marți, 4 iunie 2013

LOLITA de România. O fetiță de 9 ani a fost ademenită cu CIREȘE de VIOLATORUL său
Abuzatorul copilei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna vasluiană Muntenii de Jos, a invitat-o pe micuță în curtea sa, apoi a convins-o să intre în casă și a violat-o cu sălbăticie.
STUDIU: Un fumător îl costă pe angajator în medie cu 4.600 de euro mai mult decât un nefumător
Un fumător îl costă pe un angajator, în medie, cu aproape 6.000 de dolari (4.600 de euro) mai mult decât un nefumător, arată un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea stat din Ohio, SUA.
Dublul mesaj al Antenelor în cazul Sorin Alexandrescu. Cum este MANIPULAT publicul în SCANDAlUL de ȘANTAJ
Arestarea directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu , pentru şantaj nu a făcut presa internaţională să lăcrimeze de emoţie aşa cum s-a întâmplat când Antena 3, afiliată CNN, a băgat România în Guiness Book cu cel mai mare...
Andrei Hrebenciuc va fi nou președinte executiv al Stelei!
Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, un apropiat al lui Gigi Becali și al echipei Steaua, va ocupa o funcție importantă în organigrama clubului.
Lista câştigătorilor Galei Societăţii Civile 2013
Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2013 au fost anunţaţi ieri seară, pe scena Operei Naționale. Proiectele legate de sănătate au fost printre cele mai premiate.
REVIZUIREA CONSTITUȚIEI. Discriminarea homosexualilor, interzisă. VEZI cum a argumentat inițiatorul propunerii
Parlamentarii Comisiei de modificare a Constituţiei au acceptat astăzi un amendament conform căruia sunt interzise discriminările pe criterii de vârstă sau orientare sexuală, anunță Agerpres.
40 de designeri români te așteaptă, pe 8 și 9 iunie, la CLOUD NO. 9 POP-UP STORE
CLOUD NO.9 POP-UP STORE ți-a pregătit, pentru weekend-ul 8-9 iunie, o ediție spectaculoasă, care reunește 40 dintre cei mai talentați tineri designeri români și ai cărei invitați speciali sunt MOON by Dana Rogoz și Venera Arapu....
TOP 10 cele mai VIZITATE orașe din lume. Vezi care e destinația anului 2013 | GALERIE FOTO
Sezonul estival a început, din punct de vedere calendaristic, de patru zile așa că oricând de acum încolo vă puteți face bagajele pentru a pleca în mult așteptata vacanță de vară. Iar dacă nu știți încotro să vă îndreptați pașii,...
Incepe ICEEfest! Ultimele detalii despre evenimentul care transforma Bucurestiul in capitala Internetului din Europa de Est
Pregatirile pentru Festivalul Internetului din Europa Centrala si de Est, ICEEfest, au intrat pe ultima suta de… pixeli.

Niciun comentariu: