marți, 12 noiembrie 2013


VIDEO. Actorul GEO COSTINIU a MURIT!.
Actorul a murit luni seara, la 63 de ani. Geo Costiniu era actor al Teatrului Odeon din Capitala. Actorul avea probleme de sanatate. Ultima piesa in care a putut fi vazut Geo Costiniu a fost 'Marchizul de Sade'. Actorul va fi inmormantat cel mai probabil sambata. Actorul a jucat roluri memorabile: Felix in "Palaria Florentina ", E Labiche, vagabondul in "Omul care a vazut moartea &q
Guvernul israelian intenţionează să construiască cel puţin 18.600 de locuinţe în Cisiordania
Ministerul israelian al Locuinţelor a prezentat un plan de construire a 20.000 de noi locuinţe în Cisiordania, însă Biroul premierului Benjamin Netanyahu a anulat proiectul care prevedea 1.400 de case într-o zonă disputată.
STUDIU: Depresia accelerează procesul de îmbătrânire
Depresia îi face pe oameni să devină mai bătrâni din punct de vedere biologic decât sunt în realitate, prin accelerarea procesului de îmbătrânire la nivelul celulelor, potrivit unui studiu recent, informează bbc.co.uk.
Pricopie, despre greva japoneză a elevilor: Respect dreptul lor de a se exprima liber
Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu are nicio problemă privind greva japoneză anunţată pentru miercuri de Consiliul Naţional al Elevilor, el precizând că respectă "dreptul acestora de a se exprima liber".
Alexandra Stan a lansat campania împotriva violenţei "Nu bate! Mai bine cântă!"
Cântăreaţa Alexandra Stan, care, în vara acestui an, a fost agresată de managerul ei, Marcel Prodan, a lansat, marţi, la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti" din Capitală, o campanie împotriva violenţei în familie, intitulată "Nu bate! Mai bine cântă!".
Senatorii jurişti avizează legea care obligă foştii torţionari să plătească despăgubiri
Proiectul de lege prin care foştii torţionari sunt obligaţi să plătească despăgubiri pentru victimele lor într-un cuantum ce nu poate fi mai mic de 50 la sută din venitul lunar net şi nici mai mare de 75 la sută din acest venit a primit, marţi, votul favorabil al senatorilor din Comisia juridică.
La Derniere Heure despre România-Grecia: Confruntarea cea mai lâncedă de la baraj
Publicaţia belgiană La Derniere Heure prezintă, marţi, "dubla" dintre România şi Grecia, pe care o consideră confruntarea cea mai lâncedă din baraj, subliniind că echipa elenă este clar favorită şi că în cazul unei necalificări a "tricolorilor", fanilor fotbalului le-ar putea lipsi Alexandru Maxim.
Tomac: Antonescu n-are şansă să fie în turul doi dacă dreapta unită are candidat susţinut de Băsescu
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL Crin Antonescu nu are nicio şansă să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale dacă dreapta unită va merge cu un candidat susţinut şi de Traian Băsescu.
Marin Condescu a fost retinut dupa audieri la Politia Gorj
Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, anunta Mediafax.
Sofia: Ciocniri intre studenti si politie, cinci persoane au fost arestate
Cinci persoane au fost arestate marti, in apropierea parlamentului bulgar, unde studentii care cer demisia guvernului acuzat de "legaturi cu oligarhia" au incercat sa blocheze accesul in cladire, a anuntat politia din Sofia, citata de AFP.
Turiştii străini preferă staţiunile montane.
Aer curat, peisaje de poveste, traseele turistice si oportunitatea de a practica sporturi de iarna sunt doar cateva dintre motivele pentru care putinii strainii prefara sa-si petreaca vacantele in statiunile montane de la noi. In perioada ianuarie – septembrie 2013, sosirile inregistrate in structurile de primire turistica au insumat sase milioane de persoane, dar doar 21,6% dintre acestia au fost
Pepe, sexy și tatuat, la “Te cunosc de undeva”
Pepe face o transformare memorabilă miercuri, la “Te cunosc de undeva”, când va fi Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, unul dintre cei mai atractivi și plini de magnetism barbați din show-biz-ul tuturor timpurilor. A cântat impecabil, precum Dave,  a umplut scena, așa cum face Dave, și i-a imitat acestuia aproape perfect mișcările. La finalul momentului artistic, colegii l-au felicitat, la r
Mircea Radu, moldovean o dată-n viaţă la TVR 1
Mircea Radu este invitatul Iulianei Tudor, alături de Fuego şi Alina Sorescu, joi, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+ la show-ul folcloric, O dată-n viață. Mircea Radu, Fuego şi Alina Sorescu sunt invitaţii Iulianei Tudor din această săptămână la O dată-n viaţă. Emisiunea de joi seară, difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+, promite să aducă numeroase momente emoţionante telespectatorilor, pe lângă muzica

Niciun comentariu: