marți, 4 iunie 2013

Ziar bulgăresc: turiştii români fură tot ce le cade în mână. Asociaţia hotelierilor respinge acuzaţiile
Ziarul bulgăresc Monitor îi acuză pe turiştii români care îşi petrec vacanţa pe litoralul acestei ţări că ar fi recurs la diverse fraude şi practici, care aduc pagube importante imobilelor în care îşi petrec sejurul. Asociaţia...
Elena Udrea: Felicitări, USL: aţi reuşit să puneţi şi turismul românesc pe butuci!
Deputatul PDL Elena Udrea atrage atenția că ritmul de creștere al turismului românesc a încetinit extrem de mult față de anii trecuți.
Angajaţii CNADNR din Buzău, în grevă japoneză, nemulţumiţi de intenţia de reducere a ...
Angajatii CNADNR din Buzau au intrat, marti, in greva japoneza, nemultumiti de intentia de reducere a salariilor, anuntata de conducerea companiei, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat buzoian sustine ca asupra angajatilor companiei din tara se fac presiuni pentru a semna acte aditionale de diminuare a salariilor. Potrivit liderului de sindicat al sectiei Buzau a Companiei Nationale de Autostr
RECENSĂMÂNT 2011: INS anunţă pe 4 iulie primele rezultate finale
Institutul Naţional de Statistică (INS) va anunţa în 4 iulie rezultatele finale privind populaţia ale recensământului care a avut loc în 2011, iar cele privind locuinţele vor fi făcute publice în septembrie-octombrie, a anunţat, marţi, preşedintele instituţiei, Tudorel Andrei.
Discriminarea pentru orientarea sexuală, interzisă în noua Constituţie
Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, marţi, un amendament propus de senatorul PNL Tudor Chiuariu, prin care sunt completate în legea fundamentală criteriile pentru care este interzisă discriminarea, inclusiv culoare, orientare sexuală sau trăsătură genetică.
Tornadele şi inundaţiile din Oklahoma au ucis 18 oameni
Optsprezece persoane, inclusiv trei "vânători de furtuni", au murit în tornadele puternice care a au afectat Oklahoma la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unui nou bilanţ prezentat luni de autorităţile acestui stat din sudul SUA.
Premiera pentru sistemul medical privat - MedLife introduce testul respirator neinvaziv pentru depistarea infectiei cu Helicobacter Pylori
MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania, ofera din aceasta luna in unitatile din Bucuresti, testul respirator neinvaziv pentru depistarea infectiei cu Helicobacter Pylori. Acest test este o premiera pentru sistemul medical privat din Romania si este disponibil doar in cadrul cabinetelor de gastroenterologie din reteaua MedLife. Acesta este cel mai fidel test neinvaziv de depistar
Barcelona a dezvaluit suma pe care a platit-o pentru transferul lui Neymar
Josep Maria Bartomeu, vicepresedintele FC Barcelona, a precizat, pentru presa iberica, suma pe care campioana Spaniei a platit-o in schimbul transferului lui Neymar. Pentru a-si asigura serviciile brazilianului, catalanii au cheltuit 57 de milioane de euro.
Chiar daca lacurile au ajuns la un grad de umplere record, Hidroelectrica nu ia in calcul, deocamdata, deversarile
Gradul de umplere a lacurilor de acumulare a ajuns la cote record, de peste 90%, a declarat pentru HotNews.ro Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica. Chiar daca se anunta inundatii puternice pe Dunare, apa din lacuri nu va fi deversata. "Dam drumul la apa doar atunci cand vom avea motive", a spus Borza intrebat daca ia in calcul deversari din cauza situatiei hidrologice.
​VIDEO Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc al ultimului deceniu
Lungmetrajul "Pozitia copilului", in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11 ani in cinematografele autohtone.

Niciun comentariu: