marți, 4 iunie 2013


EBA i-a scris comisarului Reding despre amendamentul la Constituţie privind titulatura minorităţilor
Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a trimis, marţi, o scrisoare comisarului european Viviane Reding, în care o informează pe aceasta despre amendamentul la Constituţie al deputaţilor PNL Mircea Dolha şi George Crăciunescu privind interzicerea folosirii termenului "român" în titulatura minorităţilor.
SITUAŢIE DE URGENŢĂ în Ungaria din cauza riscului de inundaţii
Premierul ungar Viktor Orban a decretat situaţie de urgenţă din cauza nivelului ridicat al apelor Dunării, aceasta urmând să intre în vigoare marţi, la prânz.
Comisia Europeană vrea să obţină dreptul de a închide băncile cu probleme din zona euro
Comisia Europeană vrea să obţină dreptul de a închide băncile cu probleme din zona euro, potrivit unui proiect privind sistemul de reacţie în situaţii de criză care contrazice apelurile Germaniei pentru o abordare descentralizată a subiectului.
Nicolăescu: Probabil în toamnă vom avea calcule diferenţiate clawback pentru medicamente generice şi originale
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, marţi, că probabil în toamnă, după ce va intra în vigoare noua listă cu medicamente compensate, să existe şi calcule diferenţiate clawback pentru generice şi pentru originale.
Noua Constituţie: Tricolorul va avea stema ţării
Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, marţi, un amendament al deputatului PSD Gheorghe Emacu, prin care va fi menţionată în legea fundamentală înscrierea stemei României pe tricolor.
Dorinţa Columbiei de a adera la NATO, denunţată de stânga radicală latino-americană
Anunţul Columbiei, la sfârşitul săptămânii, potrivit căruia se pregăteşte să semneze un acord de cooperare cu NATO în vederea unei aderări la blocul militar, a provocat reacţii dure de opoziţie din partea mai multor lideri latino-americani de stânga.
ANCHETĂ ONU: Crime de război şi crime împotriva umanităţii, o "realitate cotidiană" în Siria
Crime de război şi crime împotriva umanităţii au devenit o "realitate cotidiană" în Siria, a denunţat marţi Comisia ONU de anchetă asupra situaţiei din Siria, citând suspiciuni de utilizare a unor arme chimice, masacre şi recurgerea la tortură, în ultimul raport.
Comisia Europeană vrea să obţină dreptul de a închide băncile cu probleme din zona euro.
Comisia Europeana vrea sa obtina dreptul de a inchide bancile cu probleme din zona euro, potrivit unui proiect privind sistemul de reactie in situatii de criza care contrazice apelurile Germaniei pentru o abordare descentralizata a subiectului, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Executivul UE va propune ca deciziile de a impune pierderi creditorilor bancilor afectate de criza, precum si alte
E OFICIAL: Gigi Becali nu mai e deputat.
Plenul Camerei Deputatilor a fost informat, marti, ca Gigi Becali nu mai este deputat in urma condamnarii la trei ani de inchisoare cu executare primite in Dosarul terenurilor si ca postul sau este vacant, a anuntat secretarul Camerei, Niculae Mircovici. "Cutumele apar in general acolo unde Regulamentul si Statutul au ambiguitati dupa aceea rolul cutumelor este aceea de a crea situatii legale care
Tricolorul va avea stema ţării, conform noii Constituţii.
Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, marti, un amendament al deputatului PSD Gheorghe Emacu, prin care va fi mentionata in legea fundamentala inscrierea stemei Romaniei pe tricolor, informeaza Mediafax. Potrivit amendamentului la articolul 12 alieantul 1 adoptat de catre membrii Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, "drapelul Romaniei este tricolor, avand pe fondul galben stema tarii;
INUNDAȚIILE din Europa. Apele râului Vltava au atins cote record la Praga | GALERIE FOTO
Apele râului Vltava, care străbate orașul Praga, au atins astăzi cel mai ridicat nivel, iar valul de inundații se îndreaptă spre nordul țării și frontiera cu Germania, potrivit autorităților din Cehia, citate de AFP.
EXCUSIV."Măcelarul" din Argeş: "Am mii de furturi în Grecia". Florin Mânzăraru, dus la reconstituirea crimei
Autorul odioasei crime din Argeş, care a oripilat opinia publică prin cruzimea ei, a fost condus la reconstituire. Florin Mânzăraru le arată anchetatorilor cum a acostat-o pe Iuliana Neblea, mama de 36 de ani, cum a ucis-o şi,...
Cursul Ar Putea Ajunge La 4,5 Lei Pentru Un Euro!
Moneda naţională recupera azi ceva teren în faţa euro, după ce ieri fusese afectată consistent de ieşirile străinilor de pe bondurile româneşti. Cursul cobora spre 4,40 lei, dar dealerii spun că presiunea de depreciere a leului...
Descoperire arheologică importantă, în albia unui râu din Marea Britanie GALERIE FOTO
Bărcile datând din Epoca Bronzului au fost găsite în albia unui râu din regiunea Cambridge. Oamenii de știință spun că este aceste bărci preistorice reprezintă o descoperire foarte importantă.
Elena Băsescu l-a informat pe comisarul european Reding despre iniţiativa PNL de a interzice folosirea denumirii de „rom”
Europarlamentarul PDL Elena Băsescu i-a scris comisarului european pentru Justiție, Viviane Reding, arătând că doi deputați PNL au depus un amendament la Constituție prin care s-ar interzice folosirea termenului de „rom” pentru a...
Doi polişti moldoveni, condamnaţi pentru acte de tortură comise în timpul protestelor din 2009
Doi poliţişti acuzaţi că au torturat un minor după protestele violente din 7 aprilie 2009 de la Chişinău au fost condamnaţi la câte cinci ani de închisoare.
Ultimele cifre BRAT: Scadere generalizata pentru vanzarile ziarelor. Tabloidul Click - singura publicatie pe crestere
Toate ziarele centrale, cu exceptia tabloidului Click, au inregistrat o scadere a vanzarilor medii pe editie in primul trimestru al acestui an, comparativ cu ultimul trimestru din 2012, potrivit ultimelor cifre BRAT. Click are o crestere usoara, vanzand in medie cu 2.000 de exemplare mai mult decat in octombrie-decembrie 2012, in timp ce Libertatea are o scadere de circa 2.000 de exemplare.
Vom fi condusi de copiii celor care i-au condus pe parintii nostri. Un studiu de caz: Andrei Hrebenciuc
A propos de meritocratie, de sansele de a reusi in Romania. Un studiu de caz: Andrei Hrebenciuc: la 27 de ani ajunge in conducerea unei firme private extrem de importante pentru economia romaneasca si pentru piata de capital, SIF Moldova

Niciun comentariu: