marți, 3 decembrie 2013

Peste 1,7 kilograme de heroină, capturate de la cinci traficanţi de droguri din Capitală
Procurorii DIICOT şi poliţiştii au prins cinci traficanţi de droguri şi au capturat 1,7 kilograme de heroină, în urma unor percheziţii făcute în Capitală şi judeţul Ilfov, de la locuineţe acestora fiind ridicate şi cinci autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Expunerea regulată la ştiri negative oferă "imunizare" împotriva tristeţii - STUDIU
Expunerea repetată la ştiri negative, cum ar fi cele despre catastrofe naturale şi crime, poate oferi o "imunizare" la stările de spirit depresive şi proasta dispoziţie, afirmă cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv, informează dailymail.co.uk.
Cum explică primarul Focşaniului inversarea culorilor pe cocardele de 1 Decembrie
Prefectul de Vrancea, Cătălin Popescu, a cerut Primăriei Focşani să verifice cum s-a ajuns în situaţia ca pe cocardele împărţite oamenilor la manifestările de 1 Decembrie să fie inversată ordinea culorilor tricolorului, primarul Decebal Bacinschi spunând că a fost "un amănunt scăpat din vedere".
Radu Stroe l-a schimbat pe şeful Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI
Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, chestorul Jănică Arion-Ţigănaşu, a fost schimbat din funcţie, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, fiind înlocuit cu comisarul şef Dan Dănilă, care ocupa funcţia de şef al Direcţiei Investigaţii din DGA, potrivit unor surse oficiale.
Sindicat: Cerem permise de conducere "separat" pentru şoferii profesionişti şi amatori
Preşedintele Sindicatului Lucrătorilor din Transport, Elena Frandeş, afirmă că şoferii profesionişti rămân "fără pâine" odată cu suspendarea permisului de conducere pentru o încălcare minoră a unei reguli de circulaţie şi cere permise de conducere "separat" pentru profesionişti şi amatori.
Prinţesa Elisabeth a Belgiei, ameninţată cu răpirea
Moştenitoarea tronului Belgiei, prinţesa Elisabeth, în vârstă de 12 ani, a fost ameninţată cu răpirea într-o scrisoare anonimă trimisă unui cotidian belgian.
Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie
​Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsab
O ipoteza: A fost deprecierea de marti a leului un gest mai degraba politic? A intrat vreun minister in piata sau vreo banca de stat ca sa slabeasca leul?
Marti dimineata, aproape toate rapoartele pe curs ale bancilor comerciale indicau o sesiune de tranzactionare linistita, aratand ca cearta dintre Basescu si Ponta nu va avea impact asupra perechii eur/ron. In jurul orei 10,30, volumele tranzactionate au inceput sa creasca consistent, mutand cursul leului in fata euro la niveluri record ale ultimelor doua luni. In final, cotatia BNR a fost de 4, 46
Biblii şi manuscrise rare de la Vatican şi Oxford vor fi disponibile online
Câteva dintre primele biblii tipărite, printre care şi cea a lui Gutenberg, alături de manuscrise rare în limbile ebraică şi greacă vor fi disponibile pe un site lansat de Biblioteca Vaticanului şi de Biblioteca Bodleiană din Oxford.
Antonescu, întrebat dacă a analizat renunţarea la acciză: "Niciodată, nu se mişcă o literă"
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, după întâlnirea cu premierul, că pe tema bugetului de stat "fiecare şi-a luat punctele", şi-a făcut "numărul", dar lucrurile pot afecta imaginea României, însă întrebat dacă s-ar putea renunţa la acciză, a răspuns: "Niciodată, nu se mişcă o literă".
Procesul privind implicarea Poloniei în transferurile extraordinare ale CIA a început la CEDO
Polonia a fost nevoită să ofere explicaţii la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului după ce un palestinian şi un saudit au acuzat că au fost torturaţi pe teritoriul polonez înainte de a fi transferaţi la Guantanamo.
Investigaţie Gândul SUB ACOPERIRE. „Raportorul Valeriu Cenac” a înregistrat târguiala primarilor cu centrul. „Da, scot oamenii la vot, dar atâta am vrut şi eu: UN PERON în autogară”
Sub pretextul unei inspecţii prin sondaj făcute de un raportor de la centru am contactat 20 de primari din PSD, PNL şi PDL. De la aceştia am aflat că vor ca partidul să le asigure pe linie politică contracte de la bugetul statului, dar şi că pentru asta se angajează că anul viitor alegătorii din localităţile lor vor vota cu formaţiunea din care fac parte.
Dosarul privatizărilor strategice. Codruţ Sereş condamnat la şase ani de închisoare
Curtea Supremă va pronunţa sentinţa în dosarul privatizărilor strategice în care sunt inculpaţi foştii miniştri Codruţ Sereş şi Nagy Zsolt.

Niciun comentariu: