marți, 4 iunie 2013

Clauzele abuzive costă clienţii băncilor 5 milarde de lei.
Potrivit unui studiu de impact realizat de BNR, bancile pot pierde circa 5 miliarde lei daca asociatiile clientilor au castig de cauza in procesele colective privind clauzele abuzive din contractele de creditare. Suma este cu 12% peste profitul realizat de sistemul bancar doar in anul de gratie 2008. Desi cifra de 5 miliarde lei pare imensa in conditiile in care bancile au deja pierderi in ultima
Dream Residence, ansamblul care te face să te simţi ca acasă.
Cauti un apartament nou cu finisaje de calitate? Vrei sa fie aproape de centru si sa nu coste o avere? Solutia este o locuinta in Dream Residence, un ansamblu rezidential de exceptie, situat in Piata Rahova, la mai putin de un sfert de ora de Piata Unirii. Dezvoltatorii imobiliari au simtit potentialul zonei Pucheni, cunoscuta mai nou sub numele de 'noul cartier Rahova'. Astfel ca, in ultimii ani,
Lucian Boia și Gabriel Liiceanu în dialog despre România
Luni, 10 iunie 2013, ora 19:00, la Ateneul Roman va avea loc o conferință susținută de Lucian Boia, pe tema „De ce este România altfel?”, la care va participa și Gabriel Liiceanu
ASPA anunță noaptea licitații fulger
Administrația pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân (ASPA) a anunțat pe 28 mai, la ora 23.20, că vrea să contracteze servicii de pază pentru cele două baze în care sunt ținuți câinii fără stăpân și le-a pus în vedere...
Guvernul aprobă un act normativ pentru facilitarea expropierilor. Ponta: "Sunt 40 de proprietari care nu ne lasă să facem o amărâtă de conductă"
Guvernul va modifica procedurile de expropiere în vederea realizării unor proiecte de interes naţional, adăugând că autorităţile nu pot să construiască " o amărâtă" conductă de gaze spre Moldova, pentru că 40 de proprietari nu...
INUNDAȚIILE din Europa Centrală, în imagini | GALERIE FOTO SPECTACULOASĂ
Cel puţin şapte persoane au murit şi alte câteva au fost date dispărute în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale din Europa Centrală, potrivit celui mai recent bilanț.
Ce i s-a ÎNTÂMPLAT în urma DIVORŢULUI fondatorului Muzeului Faberge
În urma divorţului, fondatorul Muzeului Faberge din Baden-Baden (Germania), Aleksandr Ivanov, a rămas fără peste 600 de obiecte de artă din colecţia sa, după cum a comunicat serviciul de presă al muzeului.
Un fotbalist din Liga I a fost înjunghiat!
Jucătorul a ajuns în stare gravă în spital.
Atenţie: Cum poate fi SPARTĂ securitatea iPhone
Specialiştii în securitate de la Institutul de Tehnologie din Georgia au declarat că au reuşit să spargă securitatea iPhone cu ajutorul unui încărcător modificat.
VEZI de ce a fost SUSPENDAT Cristian Preda / DOCUMENT
Deși în ședința în care s-a decis suspendarea sa i-au fost reproșate textele postate pe blog, pentru a putea pune în aplicarea decizia, conducerea PDL a căutat în Statut "fapte" care să-l incrimineze pe Cristian Preda.
​VIDEO Suporterii principalelor trei echipe de fotbal din Istanbul renunta la rivalitate si se alatura protestelor
Suporterii echipelor de fotbal Besiktas, Fenerbahce si Galatasaray, marile rivale din Istanbul, au renuntat la rivalitate si s-au alaturat impreuna protestelor anti-guvernamentale, potrivit unui reportaj realizat de Euronews.
Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile
Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un "semnal de sprijin in continuare pentru investitii". Insa, "aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi (...)Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchi
Samoel Cojoc, fotbalist al Otelului, a fost injunghiat
Samoel Cojoc, jucator al echipei de fotbal Otelul, a fost injunghiat dupa ce s-a batut cu doua persoane, in cursul zilei de marti, informeaza Viata Libera.ro. Conflictul spontan a aparut pe fondul consumului de bauturi alcoolice.
Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, a fost înjunghiat în abdomen şi se află internat în spital
Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, se află internat în spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi.
Horaţiu Mălăele cântă pentru prima dată în cariera sa în filmul "Funeralii fericite"
Un proiect ambiţios şi o provocare dublă pentru Horaţiu Mălăele, filmul "Funeralii fericite", pentru care este atât regizor, cât şi protagonist, ajunge în premieră pe marile ecrane româneşti vineri, când spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe actor cântând pentru prima dată în cariera sa.
PROTESTELE din TURCIA: ONU cere o anchetă privind comportamentul poliţiei în timpul manifestaţiilor
Turcia trebuie să desfăşoare o anchetă rapidă şi independentă privind comportamentul poliţiei în faţa manifestanţilor antiguvernamentali, a anunţat marţi, la Geneva, o purtătoare de cuvânt a Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului.
Care este cel mai lung cuvânt pe care germanii îl scot din vocabular
Limba germană a renunţat la cel mai lung cuvânt din vocabularul ei - alcătuit din 63 de litere - graţie modificării unei norme din legislaţia Uniunii Europene.
Câştigătorul premiului de peste un milion de euro la JOKER şi-a ridicat banii: "E un jucător fidel la toate jocurile LOTO"
Câştigătorul premiului de peste un milion de euro la tragerea Joker din 30 mai - un bărbat în jur de 60 de ani din oraşul vrâncean Panciu, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea - s-a prezentat, marţi, la sediul Loteriei Române, de unde şi-a ridicat banii.
CNA a prelungit cu nouă ani licenţa audiovizuală a mai multor studiouri locale ale Radio Trinitas
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, să prelungească cu nouă ani licenţa audiovizuală a studiourilor locale din Moineşti, Vaslui, Bicaz, Piatra Neamţ, Putna, Suceava şi Bacău ale Radio Trinitas.
Putin: Orice tentativă de intervenţie militară străină în Siria este sortită eşecului
Rusia apreciază că orice tentativă de intervenţie militară străină în Siria este "sortită eşecului", a anunţat marţi preşedintele rus Vladimir Putin la încheierea unei reuniuni cu liderii Uniunii Europene (UE) în Ural.
Gunoiul de sub preşul Statisticii.
Pe 4 iulie vom afla ca traim mai bine (vezi PIB/locuitor) in ciuda unei ponderi mai mari a somerilor. Spre incantarea Loteriei, media trambiteaza iminenta acordarii potului de 8 milioane euro la 6/49 desi numarul variantelor jucate abia a ajuns la 12% din total. BNR ne explica ca economia a bagat bancile in recesiune si nu viceversa iar cele 20% din credite neperformante inseamna…banci sanatoase.
Investitor surpriză la Steaua: Viorel Hrebenciuc. Viitorul preşedinte executiv: Andrei Hrebenciuc.
Rezolvarea problemelor echipei Steaua Bucuresti a venit de la Viorel Hrebenciuc, om de afaceri care va ajuta clubul ros-albastru cu trei milioane de euro pentru ca Steaua sa supravietuiasca si sa ajunga in grupele Champions League. Se pare ca in conducerea stelista va fi instalat Andrei Hrebenciuc. Fiul vicepresedintelui Camerei Deputatilor urmeaza sa ocupe functia de presedinte executiv la Steaua
Vladimir Putin susţine că Rusia nu a livrat "pentru moment" rachete S-300 Siriei.
Rusia nu a livrat "pentru moment" rachete sol-aer S-300 Siriei, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, scrie Mediafax. El a subliniat ca Moscova nu vrea sa "rupa echilibrul de forte" din regiune, relateaza AFP. "Contractul a fost semnat in urma cu mai multi ani. Nu a fost pus in aplicare pentru moment", a declarat Putin la incheierea summitului Rusia-UE. "Este bineinteles o inarmare imp
Vicepremierul turc le prezintă scuze manifestanţilor răniţi.
Vicepremierul turc Bülent Arinç le-a prezentat marti scuze numerosilor manifestanti raniti in cadrul miscarii de contestare a Guvernului, care afecteaza de cinci zile toata Turcia, relateaza AFP, potrivit Mediafax. "Imi prezint scuze tuturor celor care au fost victimele violentelor pentru ca sunt sensibili la protejarea mediului", a declarat Arinç, care este si purtatorul de cuvant al Gu
Se schimbă suprafaţa PĂMÂNTULUI? Noi ADEVĂRURI despre CUTREMURE
Savanţii australieni au propus de curând să se ţină cont de deformaţiile de pe urma cutremurelor.

Niciun comentariu: