miercuri, 3 iulie 2013

Femeile înşală aproape la fel de mult ca bărbaţii

Femeile înşală aproape la fel de mult ca bărbaţii
Femeile au aproape la fel de multe aventuri ca bărbaţii, numărul soţiilor care îşi înşală partenerii de viaţă crescând în ultimele două decenii, potrivit celor mai recente date furnizate de National Opinion Research Center, citate de Bloomberg Businessweek.
FRAUDA DE LA BACALAUREAT: Peste 800 de lei primiţi ca mită, găsiţi la o profesoară în sutien
Peste 800 de lei primiţi ca mită la bacalaureatul susţinut la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală au fost găsiţi la o profesoară în sutien, într-o altă sală erau 410 lei în sertarul catedrei, iar alţi 440 de lei erau la un asistent, într-un pachet de şerveţele, potrivit procurorilor.
Săpunaru este dorit de Genoa
Fundaşul Cristian Săpunaru, al cărui contract cu echipa Real Zaragoza s-a încheiat la finalul sezonului, este dorit de formaţia italiană Genoa, informează site-ul calciomercato.it.
Proiectul de buget al UE pentru 2014-2020, aprobat de Parlamentul European
Parlamentul European a aprobat, miercuri, proiectul de buget plurianual al UE pentru perioada 2014-2020, punând capăt unei luni de blocaj după ce a obţinut o flexibilitate mai mare în privinţa folosirii creditelor.
Mutu va evolua cu numărul 10 în al doilea sezon al său la Ajaccio
Atacantul formaţiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a anunţat, miercuri, că în ediţia următoare a campionatului Franţei va evolua cu numărul 10, după ce în sezonul trecut, primul al său la gruparea corsicană, a purtat cu tricoul cu numărul 12.
Statul român a plătit alocaţii pentru 1.275 de copii morţi de câţiva ani
Statul român a plătit alocaţii pentru 1.122 de copii care erau morţi de câţiva ani, precum şi pentru 153 de tineri care au împlinit 18 ani şi nu au făcut dovada continuării cursurilor şcolare, arată, miercuri, Ministerul Muncii, într-un răspuns la solicitarea agenţiei MEDIAFAX.
Yahoo! îi ajută pe deţinătorii de smartphone să realizeze propriile filme
Grupul de internet american Yahoo! a anunţat, marţi, că a cumpărat compania Qwiki, care dezvoltă o aplicaţie ce îi ajută pe deţinătorii de smartphone să realizeze propriile filme cu ajutorul fotografiilor şi clipurilor lor.
Herea a semnat pe trei sezoane cu FC Sion
Gruparea elveţiană FC Sion a anunţat pe site-ul oficial transferul mijlocaşului Ovidiu Herea, care a semnat un contract pe trei sezoane.
Ilie Sârbu: Radu Vasile a fost un om în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist desăvârşit
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, afirmă că fostul premier Radu Vasile, care a încetat din viaţă marţi noaptea, a fost un om în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist desăvârşit şi o mare personalitate politică.
EXCLUSIV: Însărcinatul american cu afaceri, Duane Butcher: Noul ambasador al SUA la Bucureşti va fi anunţat în următoarele săptămâni
Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că numele noului ambasador american la Bucureşti va fi anunţat de către Casa Albă în următoarele săptămâni.
Femeie reţinută după ce ar fi provocat explozia din blocul din Floreşti. A deşurubat un racord la gaz, apoi a lansat o candelă aprinsă şi a plecat de acasă
Proprietara apartamentului dintr-un bloc din localitatea clujeană Floreşti unde s-a produs o explozie a fost reţinută pentru distrugere, anchetatorii suspectând-o că a deşurubat un racord de gaz şi a lăsat o candelă aprinsă în locuinţa din care apoi a plecat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Bolivia califică blocarea avionului său prezidenţial la Viena drept un "act de agresiune". "Vieţile preşedintelui, delegaţiei sale şi echipajului avionului au fost puse în pericol"
Blocarea la Viena a avionului preşedintelui bolivian Evo Morales este "interpretată ca un act de agresiune", a declarat, miercuri, la Geneva ambasadorul Boliviei la ONU, Sacha Llorenti, adăugând că ţara sa a declanşat deja o "procedură", relatează AFP.
CĂLĂRAŞI REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. Note slabe pentru elevii din Călăraşi
CĂLĂRAŞI REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 - Găseşti aici rezultatele finale la CAPACITATE 2013 Călăraşi, după soluţionarea contestaţiilor.
Elevii români au ocupat locul I la Olimpiada balcanică de Matematică
Lotul olimpic de matematică al României a câştigat patru medalii de aur şi două de argint, ocupând locul I pe naţiuni la Olimpiada balcanică de Matematică pentru seniori, care a avut loc în perioada 28 iunie - 2 iulie, în localitatea Agros din Cipru, informează, miercuri, Ministerul Educaţiei.
Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe realizatorul TV Jimmy Kimmel - VIDEO
Actorul american Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe Jimmy Kimmel, după ce vedeta de televiziune i-a adresat o serie de complimente, spunându-i că are "un chip frumos", informează contactmusic.com.
Maria Grapini vrea o pistă de biciclete între Bucureşti şi localitatea Comana din Giurgiu
Ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a pregătit un proiect pentru construirea unei piste de biciclete între Bucureşti şi localitatea Comana din judeţul Giurgiu, unde există un parc naţional, Delta Neajlovului şi un parc de distracţii.
Chipciu ar putea ajunge la Levante
Gruparea spaniolă Levante vrea să-l transfere pe mijlocaşul stelist Alexandru Chipciu, informează site-ul levante-emv.com, care susţine că fotbalistul Stelei are calităţile căutate de directorul sportiv Manolo Slavador.
Constantinescu: Radu Vasile rămâne premierul guvernului care a pregătit negocierile de aderare la UE
Fostul preşedinte Emil Constantinescu afirmă că Radu Vasile va rămâne în istorie ca premierul guvernului care a pregătit începerea negocierilor de aderare la UE, el adăugând: "A fost o personalitate umană complexă, în care se întâlneau şi umorul şi sensibilitatea poetului care a fost".
Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe realizatorul TV Jimmy Kimmel - VIDEO
Actorul american Johnny Depp l-a sărutat pe buze pe Jimmy Kimmel, după ce vedeta de televiziune i-a adresat o serie de complimente, spunându-i că are "un chip frumos".
Chiuariu: Consiliul Legislativ trebuia să înţeleagă că aşezarea sistemului politic este o decizie politică - AUDIO
Senatorul PNL Tudor Chiuariu a declarat pentru MEDIAFAX că avizul Consiliului Legislativ asupra revizuirii Constituţiei a analizat chestiuni de "oportunitate politică", în special în ceea ce priveşte atribuţiile executive ale şefului statului, fiind comise şi o serie de erori de interpretare.
EXCLUSIV: Duane Butcher, şeful misiunii SUA, impresionat de Centrul Vechi din Bucureşti
Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că este uşor de remarcat schimbarea Bucureştiului în ultimii 10 ani, el fiind impresionat de Centrul Vechi, centrele comerciale, locurile de distracţie, parcuri şi modernizarea străzilor.
EXCLUSIV: Însărcinatul american cu afaceri Duane Butcher: România ar trebui să încheie un nou acord cu FMI
Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA la Bucureşti, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că acordurile cu FMI sunt importante pentru stabilitatea şi predictibilitatea căutate de investitori, iar România ar trebui să încheie un nou acord.
Buzău: Urs blocat de două zile într-un copac, fără ca autorităţile să intervină
Un urs este captiv într-un cireş la marginea unui sat buzoian, după ce s-a prins într-un laţ pus de braconieri, animalul fiind blocat acolo de două zile, iar reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului nu îşi explică de ce nu s-a intervenit până acum pentru salvarea animalului, care este rănit.
Elevii români au ocupat locul I la Olimpiada balcanică de Matematică
Lotul olimpic de matematică al României a câştigat patru medalii de aur şi două de argint, ocupând locul I pe naţiuni la Olimpiada balcanică de Matematică pentru seniori, care a avut loc în perioada 28 iunie - 2 iulie, în localitatea Agros din Cipru, informează, miercuri, Ministerul Educaţiei.
EXCLUSIV - Butcher: Sperăm că România va îndeplini cerinţele MCV. M-am întâlnit cu toţi procurorii şefi
Duane Butcher, însărcinatul american cu afaceri a.i. la Bucureşti, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că partea americană are aşteptări privind respectarea de către România a cerinţelor din ultimul raport MCV, oficialul american precizând că deja s-a întâlnit cu toţi procurorii şefi.
FRAUDA de la BACALAUREAT: Banii strânşi de diriginţi urmau să fie daţi direct sau ascunşi în pachete de ţigări, ziare, reviste
Banii strânşi de diriginţi de la elevii Liceului "Bolintineanu" ajungeau la Costica Vărzaru, care urma să îi dea supraveghetorilor direct sau disimulat în pachete de ţigări, ziare sau reviste aşezate pe catedre în timpul examenului, potrivit referatului cu propunerea de arestare a fostei directoare.
EXCLUSIV - Butcher: Decizia nefavorabilă Nabucco nu trebuie văzută ca o declaraţie la adresa României
Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că decizia nefavorabilă proiectului Nabucco Vest nu trebuie văzută ca o declaraţie negativă la adresa României, iar ţara noastră are opţiuni pentru a-şi asigura viitorul energetic.
Ambasada SUA, după ce a citit NOUA CONSTITUŢIE A ROMÂNIEI: "Respectaţi statul de drept!"
Duane Butcher, însărcinatul american cu afaceri a.i., a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că Ambasada SUA urmăreşte "cu mare atenţie" procesul de revizuire a Constituţiei şi că, indiferent de modificări, sunt importante respectarea statului de drept şi continurea luptei anticorupţie.
FRANZ KAFKA - Google Doodle. Celebrul autor, omagiat printr-un logo inspirat de „Metamorfoza”. KAFKA, o copilărie dureroasă
FRANZ KAFKA este celebrat de Google printr-un Doodle special la aniversare a 130 de ani de la naşterea sa. FRANZ KAFKA este considerat unul dintre cei mai importanţi autori ai secolului XX.
BAC 2013. Elevii de la liceul Bolintineanu, terorizaţi la cea de-a doua probă de la BACALAUREAT 2013. „Ne-au căutat şi în chiloţi”
BAC 2013. A doua probă scrisă de la BACALAUREAT 2013, la matematică sau istorie, s-a desfăşurat în condiţii speciale la Liceul Dimtrie Bolintineanu din Capitală, unde luni elevii au fost prinşi că au dat şpagă pentru a primi subiectele.
DNA: Functionari din Primaria sectorului 1, trimisi in judecata pentru trafic de influenta privind aprobarea unui PUZ
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a sase persoane pentru cumparare de influenta si complicitate la cumparare de influenta, trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, printre acestea numarandu-se un angajat la Administratia Domeniului Public Sector 1, doi inspectori de la Politia comunitara din cadrul Primariei sector 1, la data comiterii
Concedierea colectiva a 3600 de angajati ai Postei Romane incepe la 15 iulie. Statul a alocat 70 milioane de lei pentru salarii compensatorii - RTV
La Posta Romana va incepe cel mai mare proces de concediere colectiva, in urma caruia 3.600 de angajati isi vor pierde locurile de munca. Procesul de restructurare va incepe la 15 iulie, iar salariile compensatorii ce li se vor aloca celor disponibilizati reprezinta o suma-record, de 70 milioane de lei. Angajatilor disponibilizati li se vor acorda intre 3 si 30 de salarii compensatorii, informeaza
Barbat gasit incendiat in zona Casei Presei din Capitala, dus la spital in stare grava
Un barbat a fost gasit incendiat, miercuri dimineata, in zona Casei Presei, de catre o persoana, care a sunat la 112, fiind transportat la Spitalul de Arsi in stare grava, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politia Capitalei.
Opel prezinta Insignia Country Tourer, rival pentru Volkswagen Passat Alltrack
Opel a pregatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) o noua versiune a Insignia, care poarta indicativul Country Tourer si imbina elemente din lumile break-urilor si SUV-urilor, urmand sa concureze pe piata direct cu modele precum Volkswagen Passat Alltrack si Peugeot 508 RXH.
Ubisoft confirma ca hackerii au atacat serverele companiei si au obtinut date ale utilizatorilor
​Compania franceza de jocuri video Ubisoft a confirmat cele aparute pe diverse forumuri unde userii au scris ca hackerii au atacat cu succes serverele companiei. Hackerii au obtinut adrese de e-mail, nume de utilizatori si parole, insa compania spune ca nu s-au pierdut informatii legate de carti de credit, scrie The Register.
Egipt: Armata afirma ca este pregatita sa moara pentru a apara poporul impotriva teroristilor si a extremistilor
Seful fortelor armate egiptene a afirmat miercuri ca militarii sunt gata sa moara pentru a apara poporul impotriva teroristilor si a extremistilor, dupa refuzul presedintelui islamist Mohamed Morsi de a parasi puterea, scrie AFP.

Niciun comentariu: