, la febra netcafe-urilor si viteze de top
Acum 20 de ani apareau primele conexiuni dial-up si internetul era ceva nou si exotic. Patru ani mai tarziu, zeci de mii de oameni il foloseau, iar apoi internet cafe-urile au impanzit tara. Cum a ajuns Romania sa aiba 10 milioane de internauti si viteze de top, cum se rezolva conflictul carte vs. internet si la ce ne putem astepta ca evolutie a www-ului puteti citi in articolul realizat in urma d
Concertul "Magic" al Loredanei va avea două reprezentaţii
Loredana a anunţat marţi, în emisiunea "Alarma" de la ProFM, că show-ul "Magic" programat pe 23 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti va fi reluat, la cererea publicului, pe 24 noiembrie, în acelaşi loc.
ONU cere un ajutor de 301 milioane de dolari pentru Filipine
ONU a lansat marţi un apel la donaţii de ordinul a 301 milioane de dolari americani (aproximativ 225 milioane de euro) pentru a veni în ajutorul statului filipinez, devastat de taifunul Haiyan, care s-ar fi soldat cu cel puţin 10.000 de morţi.
Cociş: Dacă înscriem, cred că şi un egal în deplasare cu Grecia este bun pentru noi
Mijlocaşul Răzvan Cociş a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru echipa naţională a României va fi bun şi un rezultat de egalitate dacă va reuşi să înscrie în partida tur cu Grecia, programată, vineri, la Pireu, în barajul de calificare la CM 2014.
Hagi doreşte să antreneze în Rusia
Ediţia online a cotidianului Izvestia a scris, luni, că reprezentanţi ai antrenorului Gheorghe Hagi au contactat cluburile Kuban Krasnodar, Terek Groznîi şi Dinamo Moscova în scopul de a-l propune pe fostul internaţional român la conducerile tehnice ale acestor echipe din prima ligă rusă.
Rosia Montana Gold Corporation il da in judecata pe fostul director general al Institutului Geologic al Romaniei, Stefan Marincea, pentru afirmatii false si defaimatoare
Rosia Montana Gold Corporation in da in judecata pe fostul director general al Institutului Geologic al Romaniei, Stefan Marincea, pentru ca ar fi facut afirmatii false si defaimatoare, se arata intr-un comunicat al companiei. Despagubirile civile solicitate in instanta sunt simbolice - 100 lei. Amintim ca Stefan Marincea a acuzat pe 8 octombrie un director din Ministerul Mediului care a insotit-o
José Carreras va cânta la Bucureşti sub bagheta propriului nepot, David Gimenéz Carreras
Tenorul José Carreras va concerta la Bucureşti, la complexul Romexpo, pe 15 decembrie, alături de Orchestra Naţională Radio, care va fi dirijată de propriul nepot, David Gimenéz Carreras.

Niciun comentariu: