marți, 3 decembrie 2013

Elevii români, locul 45 din 65 de ţări la testul PISA 2012. Rezultatele, sub media mondială
Elevii români se află pe locul 45 din 65 de ţări în urma testului PISA din 2012, rezultatele obţinute de ei fiind sub media mondială la toate cele trei domenii evaluate, respectiv matematică, citire/lectură şi ştiinţe, potrivit informaţiilor datele publicităţii marţi.
Premiera in SUA: Majoritatea americanilor crede ca influenta tarii pe plan international este in declin - sondaj
Pentru prima oara in 40 de ani, o majoritatea a americanilor crede ca influenta tarii lor este in declin si ca Statele Unite exercita la nivel mondial o putere mai mica decat in trecut, potrivit unui sondaj publicat marti si citat de AFP.
FOTO. Cine este românul care a cucerit-o pe actriţa Jane Seymour pe platourile de filmare
Aflată la Bucureşti pentru filmările producţiei „Love by Design”, actriţa britanică Jane Seymour a descoperit un tânăr român extrem de talentat.
Cadouri pentru milionari: Recomandările unei reviste de lux pentru cei care îşi permit orice. GALERIE FOTO
Un safari de un milion de dolari, un complex de 1.800 de metri pătraţi în valoare de 62 de milioane de dolari sau o pereche de săbii de samurai sunt doar câteva dintre "cadourile" de lux pe care revista Robb Record le recomandă pentru milionari, în cea mai recentă ediţie de sărbători, scrie Daily Mail.
Kievul, în stare de asediu.
Ieri, presedintele Ianukovici a plecat pentru trei zile in China, lasand o Ucraina in furtuna politica, Parlamentul a respins motiunea de neincredere contra guvernului prezentata de opozitie, care il considera vinovat de represiunea manifestatiilor pro-europene, iar premierul Azarov si-a cerut scuze. In fata Parlamentului incercuit de sute de forte speciale, mii de manifestanti au continuat sa cea
Ivan: Traian Băsescu se comportă ca un premier din umbră. Nu poate bloca bugetul, doar îl amână
Preşedintele Traian Băsescu se comportă ca un premier din umbră care analizează bugetul şi îl întoarce pe toate părţile, dar nu îl poate bloca, a declarat, marţi, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.
Noul buton pe care Facebook în pregăteşte pentru utilizatori: Va înlocui aplicaţia "hide all"
În curând, utilizatorii reţelei de socializare online Facebook vor putea să-şi organizeze mult mai bine zona de „News Feed”
Reunificarea cu Basarabia, proiect sau fantasmă?.
Adoua zi dupa publicarea unui sondaj pe tema Basarabiei realizat de INSCOP pentru Adevarul, presedintele Traian Basescu a anuntat abrupt: 'Eu cred ca al treilea proiect fundamental trebuie sa fie unirea cu Moldova“. Asta, dupa ce ani la rand pozitia oficiala a Romaniei fusese aceea conform careia integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana ar urma sa produca disparitia de facto a granitelor
Cea mai mare criză dintre Palate.
Pozitiile antagonice ale Presedintiei si Guvernului in privinta bugetului si a Memorandumului cu FMI genereaza o noua ecuatie, cu multe necunoscute si efecte greu de anticipat. Totusi, analistii economici nu impartasesc pesimismul afisat de politicienii puterii in privinta efectelor. Refuzul presedin­telui Traian Basescu de a semna Memorandumul cu FMI este legat de angajamentul Guvernului in fata
Kerry merge la Chişinău să încurajeze reforma.
Un oficial din cadrul Departamentului de Stat american a denuntat ieri presiunile exercitate de Rusia asupra Georgiei si Republicii Moldova, care tocmai au parafat Acorduri de Asociere cu UE, relateaza AFP. “Am fost foarte clari cu rusii: noi nu vedem niciun motiv sa consideram decizia Republicii Moldova si Georgiei de a initia acorduri preliminare cu UE ca un joc cu suma zero. Si noi credem ca as

Niciun comentariu: