miercuri, 5 iunie 2013

Premierul Spaniei cere liderilor europeni să ia decizii în favoarea angajării tinerilor

Antonescu: Căsătoria se face între un bărbat şi o femeie. Asta nu înseamnă homofobie
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că prevederea votată de Comisia de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria bărbat-femeie nu limitează drepturile cetăţenilor, indiferent de orientarea lor sexuală, şi nu echivalează cu homofobia.
Antonescu: Repunem în discuţie subiectul legat de deviza "Nihil sine Deo"
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri că în Comisia de revizuire a Constituţiei se va repune în discuţie subiectul legat de deviza "Nihil sine Deo".
Carnagiul din Kandahar: Sergentul american Bales, acuzat de uciderea a 16 civili afgani, pledează vinovat
Un militar american acuzat de uciderea a 16 civili afgani în martie 2012 a pledat vinovat, miercuri, la o instanţă militară din Seattle, în statul Washington, sperând că astfel va evita condamnarea la moarte.
Administratorii de pieţe din România au înfiinţat o asociaţie cu sediul la Sibiu
Administratorii de pieţe din România - instituţii publice şi societăţi comerciale - au înfiinţat o asociaţie, cu sediul în Sibiu, având ca scop, printre altele, îmbunătăţirea legislaţiei privind administrarea pieţelor şi promovarea produselor tradiţionale.
Premierul Spaniei cere liderilor europeni să ia decizii în favoarea angajării tinerilor
Şeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, a cerut miercuri ca liderii europeni să arate că se ocupă de problemele reale ale oamenilor şi să ia decizii în favoarea angajării tinerilor, la viitorul summit al Uniunii Europene din luna iunie.
IBM cumpără compania americană de cloud-computing SoftLayer pentru 2 miliarde de dolari
IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT la nivel mondial, va prelua compania americană de cloud-computing SoftLayer, pentru care va plăti potrivit unei surse apropiate situaţiei aproape 2 miliarde de dolari, iar achiziţia îi va permite să concureze cu Amazon.com.
VIDEO Cum a sarbatorit o americanca implinirea varstei de 102 ani: base-jump de pe un pod
Dorothy Custer a decis sa sarbatoreasca implinirea varstei de 102 ani intr-un mod mai putin obisnuit: base jump de pe podul Perrine din Idaho, America, scrie BBC.

Niciun comentariu: