miercuri, 5 iunie 2013

Antonescu: Rolul BOR în istoria României, inclus în preambulul viitoarei Constituţii


Francois Hollande: Comunitatea internaţională este obligată să acţioneze în Siria
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, consideră că ţara sa a furnizat "dovezi" suficiente despre utilizarea gazului sarin în Siria, "comunitatea internaţională fiind obligată să acţioneze".
Compania controlată de Ovidiu Tender vrea să deschidă o filială în Serbia
Acţionarii Prospecţiuni Bucureşti (PRSN), companie controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, au fost convocaţi pe 8 iulie pentru a discuta deschiderea unei subsidiare în Serbia, potrivit unui convocator al companiei.
Germania a amânat până după alegeri dezbaterea unei legi privind gazele de şist
Germania a amânat până după alegerile generale din luna septembrie discutarea unei legi privind reglementarea extracţiei gazelor de şist prin fracturarea hidraulică, un proces tehnologic controversat care a creat divergenţe în Europa.
Toyota verifică 240.000 de automobile Prius pentru o posibilă defecţiune la frâne
Toyota a chemat pentru verificări 242.000 de automobile Prius din întreaga lume, suspectate că ar putea avea defecţiuni la frâne.
Antonescu: Rolul BOR în istoria României, inclus în preambulul viitoarei Constituţii
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că ideea referitoare la rolul Bisericii Ortodoxe Române în istoria naţională şi în evoluţia şi identitatea poporului român va fi inclusă în preambulul viitoarei Constituţii.
Dumitru Costin: Dosarul VALIZA trebuie reanalizat de LPF pe baza actualului regulament
Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, Dumitru Costin, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX că dosarul "Valiza" va trebui reanalizat de către comisiile LPF ţinând cont de actualul regulament disciplinar, altfel orice decizie luată poate fi uşor contestată.
Ed Lachman, la TIFF: Cel mai greu în cinema este să descrii vizual lumea interioară a personajelor. Aştept să lucrez cu Cristi Puiu
Ed Lachman, unul dintre cei mai importanţi directori de imagine, a spus, la un masterclass în cadrul Transilvania Talent Lab, că cel mai greu i se pare să arate lumea interioară a personajelor, adăugând că i-ar plăcea să lucreze cu regizorul Cristi Puiu.
Prima româncă absolventă a celei mai bune şcoli militare din lume, după o bătălie cu 150 ...
Anual, la United States Military Academy, 15 studenti straini sunt invitati sa le fie colegi celor 4.400 de cursanti americani ai Academiei Militare a SUA. Un numar de 150 de state sunt eligibile pentru a-si trimite studenti la West Point. Insa, atunci cand invitatia scolii militare americane s-a indreptat spre Romania, Larisa Tudor nu a stat pe ganduri si s-a inscris imediat la concurs. Privilegi
Propulsorul EcoBoost produs de Ford la Craiova este ”Motorul Internațional al Anului” pentru al doilea an consecutiv
Motorul de 1 litru, cu trei cilindri, conceput la centrele de cercetare și dezvoltare Ford din Aachen și Merkenich, Germania, și Dunton, Marea Britanie, este produs la uzinele din Köln și Craiova. Acesta echipează în prezent...
Un bărbat s-a dus la doctor cu dureri de stomac și a aflat că e FEMEIE
Un bărbat în vârstă de 66 de ani din Hong Kong a avut surpriza vieții lui după ce s-a prezentat la doctor cu dureri abdominale.
Cum functioneaza mafia fierului vechi in Dolj: retele de firme fantoma, marfa furata si bani albiti prin tranzactii succesive
Fierul vechi, de cele mai multe ori furat, ajunge la firmele de colectare ce platesc pentru el bani "la negru". Fierul achizitionat este "albit" in acte cu facturi si tranzactii fictive incheiate cu fel si fel de firme din tara, din mai multe judete, iar apoi, cu actele "in regula", firma colectoare vinde mai departe fierul vechi unei companii mai mari, incaseaza bani
O revistă islamistă în engleză justifică şi încurajează jihadul individual în Occident
Atacurile şi atentatele din Londra şi Boston nu sunt decât începutul unei ofensive care va fi purtată individual împotriva Occidentului de adepţi ai jihadului motivaţi doar de dorinţa de răzbunare, afirmă revista online de promovare a jihadului Azan, în cel de-al doilea număr al său.
Mutare cheie la IKEA: Fondatorul firmei, Ingvar Kamprad, şi-a numit fiul la conducerea unei companii din grup
Fondatorul Ikea, Ingvar Kamprad, l-a numit pe fiul său Mathias Kamprad în funcţia de preşedinte al companiei Inter Ikea, care controlează brandul şi conceptul Ikea, o mutare cheie în tranziţia retailerului către noua generaţie.
Peisajele Oceanului Arctic şi ale Antarcticii, reconstituite în Pasajul Universităţii - VIDEO
Peisajele Oceanului Arctic şi ale Antarcticii sunt reconstituite în pasajul din Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru promovarea premiatului serial BBC Knowledge "Frozen Planet", informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Victoria Azarenka şi Maria Şarapova s-au calificat în semifinale la Roland Garros
Jucătoarea belarusă Victoria Azarenka, cap de serie numărul 3, şi sportiva rusă Maria Şarapova, a doua favorită a competiţiei, s-au calificat, miercuri, în semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Năstase, dat afară de la Universitatea Bucureşti pentru că a fost condamnat pentru corupţie
Adrian Năstase nu mai este profesor la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, care a reziliat contractul cu fostul premier pentru că acesta a fost condamnat definitiv pentru corupţie.
Zilele Culturii Portugheze, între 10 şi 16 iunie în Capitală
Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti şi Ambasada Portugaliei în România, cu sprijinul Institutului Camões de cooperare organizează, în perioada 10 -16 iunie, Zilele Culturii Portugheze.
ANAT organizează joi Conferinţa de Fiscalitate în Turism
Asociaţia Naţionalǎ a Agenţiilor de Turism (ANAT), împreună cu Reff Associates şi Deloitte România, organizează, joi, Conferinţa de Fiscalitate în Turism, începând cu ora 08.30, la Hotel Ramada, Sala Diamond 2.

Niciun comentariu: