miercuri, 3 iulie 2013

Corpul ars al unui bărbat a fost găsit pe o stradă din Capitală

Corpul ars al unui bărbat a fost găsit pe o stradă din Capitală
Corpul a fost găsit de un trecător în apropiere de Romexpo în Capitală. Bărbatul a suferit arsuri în proporție de 90%.
BACALAUREAT 2013: Candidaţii susţin astăzi proba scrisă obligatorie a profilului. Cei mai mulţi dintre candidaţi dau examen la MATEMATICĂ
Candidaţii la examenul de BACALAUREAT susţin astăzi proba scrisă obligatorie a profilului, majoritatea dintre aceştia alegând disciplinele MATEMATICĂ şi ISTORIE. La prima probă scrisă, cea de Limba şi literatura română, s-au înscris peste 160.000 de absolvenţi ai clasei a XII-a.
FRANZ KAFKA - FRANZ KAFKA şi omul-gândac. Personajul lui FRANZ KAFKA din Metamorfoza, subiect de Doodle
FRANZ KAFKA - FRANZ KAFKA omagiat de Google. FRANZ KAFKA - Google Doodle cu personajul din Metamorfoza, cea mai celebră scriere a lui FRANZ KAFKA. FRANZ KAFKA - o viaţă scurtă şi plină de suferinţă. Citate de FRANZ KAFKA
FRANZ KAFKA, sărbătorit de Google. FRANZ KAFKA şi Metamorfoza, omagiate în Doodle. Citate care l-au făcut celebru pe FRANZ KAFKA
FRANZ KAFKA s-a născut pe 3 iulie 1883 la Praga, azi împlinindu-se 130 de ani de la naşterea sa. După absolvirea liceului german, FRANZ KAFKA a studiat dreptul, şi-a luat doctoratul, apoi a lucrat ca avocat şi a călătorit în Italia, Germania, Austria, dar şi în oraşul Arad. FRANZ KAFKA a debutat literar în 1909, publicând schiţe de proză într-o revistă editată la Munchen.
SUBIECTE BAC 2013 - MATEMATICĂ M1. Ce subiecte au primit azi elevii de la MATEMATICĂ - INFORMATICĂ
Găseşti aici SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 - Gândul publică aici în exclusivitate subiectele la BAC 2013 primite de eleviide la MATEMATICĂ - INFORMATICĂ.
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2013. Problemele primite de elevii de la PEDAGOGIC
SUBIECTE BAC 2013 - SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 - Gândul publică aici în exclusivitate subiectele la BAC 2013 primite de elevii care susţin miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului la MATEMATICĂ.
BRAŞOV - REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Situaţie semnificativ mai bună decât în 2012
BRAŞOV REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 - Găseşti aici rezultatele finale la CAPACITATE 2013 BRAŞOV, după soluţionarea contestaţiilor.
Ecuadorul denunţă spionarea ambasadei sale din Londra, unde se află fondatorul Wikileaks
Serviciile de informaţii ale Ecuadorului au descoperit un microfon ascuns la ambasada ecuadoriană din Londra, unde s-a refugiat de un an fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marţi ministrul ecuadorian de Externe, Ricardo Patino.
GALAŢI - REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Peste 500 de elevi au depus contestaţie
REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 GALAŢI. REZULTATELE FINALE la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013 din GALAŢI au fost publicate pe EDU.RO.
Noile aparitii din colectia Crime Masters, lansate miercuri la Libraria Bastilia
Dupa aparitia primelor romane in colectia Crime Masters, Rebus: X si zero de Ian Rankin si Ultima cursa spre Woodstock de Colin Dexter, miercuri de la ora 19.00, Libraria Bastilia din Bucuresti va gazdui lansarea unei noi colectii a editurii Paladin. Noile aparitii vor fi prezentate de Horia Nicola Ursu, coordonatorul acestei colectii, alaturi de scriitorul si editorul Bogdan Hrib, vice-presedinte
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE ISTORIE: Modelul de subiect propus pentru proba scrisă la istorie
Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba profilului. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele de corectare la istorie din cadrul examenului de Bacalaureat 2013.
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE MATEMATICĂ. Modelul de subiect propus pentru proba scrisă la matematică
Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații de la profilul real susținând proba la matematică. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele de corectare la matematică din cadrul...
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE ISTORIE. Bareme de corectare și subiecte proba de profil
BAC 2013. SUBIECTE ISTORIE și REZULTATE. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba profilului, candidații de la uman susținând proba la istorie. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele de corectare la istorie din...
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE MATEMATICĂ. Vezi baremele de corectare și subiectele de la proba de profil
BAC 2013. SUBIECTE MATEMATICĂ și REZULTATE. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații de la profilul real susținând proba la matematică. Evz.ro îți prezintă subiectele și baremele...
ACCIDENT grav pe A2. Trei persoane au murit și alte două sunt rănite
Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe Autostrada Soarelui. Un copil de cinci ani și părinții săi au murit după ce mașina în care se aflau a intrat sub un tir. În mașină se mai aflau alți doi copii care au fost grav...
BAC 2013. SUBIECTE MATEMATICĂ. Bareme de corectare și subiecte
SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 și REZULTATE. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații de la profilul real susținând proba la matematică. Evz.ro îți prezintă subiectele...
EșTi șOfer Sub 35 De Ani? Rca Cu 70% Mai Scump!
Tinerii sub 35 de ani care conduc în oraşe mari, mai ales din estul ţării, plătesc o primă anuală pentru RCA cu până la 70% mai mare decât alte categorii de şoferi. Sursa diferenţelor este frecvenţa mare a daunei
BAC 2013. SUBIECTE ISTORIE și MATEMATICĂ. Bareme de corectare și REZULTATE
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE și REZULTATE ISTORIE și MATEMATICĂ. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații având de ales între ISTORIE sau MATEMATICĂ. Evz.ro îți prezintă...
Mohamed Morsi îi cere armatei să îşi retragă ultimatumul
Preşedintele egiptean Mohamed Morsi a exclus, marţi seara, o plecare anticipată de la putere, declarându-se pregătit să îşi "dea viaţa" pentru păstrarea "legitimităţii" şi cerând armatei să îşi retragă ultimatumul, care expiră miercuri.
ACCIDENT pe A2: Un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit, fraţii copilului au fost grav răniţi
Un copil de 5 ani şi părinţii săi au murit, iar fraţii acestuia, în vârstă de 4 şi 6 ani, au fost grav răniţi, în urma unui accident produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui.
SUBIECTE BAC 2013. MATEMATICĂ şi ISTORIE: SUBIECTE şi BAREM, miercuri, pe Gândul
SUBIECTE MATEMATICĂ şi ISTORIE BACALAUREAT 2013 - Gândul publică aici în exclusivitate subiectele la BAC 2013 primite de elevii care susţin miercuri proba scrisă obligatorie a profilului, la MATEMATICĂ sau la ISTORIE, în funcţie de profilul urmat de elevi.
SUBIECTE ISTORIE BAC 2013. Ce subiecte au primit elevii la proba obligatorie a profilului la BAC 2013
SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2013 - Gândul publică aici în exclusivitate subiectele la BAC 2013 primite de elevii care susţin miercuri proba scrisă obligatorie a profilului, la ISTORIE.
SUBIECTE BAC 2013 - Subiectele la MATEMATICĂ. Problemele primite de elevii de la TEHNOLOGIC
EDU.RO. SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2013 - Gândul publică aici în exclusivitate subiectele la BAC 2013 primite de elevii care susţin miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului la MATEMATICĂ.
FRANZ KAFKA a „metamorfozat” azi Google - povestea transformării lui Gregor Samsa
FRANZ KAFKA este celebrat de Google printr-un Doodle special la aniversare a 130 de ani de la naşterea sa. FRANZ KAFKA este considerat de către critici ca fiind unul dintre cei mai importanţi autori ai secolului XX şi este unul dintre reprezentaţii prozei moderne.
PRAHOVA - REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 după contestaţii pe EDU.RO
PRAHOVA REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Absolvenţii de gimnaziu îşi vor afla notele finale pe 3 iulie la centrele de evaluare la care au susţinut probele sau online, pe EDU.RO, pe 4 iulie.
Cel puţin 16 morţi într-un atac asupra unei reuniuni a susţinătorilor lui Mohamed Morsi la Cairo
Şaisprezece persoane au fost ucise în noaptea de marţi spre miercuri, când bărbaţi neidentificaţi au atacat o reuniune a susţinătorilor preşedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
FRANZ KAFKA şi omul-gândac. Google Doodle în cinstea lui FRANZ KAFKA, autorul "Metamorfozei"
FRANZ KAFKA. Google Doodle îl comemorează azi pe FRANZ KAFA. Vedeţi aici ce reprezintă Google Doodle de azi, la împlinirea a 130 de ani de la naşterea lui FRANZ KAFKA.
FRANZ KAFKA Google Doodle. FRANZ KAFKA, omagiat printr-un Doodle cu "Metamorfoza"
FRANZ KAFKA a murit pe data de 3 iunie 1924, la vârsta de 41 de ani, la Viena. FRANZ KAFKA era bolnav de tuberculoză, afecţiune care se pare că ar fi condus la moartea scriitorului.
BACALAUREAT 2013. SUBIECTE MATEMATICĂ și ISTORIE: Astăzi are loc proba obligatorie a profilului
BAC 2013. SUBIECTE și REZULTATE ISTORIE și MATEMATICĂ. Examenul de Bacalaureat 2013 continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, candidații având de ales între MATEMATICĂ și ISTORIE. Evz.ro îți prezintă subiecte și...
Prima BenzinăRie Care Vinde Shaorma!
La Piatra Neamț, compania azeră Socar a inaugurat prima sa benzinărie în oraș, unitatea fiind dotată și cu o zonă de fast food. Surpriza vine când vorbim de produsele comercializate în respectiva benzinărie.
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 NEAMŢ - notele după contestaţii pe EDU.RO publicate miercuri
NEAMŢ REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. În judeţul Neamţ, 1.200 de elevi au avut medii sub 5 înainte de soluţionarea contestaţiilor. Absolvenţii de gimnaziu îşi vor afla notele finale de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 pe 3 iulie, la centrele de examinare unde au susţinut probele, şi pe 4 iulie pe EDU.RO.
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 SIBIU publicate miercuri după contestaţii pe EDU.RO
REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 SIBIU pe EDU.RO imediat după soluţionare contestaţiilor de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Unde se mai afişează, câte contestaţii s-au depus şi care este cel mai bun liceu din SIBIU înainte de ADMITERE LICEU 2013.
Politic Show: Deputatii au aprobat cultivarea plantelor modificate genetic in ariile naturale protejate; PSD leapada noua Constitutie in bratele PNL; Ovidiu Silaghi, in locul lui Relu Fenechiu
De ce a eliminat Parlamentul licitatiile. Supravietuirea in lupta cu operatorii economici privati si anchilozarea birocratica de la nivelul ANRMAP ar fi principalele motive care i-au determinat pe parlamentarii USL sa modifice legea achizitiilor publice...CJ Braila, "plocon" de la Guvern prin OUG. Executivul a transferat terenuri aflate in proprietatea Academiei de Stiinte Agricole "Gheorghe Iones
Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperfecta. Cele 22 de greseli care l-au infundat pe Cristian Cioaca pentru 22 de ani
BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea...Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia...
Utile: Atentie! Laptele degresat poate sa fie periculos, mai ales pentru copii; Silueta de vis in doar cinci zile cu ajutorul unei bauturi usor de preparat; Cum se trateaza diareea sugarului
O boala nestudiata pana acum: alergia la wirless. Un cercetator canadian sustine ca internetul wireless poate provoca alergii. Potrivit lui Magda Havas, de la Trent University Peterborough, electro-hipersensibilitatea...Afla tot ce trebuie sa stii despre febra. Uneori, febra este un semnal de alarma pe care nu trebuie sa-l ignori. Iata cum sa tratezi aceasta problema si cand e cazul sa te ingrijor
Business Report: Misterul chinezo-rus se adanceste la proiectul de construire a Unitatilor 3 si 4 Cernavoda; CFR Marfa mai vinde 3.000 de vagoane. Gruia Stoica se simte inselat; Mediul de afaceri romanesc si trei dintre dusmanii sai
Afaceristi romani care au batut criza. O firma din Iasi, numarul 1 in lume la scaune auto. "Regele condimentelor" din Alba, 25 de milioane de euro anual. Pe timp de criza, in Romania, exista oameni care si-au dezvoltat adevarate retete de succes...Interesul pentru Oltchim, un mister pentru SOCAR Romania. SOCAR Romania nu confirma ca ar fi interesata de combinatul Oltchim, aflat in insolventa, desi
Caru' cu vedete: Cocos a lasat-o pe Udrea pentru o avocata din Chisinau de 26 de ani; Alex Velea si sotia si impart deja averea desi nu s-au despartit oficial; Un cantaret celebru de la noi a ajuns sa traiasca din mila oamenilor: Mama imi da bani. Prietenii mi-au intors spatele.
Rucsy de la Blaxy Girls, ultima virgina din showbiz. Este tanara, sexy si multi barbati intorc capul dupa ea pe strada. Cu toate acestea, pana la varsta de 22 de ani, Rucsandra Iliescu, solista trupei Blaxy Girls, este inca virgina...Loredana Chivu, suprinsa cand cerea 250 de euro pentru o partida de sex. Inca un scandal monstru a izbucnit in show-biz-ul romanesc, dupa ce Loredana Chivu, una dintr
Faze tari: ​Zoofilie in floare. Nemtii prefera tot mai mult bordelurile ci animale; Studiu: Viata pe Terra va fi stearsa peste un miliard de ani; Un moldovean ii face concurenta lui Nelson Mondialu! S-a acoperit cu bani si si-a chemat prietenii la priveghi
Momente de groaza pentru un sofer din Rusia. Ce i-a aparut brusc in fata masinii. Un sofer din Rusia a trait un moment infricosator in timp ce conducea pe un drum de tara. Daca incidentul nu ar fi fost flmat...Doi manelisti si-au furat-o grav pentru ca n-au avut bani sa plateasca nota la lautari! Facuti K.O. de bodyguarzi! O noapte petrecuta intr-un club de manele din Mamaia s-a transformat pentru
Bancul zilei: Franturi dintr-o lume apusa
Un batranel intra intr-un bordel: - Am venit si eu pentru o partida de sex. - Tataie, pentru matale partida de sex...
Un român a câștigat peste 700.000 de euro la loteria din Italia
Un imigrant român, tâmplar de meserie, se numără printre cei 56 de câştigători ai Marelui Premiu al Loteriei italiene, scrie ziarul „Corriere di Como“. Românul, stabilit de 7 ani în nordul Italiei, în vârstă de 27 de ani, a dat lovitura în peninsulă. Românul, tâmplar de meserie, este unul dintre cei 56 de jucători care au împărțit Marele Premiu al Loteriei Italiene, în valoare de 40 milioane euro,
Costica Vărzaru, proaspăt demisă de la cârma Liceului Dimitrie Bolintineanu, arestată pentru trafic de influență
Costica Vărzaru a primit marți seară, din partea Tribunalului București, un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile, sub acuzația de trafic de influență, executat în ultimii ani din postura de director al Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din București. La o zi după ce a fost demisă din funcție ca urmare a scandalului de fraudă la BAC, Costica Vărzaru, a fost arestată preventiv pentru 29 de zil
Carnaval Mamaia 2013 începe sâmbătă în Piaţeta Casino Mamaia
Sâmbătă, 6 iulie, Primăria Municipiului Constanţa şi FashionTV România, daus tartul petrecerii ”Carnaval Mamaia 2013”, în Piaţeta Casino Mamaia. Aşteptaţi-vă la o petrecere unică în Europa, distracţie maximă şi o atmosferă întreţinută de 11 care alegorice şi zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenadă şi vor oferi reprezentaţii spectaculoase pe scena special amenajată
RCS & RDS scade tarifele de roaming cu 50% sub limita impusă de UE
De la 1 iulie, RDS&RCS are cele mai mici tarife de roaming: doar 0,12 Euro/minut pentru apeluri iniţiate şi 0,03 Euro/minut pentru apeluri primite. Începând cu 1 iulie 2013, RCS & RDS a redus tarifele de roaming în ţările Uniunii Europene, cu 50% faţă de limita impusă de Uniunea Europeană. Astfel, operatorul de telefonie fixă şi mobilă tarifează cu: -      0,12 Euro/minut apelurile iniţiat
România, aleasă în Comitetul Subsidiar al Convenţiei UNESCO
România a fost aleasă, la 1 iulie 2013, membru al Comitetului Subsidiar al Convenţiei UNESCO din 1970, privind măsurile ce trebuie luate pentru interzicerea şi stoparea importului, exportului şi transferului ilicit al bunurilor culturale. România face parte, astfel, din prima serie de membri ai acestui organism nou creat al UNESCO şi îşi va desfăşura mandatul în perioada iulie 2013 – iulie 2015. M
Rezultate evaluare naţională 2013 SATU MARE - EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 după contestaţii pe EDU.RO
REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 SATU MARE pe EDU.RO după soluţionarea celor 81 de contestaţii de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Unde se mai afişează REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013
VIDEO Franz Kafka, sarbatorit de Google printr-un logo special
Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui. Logo-ul reprezinta o sinteza a operei "Metamorfoza", povestea halucinanta si groteasca a unui agent de vanzari marunt care se transforma peste noapte intr-o ganganie urata.
​BAC 2013 Examenele la Matematica si la Istorie. Premiera la bacalaureat: elevii de la tehnologic vor avea subiecte speciale la Matematica
Absolventii de liceu vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2013. Elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic vor da examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala vor sustine examenul la Istorie. Premiera pe care o aduce BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesi
Bebeluşul cuplului regal din Marea Britanie, subiect de pariuri.
Cameramanii si fotografii au inceput deja sa isi caute locuri cat mai bune in fata maternitatii unde va naste ducesa Catherine, sotia printului William, in timp ce, la casele de pariuri, admiratorii tanarului cuplu regal incearca sa ghiceasca sexul, greutatea si numele copilului, scrie Mediafax. Cel mai asteptat copil din Marea Britanie ar trebui sa se nasca la jumatatea lunii iulie, dar presa se
Hollande a demis un ministru care a criticat măsurile de austeritate adoptate pentru 2014.
Presedintele Frantei Francois Hollande l-a demis, marti, pe ministrul Ecologiei, Delphine Batho, care a contestat public o importanta reducere a bugetului ministerului pe care il conduce, in proiectul de buget pentru 2014, informeaza b1.ro. Este pentru prima oara de la alegerea sa, in mai 2012, cand Francois Hollande demite unul din cei 37 de ministri ai ai cabinetului sau, noteaza AFP. "Presedint
CEDO: Familia unui tânăr rom care a murit împuşcat de un poliţist, despăgubită cu 30. ...
Familia unui tanar rom care a murit impuscat de un politist in 2006 va fi despagubita cu 30.000 de euro de catre statul roman, pentru incalcarea dreptului la viata si lipsa unei anchete eficiente, potrivit unei decizii a Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg, informeaza Mediafax. CEDO a facut publica, pe 25 iunie, hotararea data in cauza Gheorghe Cobzaru c. Romaniei, informe
FOTO: Cu ce IAHT de LUX se plimbă Kim Jong-un, în timp ce nord-coreenii mor de foame.
In timp ce milioane de nord-coreeni mor de foame si nu au acces la Internet si la telefoane mobile, liderul Kim Jong-un pare sa fi achizitionat un iaht de lux, asa cum reiese dintr-o fotografie realizata de catre agentia oficiala de stiri din Coreea de Nord. Potrivit publicatiei NK News, specializata in informatii si analize privind Coreea de Nord, Kim Jong-un ar putea detine un iaht de lux Prince
Blaga: Ponta ştia de modificările introduse în Parlament pentru licitaţii publice.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, marti, la Realitatea TV ca premierul Victor Ponta stia de dublarea pragului pentru achizitiile publice fara licitatie. "Domnul Ponta stia de toate lucrurile acestea si cred ca el este principalul vinovat", a declarat Blaga, potrivit Realitatea.net."In Camera Deputatilor, singurul partid care a votat impotriva acestei ordonante de urgenta a fost PDL. Se ri
CNA: Spoturile publicitare pentru margarina Rama, interzise de la difuzare.
Doua spoturi publicitare pentru margarina Rama, din cadrul campaniei "Campioni la micul dejun", au fost interzise de la difuzarea pe posturile TV, printr-o decizie luata, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), informeaza Mediafax. CNA a analizat, marti, campania publicitara pentru margarina Rama "Campioni la micul dejun", pentru copiii din clasele I-IV, promovata de Nadia Comaneci
Doi presupuşi membri Al-Qaida care pregăteau un atentat, arestaţi în Canada.
Autoritatile canadiene au arestat doi presupusi membri ai retelei teroriste Al-Qaida care pregateau un atentat la sediul Parlamentului provinciei British Columbia, relateaza AFP, potrivit Mediafax. John Stewart Nuttal si Amanda Marie Korody, doi islamisti canadieni, au fost arestati luni, in timpul unei sarbatori nationale, in timp ce pregateau un atac cu bomba la Parlamentul din orasul Victoria,
CSU Neptun, la război fără scut şi armă.
In timp ce majoritatea formatiilor din handbalul feminin romanesc au investit masiv in transferuri, CSU Neptun Constanta asteapta noul an cu acelasi lot care a obtinut promovarea, fara un contract ferm semnat cu antrenorul si fara conducere administrativa. Echipa a prins termenul-limita pentru inscrierea in Liga Natio­nala, insa in conditiile actuale va face doar act de prezenta, asa cum sustin su

Niciun comentariu: