marți, 12 noiembrie 2013

Dragnea, ironic cu tandemul Antonescu – Băsescu: Le stă foarte bine, ar putea să funcţioneze
Întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui Băsescu privind susţinerea lui Crin Antonescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale, în cazul apariţiei unui candidat din partea PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a răspuns ironic că „le stă foarte bine şi că ar putea să funcţioneze”.
Un cutremur de 4,9 grade a avut loc în centrul Greciei
Un cutremur cu magnitudinea de moment de 4,9 a avut loc, marţi seară, în centrul Greciei, pe Insula Evia, la aproximativ 100 de kilometri de Atena, anunţă Observatorul Naţional de la Atena, citat de AFP.
Blaga: În turul doi, va intra un candidat susţinut de dreapta, nu Crin Antonescu.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti seara, la B1 TV, ca el vede in turul al doilea al alegerilor prezidentiale un candidat de dreapta, care va fi sustinut de democrat - liberali, si nu va fi Crin Antonescu. 'Niciodata PDL nu va sprijini un candidat socialist. Fie el Traian Basescu sau Vasile Blaga, nimeni nu-i va putea cere PDL-ului sa sprijine un socialist. Eu cred ca in turul doi v
BUGETUL ROMÂNIEI 2014. Guvernul reevaluează TAXA PE STÂLP. Care ar putea fi valoarea noului impozit
Pusă pe masa FMI ca o soluţie pentru a mai acoperi gaura din buget, taxa pe construcţiile speciale - "taxa pe stâlp" - ar putea reprezenta 1% din valoarea acestor construcţii şi nu 1,5% aşa cum a fost pusă în dicuţie iniţial, au declarat pentru gândul surse guvernamentale. De asemenea, potrivit aceloraşi surse nu s-a bătut în cuie nici lista construcţiilor care vor fi impozitate, categor
Campaniile Gândul Torţionarii şi Sindromul NU, premiate la Gala Superscrieri
Campaniile Gândul, Torţionarii şi Sindromul NU, premiate la Gala Superscrieri
Ucraina: Oamenii de afaceri cer amanarea cu un an a acordului de asociere cu UE
Antreprenorii si industriasii ucraineni i-au cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa amane cu un an semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat marti seara serviciul de presa al presedintiei, citat de AFP.
Amenzi de 923.000 de lei, la depozitele de deşeuri periculoase din toată ţara
Amenzi de 923.000 de lei au fost aplicate firmelor care se ocupă de depozitarea şi gestionarea deşeurilor periculoase din toată ţara, în urma a 320 de controale, efectuate în octombrie de Garda de Mediu, în prezent derulându-se noi controale coordonate de ministrul Mediului Rovana Plumb.
Cometa ISON, vizibila cu ajutorul unui binoclu puternic
Cometa ISON, aflata in trecere prin constelatia Fecioara, poate fi observata cu ajutorul unui binoclu puternic, informeaza Agentia Spatiala Americana. Cometa ISON se deplaseaza cu viteza catre Soare si se va apropia cel mai mult de de Soare pe 28 noiembrie 2013 - trecand la o distanta de doar 1,1 milioane kilometri de suprafata corpului ceresc. In cazul in care supravietuieste intalnirii, cometa v
Românca din Oradea care le predă studenţilor britanici arheologie aeriană şi arheologie romană
O tânără din Bihor a ajuns cunoscută în întreaga lume după ce o echipă BBC i-a cerut ajutorul pentru realizarea unui documentar despre Imperiul Roman, şi, ulterior, au descoperit împreună un nou castru la Sarmizegetusa Regia.
Daniel Cioabă: Să recunoaştem - la momentul de faţă se practică încă, la romi, căsătoriile timpurii
Autointitulatul rege al romilor din România, Daniel Cioabă, a declarat, marţi, că în cadrul etniei se practică în continuare căsătoriile timpurii, între copii minori, aceasta fiind una dintre problemele principale pe care trebuie să le rezolve liderii etniei.
China promite reforme decisive, dar statul va păstra un rol puternic în economie
Partidul Comunist chinez şi-a reafirmat marţi angajamentul pentru un rol puternic al statului în economie, dar s-a angajat să aplice reforme decisive în domenii cheie, până în 2020, la capătul unei reuniuni de patru zile menite să stabilească direcţiile strategice ale următorului deceniu.

Niciun comentariu: