marți, 3 decembrie 2013

Băsescu: Dacă bugetul e adoptat la fel la reexaminare, sunt obligat să îl promulg dacă nu atac la CC
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că dacă bugetul va fi adoptat în aceeaşi formă de către Parlament la reexaminare, atunci el, ca şef al statului, este obligat să promulge legea dacă nu o va ataca la Curtea Constituţională.
ULTIMA ORĂ. Miniştrii de externe ai NATO au adoptat o declaraţie pe tema situaţiei din Ucraina. Kerry, către guvernul de la Kiev: Ascultaţi!
Miniştrii de externe ai Alianţei Nord Atlantice reuniţi marţi la Bruxelles au adoptat o declaraţie pe tema situaţiei din Ucraina, a anunţat, în urmă cu câteva minute secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Subiectul aderarii Romaniei la Schengen se afla pe agenda JAI, forma finala va fi stabilita miercuri
Aderarea Romaniei la Schengen se afla pe agenda JAI, urmand ca in reuniunea COREPER II de miercuri sa se stabileasca daca se va constata doar stadiul implementarii acquis-ului sau va avea loc si o dezbatere de orientare, potrivit unor surse din cadrul Presedintiei lituaniene, transmite Mediafax.
Vaslui: Şoferul microbuzului implicat într-un accident cu doi morţi şi şase răniţi a fost arestat
Şoferul microbuzului implicat într-un grav accident rutier în judeţul Vaslui, soldat cu moartea a doi tineri şi rănirea altor şase, a fost arestat preventiv pentru ucidere din culpă, după ce anchetatorii au constatat, pe baza analizelor probelor biologice, că avea o alcoolemie de doi la mie.
FC Petrolul consideră exagerată şi inoportună intervenţia jandarmilor asupra fanilor
Clubul Petrolul Ploieşti consideră exagerată şi inoportună intervenţia jandarmilor asupra fanilor echipei prahovene înaintea meciului cu Steaua, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, şi cere organelor abilitate demararea unei anchete, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
"Poziţia copilului" şi "Sunt o babă comunistă", proiectate la Madrid în decembrie şi ianuarie
Lungmetrajele "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer, "Când se lasă seara peste Bucureşti...", de Corneliu Porumboiu, şi "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, vor fi proiectate, în perioada 10 decembrie - ianuarie 2014, la cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Madrid.
VIDEO Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Traian Basescu: Incerc sa nu o iau personal, mi-a pronuntat numele in ultimele zile de foarte multe ori
Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat marti seara, in replica la declaratiile facute cu putin timp in urma de presedintele Traian Basescu, ca incearca sa nu ia personal referirile tot mai dese ale sefului statului la el, argumentand ca bugetul alocat ministerului pe care il conduce va fi folosit pentru terminarea investitiilor "haotice" demarate in timpul guvernarilor PDL.
Viata la birou: cum sa fii un Mos Craciun inspirat.
Se apropie Sarbatorile de iarna. Simti deja ca ti-a crescut tensiunea, numai la gandul banilor pe care va trebui sa-i cheltui pe cadouri pentru angajati, pentru clientii importanti, pentru partenerii de afaceri. Te straduiesti sa gasesti o idee pentru cadouri originale, care sa ajunga la timp, sa fie usor de livrat si sa nu fie primite cu o strambatura de nemultumire, sa aterizeze in teancul de «c
Reuniunea miniştrilor de externe ai NATO. Rasmussen: Ucraina poate să formeze ce alianţe vrea, dar să o facă democratic. VIDEO
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a condamnat, marţi, dispersarea violentă a manifestanţilor din Ucraina, arătând că respectă deciziile privind alianţele pe care acest partener NATO vrea să le facă, însă se aşteaptă că aceste decizii să fie luate într-o manieră democratică.
CNA, obligat la plata a 2.500 de lei într-un proces cu o persoană fizică
CNA trebuie să plătească o sumă de circa 2.500 de lei (cheltuieli de judecată), după ce a pierdut un proces cu o persoană fizică - Denisa Gabriela Bogdan -, care a dat în judecată Consiliul în 2012, pentru că nu i-a fost acordat dreptul la replică solicitat la televiziunea Mix TV din Braşov.
Declaraţie surpriză a lui Victor Becali: Nu ştim dacă Chivu va reuşi să mai revină pe teren
Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, agenţiei Calciomercato, că nu ştie dacă fundaşul Cristian Chivu va mai reveni pe teren după intervenţia chirurgicală la piciorul drept, suferită în luna august.
Opinie de jurnalist: cum arata „un popor tampit de presa”
Jurnalistul si cineastul Dan Alexe (foto mare) publica pe blogul sau un text care ilustreaza cum nu se poate mai bine starea presei romanesti. Textul lui Alexe nu este neparat de despre presa romaneasca. El scrie despre un coleg bulgar, Veselin Jelev, dat afara de la cotidianul „Trud”, unul dintre cele mai importante din tara […]

Niciun comentariu: