marți, 12 noiembrie 2013

B1 TV, lider de audiență la știri cu emisiunea „Bună seara, România”
 „Bună seara, România” cu Mădălina Puşcalău  a clasat aseară postul de știri B1 TV, în fruntea televiziunilor de ştiri din România. Băsescu face audiență la B 1 TV. Postul de știri s-a clasat luni seară, ca lider al televiziunilor de ştiri, depăşind Antena 3, pe targetul 18 – 49, în intervalul orar 20:00 – 21:30, când postul difuza interviul în exclusivitate cu preşedintele Traian Băsescu, în cadr
Obiecţiile bucureştenilor faţă de scumpirile de la Metrorex: "Doar pentru că depindem de metrou nu e corect să ni se bage pe gât orice preţ"
În jur de 100 de cetăţeni şi-au exprimat, în scris, nemulţumirile legate de majorarea tarifelor Metrorex cu până la 30%. Bucureştenii s-au adresat autorităţilor încă de la intrarea proiectului în consultare publică, respectiv la finele lunii trecute, luni fiind termenul limită până la care cetăţenii şi-au putut exprima obiecţiile.
SUA vor devansa Rusia şi vor deveni cel mai mare producător de petrol din lume până în 2015
Statele Unite vor devansa Rusia şi vor deveni cel mai mare producător de petrol din lume până în 2015, urmând ca în următoarele două decenii să se apropie de independenţa energetică, datorită exploatării zăcămintelor de şist, potrivit Agenţiei Internaţionale pentru Energie.
Cornel Dinu: Au dispărut peste o sută de trofee de la Dinamo
Administratorul FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că din visteria clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au dispărut de-a lungul anilor peste o sută de trofee, unele dintre ele din argint masiv, care valorau foarte mult.
Violenţe la Sofia, în cursul unui miting al studenţilor
Cinci persoane au fost reţinute, marţi, în apropierea Parlamentului Bulgariei, în cursul unui miting al studenţilor, care cer demisia Guvernului, pe care îl acuză de "legături cu oligarhia".
Al doilea film "Jocurile foamei", lansat la Londra, cu un mesaj politic pentru tânăra generaţie
Saga "Jocurile foamei/ The Hunger Games", impulsionată de succesul primului film, în 2012, a revenit pe marile ecrane cu un al doilea lungmetraj, luni seară, la Londra, marcat de carisma actriţei Jennifer Lawrence şi de un mesaj politic lipsit de complexe, care îi îndeamnă pe tineri să se revolte.
Rata de absorbţie a fondurilor structurale şi de coeziune a crescut cu 3,39% în octombrie
Rata de absorbţie a fondurilor structurale şi de coeziune a ajuns la 24,56% în octombrie, faţă de 21,17% în septembrie, ceea ce reprezintă o creştere cu 3,39%, potrivit documentelor publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.
Părinţii ar putea avea o zi liberă plătită pe an pentru îngrijirea sănătăţii copiilor
Părinţii ar putea beneficia de o zi liberă plătită pe an pentru îngrijirea sănătăţii copiilor minori, potrivit deciziei luate, marţi, de membrii Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, care au adoptat raport favorabil la o iniţiativă legislativă propusă de mai mulţi parlamentari USL.

Niciun comentariu: