miercuri, 5 iunie 2013

EXCLUSIV PRINT. Vom mânca mai sănătos. UE scoate E-urile periculoase din alimente
De la 1 iunie, UE va lua măsuri în ceea ce priveşte regulile de folosire a aditivilor alimentari.
EXCLUSIV PRINT. Încă două institute decapitate de Andrei Marga
După ce a schimbat conducerile institutelor culturale din New Work, Paris și Istanbul, Andrei Marga a demis alți doi directori, de la ICR Madrid și ICR Istanbul.
HOMOSEXUALITATEA PE GLOB. Cum este ea privită şi acceptată de naţiunile lumii
Un sondaj efectuat la nivel global, dat publicităţii marţi, relevă că rata de acceptare a homosexualităţii este mare în Statele Unite şi Canada, în Europa şi în unele state din America de sud. La extremă se situează națiunile...
Barack Obama a numit-o pe Susan Rice în funcţia de consilier pentru Securitatea Naţională
Preşedintele SUA, Barack Obama, a numit-o pe Susan Rice în funcţia de consilier prezidenţial pentru Securitatea Naţională, catalogând-o drept o "persoană exemplară".
Prefectura Vaslui: Hotărârile consiliilor locale de interzicere a gazelor de şist sunt ilegale
Hotărârile celor 14 consilii locale din judeţul Vaslui de interzicere a explorării şi exploatării gazelor de şist sunt considerate ilegale de către Prefectură, care a transmis autorităţilor din comunităţile respective să anuleze actele adoptate.
Adrian Nastase: Guvernul risca sa-si piarda o parte din increderea interna si trebuie sa aiba o politica in privinta Justitiei
Guvernul risca sa-si piarda o parte din increderea interna si trebuie sa aiba o politica in privinta Justitiei, a declarat, miercuri, fostul premier Adrian Nastase. "Toate tarile din lume vin cu o politica in domeniul Justitiei, la noi lucrul asta nu se mai intampla. La noi pare ca exista un fel de pilot automat", a declarat Adrian Nastase la Antena 3, potrivit Agerpres.
Dragnea: Polonia va asista Guvernul roman la reorganizarea administrativa si absorbtia fondurilor UE
Ministerul roman al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si institutia cu atributii similare din Polonia vor semna un acord in baza caruia autoritatile de la Varsovia vor asista Guvernul de la Bucuresti in procesul de reorganizare administrativ-teritoriala si de absorbtie a fondurilor UE, transmite Mediafax.
Barack Obama a numit-o pe Susan Rice în funcţia de consilier pentru Securitatea Naţională.
Presedintele SUA, Barack Obama, a numit-o pe Susan Rice in functia de consilier prezidential pentru Securitatea Nationala, catalogand-o drept o "persoana exemplara", relateaza AFP, citat de Mediafax. De asemenea, Obama a desemnat-o pe Samantha Power, o fosta consiliera a sa, in functia de ambasador american la Natiunile Unite. Tom Donilon, consilierul prezidential american pentru Securitatea Natio
Vaslui:Hotărârile Consiliului Local de interzicere a exploatării gazelor de şist, ...
Hotararile celor 14 consilii locale din judetul Vaslui de interzicere a explorarii si exploatarii gazelor de sist sunt considerate ilegale de catre Prefectura, care a transmis autoritatilor din comunitatile respective sa anuleze actele adoptate, informeaza Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, cele 14 consilii locale care au adoptat in ultima perioada hotarari privind interzicerea explorarii si e
12 răniţi după ce o clădire s-a prăbuşit în SUA| VIDEO
Cel puţin 12 oameni au fost răniţi, iar alţi doi au rămas sub dărâmături după ce o clădire s-a prăbuşit azi în oraşul american Philadelphia, relatează CNN.

Niciun comentariu: