marți, 3 decembrie 2013

EŞEC la întâlnirea Ponta - Băsescu. Ponta: "Băsescu va respinge bugetul şi va sesiza CC"
Preşedintele Traian Băsescu a comunicat Guvernului că va respinge Legea proiectului de buget şi va sesiza Curtea Constituţională, iar rugămintea Guvernului a fost ca procedura să fie derulată într-un termen rezonabil, dar preşedintele nu a spus "nici da, nici nu", a declarat premierul Ponta.
IPP: Peste 17.000 de adulţi cu dizabilităţi trăiesc în centre rezidenţiale. Majoritatea mor acolo
Peste 17.000 de adulţi cu dizabilităţi trăiesc în centre rezidenţiale mari, de unde, în contextul îngrijirii improprii unei dezvoltări independente, 67 la sută dintre persoanele din această categorie nu ies până la sfârşitul vieţii, conform studiilor, informează IPP.
Traian Basescu: Premierul a sustinut ca introduce acciza si eu l-am informat ca voi intoarce bugetul la Parlament, cu propuneri precise de unde sa se taie bani
Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-o declaratie de presa sustinuta dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca "premierul nu a inteles ce am discutat". "El a inteles ca am discutat de buget, eu am discutat de acciza si efectele ei... Ei vor proceda in consecinta, eu voi utiliza instrumentele pe care le am pentru a atrage atentia ca aceasta crestere de pret va afecta puter
Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014
Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat ca va retrimite la Parlament legea bugetului de stat pe 2014.
Aproape 5.000 de imobile ar putea fi demolate pentru construcţia autostrăzii Sebeş-Turda
Aproape 5.000 de imobile din 13 localităţi din judeţele Alba şi Cluj vor fi afectate de lucrările de construcţie a autostrăzii Sebeş-Turda (70 km).
Cupluri îmbrăţişate sau cum arată osatura unei relaţii văzută „la raze X”
Doi studenţi japonezi de la Musashino Art University au creat o expoziţie inedită.
Negocieri eşuate la Cotroceni. Ponta: Băsescu e inflexibil. Nu fac un buget pentru 10% dintre români
Întalnire Ponta-Băsescu-Isărescu la Cotroceni pe tema acordului cu FMI
Andreea Marin, în pericol să fie dată afară de la TVR? “Zâna” vorbeşte despre ratingul emisiunii sale
Andreea Marin a revenit în această toamnă la TVR, unde prezintă emisiunea “Preţuieşte viaţa”, însă showul nu se bucură de succesul şi audienţele scontate.
STUDIU: Ţara cu cei mai numeroşi "dependenţi de televizor" din Europa
Bulgaria este ţara cu cei mai numeroşi "dependenţi de televizor" din Europa, întrucât 43% dintre cetăţenii acestei ţări petrec în medie peste trei ore pe zi în faţa micilor ecrane.
Moneda nationala a Chinei, yuanul, a devenit a doua valuta pentru tranzactiile financiare
Moneda chineza a devenit in octombrie a doua valuta cea mai utilizata din lume pentru tranzactii financiare, depasind euro, a anuntat marti societatea financiara Swift, citata de AFP.
Dezbaterile pe bugetul 2014 au o tinta falsa. ABC-ul constructiei unui buget
Cresterea pretului la benzina cu 50 de bani pe litru nu mi se pare un motiv de neaprobare a bugetului pe 2014, mai ales considerand tendinta de scadere a inflatiei. In plus, Romania este o importatoare neta de petrol, asa ca o rationalizare a consumului are beneficii asupra balantei de plati si, in acest fel, este o politica ce nu duce la slabirea leului, scrie Emil Stoica, pe blogul lui.
STUDIU. Elevii de liceu români doresc să studieze în şcoli materii care să îi ajute în carieră. Care sunt acestea
Întrebaţi ce materii care să îi ajute în carieră şi-ar dori să fie incluse în programa şcolară, cei mai mulţi dintre elevi au menţionat dezvoltarea de aplicaţii (47%).
Vicepremierul Dragnea - pregătit să ceară Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari
Ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregătit un proiect de hotărâre prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de această dată de 150 milioane lei (33,5 milioane euro), cea mai mare sumă din ultimele săptămâni, pentru facturi restante la lucrări executate.
Întâlnire Băsescu-Ponta-Isărescu, la Cotroceni, pe tema acordului cu FMI
Întalnire Ponta-Băsescu-Isărescu la Cotroceni pe tema acordului cu FMI

Niciun comentariu: