miercuri, 5 iunie 2013


FOTO incredibile: DEZASTRU în Europa Centrală. Vezi cum arată oraşele occidentale SUB APĂ!.
Bazinul raului Elba se afla sub apa, cel putin 12 persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor din Cehia, Germania, Elvetia si Austria, iar locuitorii oraselor cehe din nord, precum si cei din estul Germaniei se pregatesc sa reziste in fata cresterii nivelului apelor. 3.700 de persoane au fost evacuate din orasul ceh Usti-nad-Labem, aflat la 30 de kilometri de granita cu Germania, in timp ce
BOX: Juratoni, medaliat la Europene
Pugilistul român Bogdan Juratoni, categoria 75 de kilograme, şi-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la Minsk, după ce s-a calificat azi în semifinalele.
REVIZUIREA CONSTITUȚIEI. Părinților nu li se recunoaște dreptul de a alege pentru copiii lor alt curs în locul religiei
Comisia constituantă a respins un amendament al Forumului Constituțional care propunea ca părinții să poată alege un curs de istoria culturii sau a religiilor în locul orei de religie.
Lumea FIERBE. PROTESTELE din ultimii 3 ani, în imagini simbol| GALERIE FOTO
Manifestații față de măsurile dure de austeritate impuse de guvernele europene și proteste în țări arabe cu regimuri totalitare.
REVIZUIREA CONSTITUȚIEI: Căsătoria este definită ca fiind relația dintre bărbat și femeie
Potrivit unui amendament la legea fundamentală „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.
ANAF face anchetă internă la Garda Financiară, pentru a verifica acuzațiile lui Mitică Dragomir
ANAF a demarat o anchetă internă la Garda Financiară, ca urmare a acuzațiilor formulate de șeful LPF, Dumitru Dragomir, conform cărora agenții Fiscului i-au luat o copie a contractului cu RCS&RDS și au dat-o celor de la...
Reorganizarea Hidroelectrica: Au fost desfiintate 6 sucursale
Actionarii Hidroelectrica au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare din 29 mai 2013 strategia de restructurare administrativ teritoriala a Hidroelectrica propusa de administratorul judiciar EuroInsol. Astfel, sucursalele Oradea, Sibiu, Slatina, Tg. Jiu, Buzau, Caransebes au fost transformate in uzine si integrate in sucursalele Cluj, Sebes, Rm. Valcea, Portile de Fier, Curtea de Arges s
Roland Garros: Victoria Azarenka, in semifinale dupa ce a invins-o pe Maria Kirilenko
Victoria Azarenka, cap de serie numarul trei, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, scor 7-6(3), 6-2, pe Maria Kirilenko (favorita numarul 12). In penultimul act, Azarenka o va intalni pe Maria Sharapova (favorita 2).
Slovenia: Fostul premier Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de luare de mita
Fostul premier conservator sloven Janez Jansa (2004 - 2008, 2012 - 2013) a fost condamnat miercuri de tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare cu executare si la o amenda de 37.000 de euro, pentru coruptie, in cadrul "procesului Patria", un contract de armament cu blindate finlandeze, anunta AFP.
Polonia va asista Guvernul român la reorganizarea administrativă şi absorbţia fondurilor UE
Ministerul român al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi instituţia cu atribuţii similare din Polonia vor semna un acord în baza căruia autorităţile de la Varşovia vor asista Guvernul de la Bucureşti în procesul de reorganizare administrativ-teritorială şi de absorbţie a fondurilor UE.
PROTESTELE din TURCIA: Manifestanţii cer demiterea şefilor poliţiei de la Istanbul şi Ankara
Reprezentanţi ai protestatarilor din Turcia au cerut miercuri Guvernului demiterea şefilor de poliţie din mai multe oraşe ale ţării, inclusiv de la Istanbul şi Ankara, pentru că au făcut uz excesiv de forţă împotriva manifestanţilor.
Germania încearscă să evite un război comercial UE - China
Guvernul Germaniei consideră că decizia Comisiei Europene de a suprataxa importurile de panouri solare chineze este o eroare şi cere un dialog intensiv cu autorităţile de la Beijing, în timp ce preşedintele francez Francois Hollande vrea o reuniune a statelor UE pentru un punct de vedere comun.
Prim-ministrul polonez, după întâlnirea cu Ponta: Polonia şi România, interesate de promovarea gazului de şist şi diversificarea sursei energetice
Polonia şi România sunt interesate de promovarea gazului de şist şi diversificarea resurselor de energie, având idei comune referitoare la politica mediului şi cea energetică, a declarat prim-ministrul polonez Donald Tusk, la finalul discuţiei cu premierul Victor Ponta, aflat în vizită în Polonia.
Sechestru pe averea lui Dinel Nuţu, pentru recuperarea prejudiciului din dosarul fraudării Transgaz
Instanţa a decis să fie pus sechestru asigurător pe bunurile lui Dinel Nuţu (fost Staicu) până la o valoare de peste 26 de milioane de lei, la propunerea procurorilor, pentru recuperarea prejudiciul din dosarul în care este acuzat că a fraudat patrimoniul Transgaz Mediaş cu 11 milioane de euro.
ICR Istanbul a contestat calificativul primit la evaluarea ICR-MAE, dar nu a primit răspuns
Reprezentanţii ICR Istanbul spun că au aflat din presă că Andrei Marga a cerut eliberarea din funcţie a directorilor filialei, precizând că instituţia a contestat în aprilie calificativul "nesatisfăcător" primit din partea comisiei mixte MAE-ICR care i-a evaluat activitatea.
Ramona Bădescu ar fi fost înşelată de un fals ordin al Cavalerilor de Malta. Gruparea, destructurată în Italia
Autorităţile italiene au destructurat o organizaţie care opera în mod fraudulos în numele Cavalerilor de Malta şi care ar fi colaborat cu filiala din România a Ordinului, înşelând zeci de personalităţi, inclusiv pe Ramona Bădescu, consiliera primarului Romei pentru relaţia cu imigranţii români.
Bogdan Juratoni şi-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box
Pugilistul Bogdan Juratoni şi-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la Minsk, după ce s-a calificat, miercuri, în semifinalele categoriei 75 de kilograme, informează site-ul oficial al competiţiei.

Niciun comentariu: