miercuri, 5 iunie 2013

EXCLUSIV. ASASINATUL DIN PITEŞTI. Autorul reținut, DOVEDIT CU PULBEREA DE LA GLOANŢE. Poliţist, COMPLICE LA CRIMĂ
Autorul asasinatului din Pitești este Ion Păun, susțin anchetatorii chestionați de EVZ. El a fost reținut, marţi seara, împreună cu un poliţist de la Secţia 14, din Bucureşti de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria...
SFATURI OFICIALE pentru femeile din China: Fără fuste mini sau pantaloni mulaţi, pentru a evita HĂRŢUIREA SEXUALĂ
Politia chineză avertizează femeile să nu poarte fuste mini sau pantaloni mulaţi pentru a evita hărțuirea sexuală în mijloacele de transport în comun.
SFATURI OFICIALE pentru femeile din China: Fără fuste mini sau pantaloni mulaţi, pentru a evita HĂRŢUIREA SEXUALĂ
Politia chineza avertizeaza femeile să nu poarte fuste mini sau pantaloni mulaţi pentru a evita hărțuirea sexuală în mijloacele de transport public.
Polonia, model pentru România privind absorbţia fondurilor UE şi regionalizarea | VIDEO
Premierul Victor Ponta a spus miercuri, la Varşovia, că Polonia reprezintă un model pentru România. El a dat ca exemple absorbţia fondurilor europene şi reorganizarea administrativă, două domenii în care românii pot învăţa din...
Orice companie poate fi privatizată în doi ani. Vânzarea Poştei se poate încheia şi în octombrie 2015
Orice companie de stat va putea fi privatizată în termen de până la doi ani, schemă permisă după ce Guvernul a schimbat legislaţia privatizării societăţilor comerciale şi a stabilit, pe baza acestei reguli, un nou calendar la Poştă, care poate fi astfel vândută, cel mai târziu, în octombrie 2015.
Studenţii, dispuşi să ia medicamente periculoase în sesiune | VIDEO
Tot mai mulţi studenţi sau absolvenţi de liceu caută "leacul minune" care să-i facă genii peste noapte, aşa că apelează la medicamente pentru a trece cu brio de examene.

Niciun comentariu: