marți, 12 noiembrie 2013


Băsescu: România a pierdut 10 ani în pregătirea tinerilor, prin desfiinţarea liceelor profesionale
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că România a pierdut 10 ani în pregătirea tinerilor, prin desfiinţarea liceelor profesionale, acuzându-l pe fostul ministru Andrei Marga că a creat materie primă pentru universităţi, cu dispreţ total pentru tineri.
Peste 800.000 de salariaţi vor beneficia din ianuarie 2014 de majorarea salariului minim brut
Peste 800.000 de salariaţi vor beneficia din ianuarie 2014 de majorarea salariului minim brut pe ţară de la 800 la 850 de lei, dintre care mai puţin de o treime sunt din sectorul bugetar, iar majorarea cu încă 50 de lei se va aplica din iulie pentru 966.405 de angajaţi, potrivit Ministerului Muncii.
Romgaz va participa la licitaţia ANRM pentru concesionare de noi perimetre de hidrocarburi
Producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG) va participa la licitaţia pe care Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) o va organiza anul viitor pentru concesionarea unor perimetre de hidrocarburi, a declarat marţi directorul general adjunct al companiei, Dumitru Rotaru.
Misterul miliardului de euro pierdut de Romania din fondurile europene. Cum s-a ajuns la aceste pierderi, cine sunt vinovatii si de ce sunt iertati primarii care au facut greseli
Romania NU va achita sau returna Comisiei Europene miliardul de euro din corectiile financiare, ci sumele vor fi retinute etapizat din valoarea declaratiilor de cheltuieli pe care tara le transmite la Bruxelles, a explicat Ministerul Fondurilor Europene, care il contrazice astfel chiar pe ministrul Eugen Teodorovici. Reamintim ca in 31 octombrie, Teodorovici declara la Medias ca "Romania va t
Băsescu, întrebat dacă va discuta la Paris despre afirmaţiile premierului: O să caut cumpărător
Preşedintele Băsescu a fost întrebat de jurnalişti, marţi, înainte de plecarea spre Paris, dacă va discuta cu liderii europeni şi despre declaraţiile premierului Victor Ponta, care l-a acuzat de "vânzarea" intereselor României la Bruxelles, şeful statului răspunzând ironic: "O să caut cumpărător".
Ultimele 2.363 de bilete pentru meciul România - Grecia vor fi puse în vânzare azi, pe trei site-uri
Federaţia Română de Fotbal va scoate la vânzare ultimele 2.363 de bilete pentru partida retur România - Grecia, din cadrul barajului de calificare la Cupa Mondială din 2014, prin intermediul a trei portaluri on-line, miercuri, începând cu ora 17.00, informează site-ul oficial al FRF.
Smiley este noul ambasador UNICEF. Ce mesaj le transmite vedeta părinţilor care îşi bat copiii. VIDEO
Smiley este noul ambasador al bunăvoinţei al organizaţiei UNICEF. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley, va participa la campaniile organizaţiei şi va pleda împotriva violenţei asupra copiilor.
Leonardo DiCaprio investeşte într-un complex cu apartamente de lux
Actorul american Leonardo DiCaprio sprijină financiar dezvoltatorii unui complex de apartamente ecologice din New York, devenind investitor în cadrul companiei.
FILMELE în care a jucat actorul Geo Costiniu - VIDEO
Geo Costiniu, actor al Teatrului Odeon din Capitală, care a murit în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani, şi-a început cariera în televiziune la opt ani, fiiind considerat un copil “minune”, şi a continuat cu roluri în filme, în număr de 13.
Oficial Tarom: Avem două variante, fie ne îndreptăm spre zona de low cost, fie accesăm noi pieţe
Compania Tarom a fost nevoită să revizuiască modelul de operare din cauza concurenţei şi analizează fie să acceseze noi pieţe, cum ar fi cele din Asia, fie să se îndrepte spre zona de low cost, a declarat George Marin, vicepreşedinte business strategy la Tarom.
Guvernul prognozeaza ca in 2014 va colecta 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului pentru IMM, accize si extinderea CASS
Guvernul prognozeaza ca va incasa anul viitor aproape 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului de impunere pentru intreprinderile mici si mijlocii, modificarea modului de calcul al accizelor, cresterea salariului minim brut pe economie si extinderea bazei de calcul a contributiilor de sanatate, informeaza Mediafax.
Liiceanu l-a dat în judecată pe securistul care l-a urmărit.
Filosoful Gabriel Liiceanu, a declarat intr-un interviu pentru Revista 22 ca l-a dat in judecata, in 8 noiembrie, pe maiorul Ion Patrulescu, securistul care s-a ocupat de urmarirea sa. Liiceanu, urmarit informativ ani de zile de fosta securitate sub numele de obiectiv "Lungeanu', i-a cerut in instanta lui Patrulescu suma de 500.000 lei, pe care sustine ca o va dona, daca va castiga suma in ur
VIDEO. Sile Cămătaru a fost eliberat de arest.
Sile Camataru a parasit puscaria noaptea trecuta, dupa ce ICCJ i-a admis recursul. Nutu Camataru ramane incarcerat, desi amandoi sunt acuzati de aceleasi fapte. Fratii Camataru sunt acuzati de fapte comise cu o violenta extrema. Instanta ICCJ a decis eliberarea conditionata. Citeste si: Fratii Camataru vor sa fie cercetati in libertate Fratii Ioan si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Cam
Cristian Preda, apel către Falcă şi Macovei pentru a denunţa ”farsa sinistră” din PDL.
Europarlamentarul Cristian Preda a publicat, marti, pe blogul sau, un apel catre fostii sai colegi Gheorghe Falca si Monica Macovei prin care le cere sa denunte 'farsa sinistra' a desemnarii candidatului PDL pentru Cotroceni. 'Uneori, tacerea e de aur. Alteori, dimpotriva, se impune sa vorbesti', isi incepe Preda apelul catre fostii sai colegi (Europarlamentarul este suspendat din PDL de la incepu

Niciun comentariu: