marți, 4 iunie 2013

A dat FOC unei CASE ca să se răzbune pentru o PALMĂ
Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna băcăuană Cașin a incendiat casa unor frați ca să se răzbune pentru o lovitură primită acum câteva zile. Piromanul ar putea scăpa basma curată dacă păgubiții se hotărăsc să-l ierte....
NEWS ALERT. Primarul Aradului, la Curtea Supremă. Gheorge Falcă e acuzat de corupție
Procurorii cer condamnarea la închisoare a edilului, sub acuzația de fapte de corupție.
Radu Banciu: Salvarea micilor ar putea fi singurul succes de marcă al USL în această lungă domnie
Jurnalistul Radu Banciu a declarat în emisiunea sa de pe B1 TV că salvarea micului românesc ar putea fi singurul succes de marcă al USL de când a preluat puterea.
Andrei Hrebenciuc, sanse mari sa devina noul presedinte executiv al Stelei - Va ajuta campioana cu trei milioane de euro
Problemele financiare de la Steaua par sa-si fi gasit rezolvare (n.r. jucatorii nu si-au primit salariul de trei luni), Andrei Hrebenciuc urmand sa imprumute formatia ros-albastra cu suma de trei milioane de euro, sustine Prosport. In schimbul acestor bani, fiul lui Viorel Hrebenciuc va fi numit in functia de presedinte executiv la campioana Romaniei.
​Mesajul lui John Kerry catre Israel: Poate ultima sansa de pace cu palestinienii
Secretarul american de stat John Kerry a avertizat luni Israelul ca in curand ar putea fi prea tarziu pentru a face pace cu palestinienii, in conditiile in care seful diplomatiei americane este asteptat din nou in regiune, saptamana viitoare, scrie AFP.
Comisia de revizuire a Constituţiei a introdus noţiunea "regiune" în legea ...
Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, marti, un amendament propus de PSD prin care este introdusa notiunea "regiune" in textul legii fundamentale, scrie Mediafax. In favoarea amendamentului au fost inregistrate 18 voturi "pentru", un vot "impotriva" si o abtinere. Citeste si Antonescu: Trecem in protocolul USL revizuirea Constitutiei si regionalizarea pana la finele anului
VREMEA până pe 16 iunie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în fiecare regiune a ţării.
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 3 - 16 iunie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia, potrivit Mediafax. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fi
Patru primari din Caraş-Severin, audiaţi la DNA Timişoara pentru fapte de corupţie.
Patru primari din judetul Caras-Severin, dar si un fost edil sunt audiati, marti, la Timisoara, de procurorii DNA, informeaza Mediafax. Ei sunt acuzati de fapte de coruptie intr-un dosar disjuns din cel in care fostul sef al APIA Caras-Severin Romica Anculia a fost condamnat pentru fraudarea de bani europeni. Procurorul-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, marti, ca patru primari si
Luna de miere si luna de fiere
O nunta nu se face peste noapte, mai ales cand nu ai niciun ban pus deoparte si cand nu vezi petrecerea ca pe o afacere in care incerci sa jupoi cat mai multi invitati. Asa ca ne-am stabilit data nuntii la doi ani diferenta si ne-am apucat sa strangem bani. Dar, in cei doi ani, lucrurile s-au schimbat putin, relatia s-a racit nitel iar focul pasiunii s-a mai linistit.
​VIDEO Cum suna Ghibli, cel mai accesibil Maserati
Maserati a prezentat cel mai mic si mai accesibil model al sau, Ghibli, in luna aprilie, iar primul clip cu masina in actiune nu este cel oficial, ci unul care dezvaluie culisele acestuia si sunetul noului model al marcii premium italiene. Maserati Ghibli va concura pe piata cu BMW Seria 5, Audi A6, Mercedes-Benz Clasa E, Lexus GS si Infiniti M.
Romania - TrinidadTobago (20:45)/ Un amical puternic pentru tricolori
In pregatirea partidelor importante cu Turcia si Ungaria din preliminariile pentru Mondialul din 2014, nationala Romaniei a strecurat un amical important, cel cu nationala din Trinidad&Tobago. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Antena 1, de la ora 20:45.
Diana Tusa, in plenul Camerei: Gratie eforturilor lui Crin Antonescu voi activa ca deputat independent
Deputatul Diana Tusa a anuntat marti in plenul Camerei Deputatilor ca va activa ca independent "gratie eforturilor" lui Crin Antonescu, aceasta fiind exclusa din Partidul National Liberal.
Peste 1.500 de participanţi din opt ţări la ICEEfest, festivalul Internetului din Europa de Est
Peste 1.500 de participanţi din opt ţări din regiune vor fi la Bucureşti pentru aproape 50 de ore de conferinţe, prezentări, networking şi distracţie la ICEEfest, cel mai mare festival al Internetului din Europa de Est, care va începe joi, 6 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.
România - Trinidad-Tobago: Peste 200 de poliţişti asigură ordinea în zona Arenei Naţionale
Peste 200 de poliţişti asigură ordinea marţi în zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului amical de fotbal dintre reprezentantiva României şi selecţionata statului Trinidad-Tobago, care are loc de la ora 20.45.
Patru primari din Caraş-Severin, audiaţi la DNA Timişoara pentru fapte de corupţie
Patru primari din judeţul Caraş-Severin, dar şi un fost edil sunt audiaţi, marţi, la Timişoara, de procurorii DNA, fiind acuzaţi de fapte de corupţie într-un dosar disjuns din cel în care fostul şef al APIA Caraş-Severin Romică Anculia a fost condamnat pentru fraudarea de bani europeni.
Diana Tuşa a anunţat în plen că va activa ca parlamentar independent
Deputatul Diana Tuşa, care a fost exclusă săptămâna trecută din PNL, a declarat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că va activa ca parlamentar independent începând din 4 iunie, "graţie eforturilor lui Crin Antonescu".
FC Barcelona a dezvăluit preţul lui Neymar
Atacantul brazilian Neymar a costat în total 57 de milioane de euro, a declarat vicepreşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.
Comisia de revizuire a Constituţiei a introdus noţiunea "regiune" în legea fundamentală
Comisia parlamentară pentru revizuirea Constituţiei a adoptat marţi un amendament propus de PSD prin care este introdusă noţiunea "regiune" în textul legii fundamentale, în favoarea acestuia fiind înregistrate 18 voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi o abţinere.
Diana Tuşa va activa ca parlamentar independent.
Deputatul Diana Tusa, care a fost exclusa saptamana trecuta din PNL, a declarat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca va activa ca parlamentar independent incepand din 4 iunie, "gratie eforturilor lui Crin Antonescu", potrivit Mediafax. "Gratie eforturilor lui Crin Antonescu, de astazi voi activa ca independent", a anuntat Tusa de la tribuna Parlamentului. Citeste si E oficial: Andrei Chiliman
Oscar Pistorius va fi audiat din nou la 19 august.
Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, a fost prezent din nou, marti, in fata unui tribunal sud-african. Audierea a fost, insa, amanata, la cererea acuzarii, pentru19 august, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Parchetul a cerut o amanare, iar apararea sportivului a acceptat. Aceasta este o audiere de procedura prealabila deschiderii procesu
FOTO. Cum să îi dai papucii ca să te ţină minte.
El isi lasa contul de Facebook deschis. Ea descopera o conversatie interesanta pe care el o poarta cu o alta fata pe nume Kelsi. Despartirea este inevitabila. Nu trebuie sa faci, insa, din terminarea unei relatii o drama, ci poti transforma momentul intr-un joc. O americana a ales sa ii scrie un bilet iubitului ei pentru a-l anunta, pe de-o parte, ca relatia dintre ei s-a terminat, iar pe de alta parte, sa ii explice ca a inventat un joc prin care el putea sa isi ia lucrurile inapoi. "Am ...
Attachment:

Niciun comentariu: