miercuri, 5 iunie 2013

Anda Adam va câştiga o mică avere în această vară | VIDEO
Vedeta pop are programate aproximativ 80 de concerte în acest an.
Captură de cartea recordurilor. Trei pescari au prins un rechin uriaș
O echipă de pescari a intrat în Cartea Recordurilor după ce a capturat un rechin de 600 de kilograme.
Statul vrea 450 de milioane de euro de la investitorul de la CupruMin
Până acum, două companii au manifestat un interes real să cumpere cu plata în avans o parte din producția CupruMin Abrud. Acestea ar trebui să plătească între 400 și 450 de milioane de euro, ca să bată palma cu Ministerul...
Ducesa de Cambridge, în concediu de maternitate: Când va lua o pauză Kate Middleton de la îndatoririle faţă de familia regală britanică
Soţia Prinţului William, Kate Middleton, va avea concediu de maternitate, a decis Palatul Buckingham. Înainte de a intra în concediu, Ducesa de Cambridge va avea o ultimă apariţie în public.
Sandu: Pe plan internaţional nu ştiu ce se va întâmpla, de competiţia internă se ocupă liga
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că UEFA nu a trimis deocamdată niciun document oficial în ceea ce priveşte participarea echipei Steaua în Liga Campionilor, precizând că, în plan intern, LPF este instituţia care poate lua o decizie în acest sens.
Regizorul Pálfi György: Filmele din competiţia TIFF sunt foarte bune, deliberarea va fi grea
Regizorul Pálfi György, membru în juriul TIFF, spune că filmele din competiţie sunt foarte bune şi că deliberarea va fi dificilă, în timp ce producătoarea Lynda Myles afirmă că această competiţie este mai puternică decât la Cannes sau Veneţia şi Berlin.
VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri
Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile. În sudul ţării aceste fenomene îşi vor face apariţia, local, cu precădere spre seară şi în cursul nopţii.
Mika Hakkinen: Cea mai frumoasă amintire din Formula 1 e legată de titlul din 1998
Dublul campion mondial Mika Hakkinen a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cu ocazia lansării unei campanii împotriva conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, că cea mai plăcută amintire din cariera sa de pilot de Formula 1 este cea de când a câştigat titlul suprem în 1998.
Michelle Obama, enervată de o activistă gay
Michelle Obama şi-a pierdut sângele rece şi a ameninţat că va pleca de la un dineu organizat de Partidul Democrat, după ce o activistă gay a întrerupt-o în timp ce susţinea un discurs la Washington.
Subiectele si baremele integrale la examenul de Matematica - sesiunea pentru olimpici a Evaluarii Nationale 2013
Ministerul Educatiei a publicat subiectele si baremele integrale de la examenul de Matematica din cadrul sesiunii speciale a Evaluarii Nationale 2013. Absolventii claselor a VIII-a care participa la olimpiade internationale au sustinut astazi, 5 iunie, examenul de Matematica. Ei au avut de rezolvat varianta de subiecte numarul 6, cu trei cerinte mari notate cu cate 30 de puncte.Descarca din artico
Jose Mourinho, dupa plecarea de la Real Madrid: Cristiano Ronaldo se credea cel mai bun
La putin timp dupa despartirea de Real Madrid, Jose Mourinho a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu jucatorii vicecampioanei Spaniei. Tehnicianul a avut probleme cu Cristiano Ronaldo, fotbalist care "nu a primit critica foarte bine, pentru ca el le stie pe toate", a precizat lusitanul.
Analiza De ce ne mor tinerele businessuri? Cine e de vina ca nu stim sa facem afaceri?
Criza nu a generat modele viabile de business in economie. Mai degraba as spune ca se simte o oarecare disperare in modul in care tinerii patroni isi infiinteaza propriul business. Circa trei sferturi din noii intreprinzatori pornesc de la 

Niciun comentariu: