miercuri, 3 iulie 2013

SUA au ordonat evacuarea ambasadei lor din Cairo

DAY

CRONOLOGIE: Rolul armatei în Egipt, de la îndepărtarea de la putere a lui Hosni Mubarak
Armata egipteană, care l-a îndepărtat de la putere, miercuri seara, pe preşedintele islamist Mohamed Morsi, înlocuindu-l cu preşedintele Curţii Constituţionale, s-a implicat direct de mai multe ori în administrarea ţării de la înlăturarea lui Hosni Mubarak, în februarie 2011.
SUA au ordonat evacuarea ambasadei lor din Cairo
Departamentul de Stat al Statelor Unite a ordonat miercuri evacuarea majorităţii personalului de la ambasada americană din Cairo, Egipt, la câteva ore după demiterea preşedintelui Morsi de către armată.
Mohamed Morsi a fost transferat singur la Ministerul Apărării
Preşedintele egiptean înlăturat de la putere de armată, Mohamed Morsi, a fost transferat singur la Ministerul Apărării, a anunţat joi dimineaţa un oficial al Fraţilor Musulmani, din care provine acesta.
Poliţia egipteană a ordonat arestarea a 300 de islamişti
Poliţia egipteană a ordonat arestarea a 300 de membri ai Fraţilor Musulmani, mişcarea preşedintelui Mohamed Morsi înlăturat de la putere de armată, a anunţat cotidianul guvernamental Al-Ahram în ediţia de joi.
Câte milioane de euro ÎNCASEAZĂ PRIMĂRIILE de pe urma marilor proiecte imobiliare
Primăriile bucureştene încasează anual sub formă de impozite pe proprietate circa 44 mil. euro numai de pe urma clădirilor de birouri şi a spaţiilor comerciale moderne, dezvoltate de investitorii imobiliari în ultimii ani
Piaţa imobiliară NU A MURIT: Construcţiile vor creşte cu 70% până în 2025
Piaţa mondială a construcţiilor va creşte cu 6.300 mld. dolari, adică 70%, în următorii 12 ani, ajutată de apariţia unei noi generaţii de „Tigri Asiatici“, potrivit unui raport dat publicităţii luni.
Un MARE PERICOL planează asupra lumii
Bombele nucleare sunt construite pe bază de uraniu mediu îmbogăţit (20%). O bombă nucleară clasică conţine între 94 şi 210 kilograme de uraniu mediu îmbogăţit. De cât timp mai are nevoie Iranul pentru a-şi construi propria...
Elevă dată afară de la BAC din cauza unor căști de telefon
O absolventă de clasa a XII-a a fost eliminată, azi, de la examenul de bacalaureat, întrucât în urma unei percheziții corporale, polițistul i-a găsit în buzunar o pereche de căști pentru telefon și un leu. Motiv absurd de eliminare a unei eleve din examenul de bacalaureat. Din cauza unor căști de telefon găsite în buzunar, eleva a fost eliminată de la BAC. Eleva a fost percheziționată luni, la cen

Niciun comentariu: