marți, 4 iunie 2013


PROTESTELE din TURCIA: Guvernul cere populaţiei să înceteze manifestaţiile
Guvernul de la Ankara le cere turcilor să înceteze manifestaţiile "astăzi", a declarat marţi vicepremierul Bulent Arinç, în a cincea zi a mişcării de contestare care îi reproşează puterii că vrea să "islamizeze" societatea turcă.
Ministru delegat pentru Ape: Nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre, nici de cod galben sau portocaliu
Ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a declarat, marţi, că în acest moment nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre, debitele fiind în limitele multianuale şi nefiind cazul de cod galben sau portocaliu.
Atenţionare MAE: Grevă a autorităţilor vamale din Egipt
Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Egipt că autorităţile vamale locale au anunţat declanşarea unei greve în data de 5 iunie, aceştia fiind sfătuiţi să contacteze companiile aeriene sau navale pentru reconfirmarea orarului.
Procurorii cer închisoare cu executare pentru primarul Gheorghe Falcă, în dosarul de corupţie
DNA a cerut instanţei supreme pedepse cu închisoarea pentru primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi pentru celelalte trei persoane judecate alături de el în dosarul de corupţie privind o tranzacţie imobiliară suspectă făcută în anul 2005, sentinţa definitivă urmând să fie pronunţată în 17 iunie.
Cum se vede azi Antonescu
Liderul PNL, Crin Antonescu, intra incet intr-o fundatura. Alegerea sa ca preşedinte in 2014 pare un obiectiv tot mai greu de atins.Antonescu pierde altitudine in sondaje, modificarea Constitutiei are toate şansele sa nu se realizeze prea curand. PSD şi Victor Ponta nu au motive sa traga la un proiect de care profita politic liberalii, deci adversarii lor, chiar daca in prezent sunt parteneri de c
​Dezbatere Stema nationala, introdusa pe drapelul Romaniei. Sunteti de acord cu aceasta modificare?
Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, marti, un amendament la legea fundamentala prin care se introduce stema nationala pe drapelul Romaniei. Amendamentul, formulat de deputatul PSD Gheorghe Emacu, a fost adoptat cu 13 voturi pentru si o abtinere. Asupra modelului de stema, parlamentarii din comisie au votat impotriva unui amendament propus de senatorul liberal Victor Ciorbea care a pr
Primăria oraşului Antalya refuză să livreze apă maşinilor poliţiei
Administraţia oraşului Antalya, în fruntea căreia se află un primar al opoziţiei turce, nu a permis maşinilor blindate ale poliţiei dotate cu tunuri de apă să se aprovizioneze la unităţile de pompieri din oraş, relatează agenţia...
Circumcizia nechirurgicală poate reduce cu 60% rata infecţiilor cu HIV
O nouă procedură medicală – circumcizia fără bisturiu – a fost aprobată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.
Începe ASPIRE ACADEMY, singurul loc unde studenții români află de la profesorii HARVARD secretele valoroase de business
O mână de tineri români, studenți și absolvenți ai facultăților de top din Statele Unite și Europa, organizează pentru al treilea an consecutiv, o școală de vară ieșită din tipare, menită să pună bazele, la propriu, a...
Şapte super-alimente care ard grăsimile şi vă scapă de celulită
Celulita este o inflamaţie care apare la nivelul ţesutului conjunctiv, cauzată de toxinele pe care organismul nu reuşeşte să le elimine.
CFR-iştii îl atacă pe Relu Fenechiu
Circa 100 de angajaţi din sectorul feroviar vor picheta, mai multe zile la rând, sediul Ministerului Transporturilor, pentru a-şi manifesta nemulţumirea de modul în care sunt aedministrate companiile de profil.
După ce a rămas fără producţie de tractoare, România asamblează kituri din Belarus
Chiar dacă principala fabrică românească de tractoare – Tractorul Braşov – s-a închis, cererea este încă robustă. Fosta fabrică de tractoare forestiere de la Reghin a reuşit să acopere o parte din piaţa pierdută.
Sorina Matei îi dă replica lui Ciuvică: ”Corupția trebuie eradicată, nu ridicată în slăvi!”
Jurnalista Sorina Matei îi dă o lecție de etică jurnalistică lui Mugur Ciuvică prin intermediul unei postări pe blogul personal.

Niciun comentariu: