miercuri, 3 iulie 2013

Stadionul "Naţional Arena", căpuşa Bucureştiului

Stadionul "Naţional Arena", căpuşa Bucureştiului
După cum a gestionat Primăria Capitalei până acum „Naţional Arena”, investiţia va fi recuperată în 166 de ani. Anul trecut, din închirieri, s-au câştigat 1,2 milioane de euro. Niciun investitor nu s-a arătat interesat de...
Ministrul de Interne nu-i lasă pe poliţişti să protesteze: "În România este o altfel de democraţie"
Agenții au vrut să manifesteze pașnic în fața MAI pentru nerespectarea promisiunilor asumate de ministru. Primăria Capitalei le-a transmis că încalcă legea, iar Jandarmeria s-a opus.
Astra debutează în Europa. Fatai, întors din drum la aeroport!
Atacantul nigerian al giurgiuvenilor n-a primit viza pentru Slovenia, unde Astra joacă astăzi cu Domzale ( ora 21.45, Dolce Sport 1), în prima manșă din turul I preliminar al Ligii Europa la fotbal.
BACALAUREAT 2013. Firele şpăgii de la Bac duc la managerul Primăriei Sectorului 5
BAC 2013. La „Dimitrie Bolintineanu”, „darul” pentru Bac se dădea cu două luni înainte. Din reţeaua de fraudare făceau parte profesori, directoarea liceului şi o inspectoare. Printre cei care „au păcătuit” se numără şi un dascăl...
Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Peşti
Pe 4 iulie s-au născut Giuseppe Garibaldi, Nathaniel Hawthorne, Gina Lollobrigida, Thomas Barnado, Di Stefano, Alice Călugăru, Haralamb Zincă, Traian Brădean.
Vânzarea Rapidului a devenit un circ!
Clubul de fotbal Rapid n-a trecut nici ieri din proprietatea lui George Copos în cea a lui Nicolae Cristescu, aşa cum se vehicula.
Criminalul lui Abel, înfundat de amantă şi de soţie
Mărturiile care au dus la descoperirea asasinului omului de afaceri din Arad, Abel Apostol, au fost făcute chiar de femeile care i-au declarat iubire asasinului.
EXCLUSIV EVZ CEO-ul privat al Tarom: „Sunt supus unor presiuni imense!”
Ultimul manager privat din „ograda” Transporturilor păstorite de Relu Fenechiu s-a plâns, într-un interviu acordat EVZ, de starea de tensiune pe care o exercită asupra sa Consiliul de Administrație (CA).
Povestea bătrânei care a aruncat în aer blocul în care locuia
Femeia şi-a vândut fictiv apartamentul pentru a-i ajuta pe nişte tineri să facă un împrumut bancar, garantând cu casa ei. Din proprietar, ea a devenit chiriaş, apoi a fost ameninţată cu evacuarea.
Primii medici condamnaţi cu executare pentru malpraxis!
Cristian Grigore avea doar 9 ani când s-a stins din cauza unei banale fracturi la braţ. Instanţa a decis ca cei doi doctori care i-au adus sfârşitul să stea după gratii.
O roată de TIR a omorât o familie
A fost veselie mare în familia Sandu din Râmnicu Vâlcea, marţi, când gemenii Casian şi David au împlinit 5 ani. A două zi, bucuria a fost transformată într-o tragedie: soţii şi unul dintre gemeni au murit.
Deputaţii "decurcăreţi" care au schimbat legea achiziţiilor
Membrii Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor au fost principalii susţinătorii ai modificării legii privind achiziţiile publice.
Ziua sentinţei în "Dosarul Tranformatorul". Fenechiu: "Dacă sunt condamnat, plec acasă!"
Ministrul Transporturilor şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere cu şampanie. Astăzi, Relu Fenechiu ar putea afl a sentinţa în dosarul în care este acuzat de corupţie.
A murit Radu Vasile, premierul-poet care i-a îngenuncheat pe mineri
Fostul premier PNŢCD va rămâne în istorie pentru că a încheiat cu minerii „Pacea de la Cozia” şi a fost artizanul vizitei Papei Ioan Paul al-II-lea în România.
Jos bulinele de pe blocuri!
Ştirile despre cutremure fac rating. Sunt devorate. Ce ne facem însă cu prezicătorii de seisme?!
FILMUL EVZ. Eroii
Filmul este inspirat dintr-o poveste adevărată şi prezintă impactul emoţional pe care l-a avut atacul terorist din 11 septembrie 2001.
Mircea Tiberian: „Prima mea compoziţie se numea 'Înainte, partizani!'”
În această sâmbătă, pe 6 iulie, Mircea Tiberian va concerta începând cu ora 20.00, în Piaţa George Enescu, în cadrul ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More.
Mark Cavendish a castigat etapa a cincea a Turului Frantei
Rutierul britanic Mark Cavendish (Omega Pharma) a castigat etapa a cincea a Turului Frantei, desfasurata miercuri, intre orasele Cagnes-sur-Mer si Marsilia, pe o distanta de 228,5 kilometri, potrivit Mediafax.

YESTERDAY

Un timbru rar, chinezesc, vândut pentru 687.000 de euro
Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vândut pentru 6,9 milioane de dolari Hong Kong (687.000 de euro) la o licitaţie organizată miercuri de casa Interasia Auctions.
Dosarul "Transformatorul" în care este judecat Relu Fenechiu ar putea fi soluţionat joi
Dosarul "Transformatorul", în care ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este judecat pentru fapte de corupţie, ar putea fi soluţionat joi, după ce judecătorii au stabilit la ultimul termen probatoriile şi le-au cerut avocaţilor să pregătească pledoariile finale pentru termenul din 4 iulie.
LOTO, LOTO 6/49. Milioane de variante jucate pentru premiul de 10,3 milioane de lei la LOTO 6/49. Numerele la LOTO
LOTO, LOTO 6/49. Marele premiu la LOTO 6/49 a ajuns la 10,3 milioane de euro. Premiul la prima categrie a celui mai important joc LOTO nu s-a mai câştigat în România de mai bine de şapte luni.
Dezbateri publice în trei comune din Vaslui privind sondele de explorare a gazelor de şist
Dezbateri publice asupra raportului de mediu pe tema amplasării sondelor de explorare a gazelor de şist în zone din judeţul Vaslui s-au desfăşurat, miercuri, la Băceşti şi Pungeşti, unde discuţiile au fost calme, în timp ce la Găgeşti unii localnici au avut obiecţii, deşi nu citiseră documentul.
PPMT vrea să organizeze proteste în Transilvania faţă de proiectul de regionalizare
Preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Toro T. Tibor, a anunţat, miercuri, că în 20 iulie vrea să organizeze proteste în peste o sută de localităţi din Transilvania faţă de proiectul de regionalizare şi pentru obţinerea autonomiei în zona locuită majoritar de maghiari.
CRIZA DIN EGIPT: Armata l-a demis pe Mohamed Morsi. Acesta denunţă o lovitură de stat militară şi lansează apel la calm
Armata egipteană i-a comunicat preşedintelui Mohamed Morsi la ora 19.00 (20.00, ora României) că nu se mai află în funcţie, afirmă surse citate de ziarul Al-Ahram.
LOTO, LOTO 6/49. Milioane de români se bat pentru premiul de 10,3 milioane de lei la LOTO 6/49. Numerele la LOTO
LOTO, LOTO 6/49. Marele premiu la LOTO 6/49 a ajuns la 10,3 milioane de euro. Premiul la prima categriie a celui mai important joc LOTO nu s-a mai câştigat în România de mai bine de şapte luni.
Monica Macovei: “A trecut un an. Statul de drept rămâne în pericol”.
Europarlamentarul Monica Macovei consemneaza ca miercuri s-a implinit un an de la sedinta Parlamentului care a spulberat pentru o perioada de timp statul de drept in Romania si ca avalansa de ilegalitati comise de USL a adus Romania la un pas de dictatura. 'Astazi se implineste un an de la sedinta Parlamentului care a spulberat pentru o perioada de timp statul de drept in Romania. O avalansa de il
Ce şpăgi erau la Bolintineanu.
Informatii noi despre sistemul spagii de la acest liceu au iesit la iveala o data cu referatul procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, intocmit pentru propunerea de arestare a fostei directoare a scolii, Costica Varzaru. Astfel, se stie ca strangerea banilor de la elevi pentru bacul din vara asta a inceput din semestrul al doilea al acestui an scolar. Sumele stranse de la elevi au aju
O nouă lovitură dată de ANI: numărul edililor incompatibili se apropie de 700.
La fel ca in multe alte cazuri de incompatibilitate, cei 42 de alesi locali au fost gasiti a fi incalcat legea deoarece au detinut, simultan cu functiile de primar sau viceprimar, functii in AGA ale unor societati comerciale. Este vorba de deja 

Niciun comentariu: